Μετάβαση σε περιεχόμενο

το κραταμε μυστικο...

Recommended Posts

ρε κοριτσια,ειμαι στην 7η εβδομαδα και ο αντρας μου δεν θελει να το πουμε ακομα σε κανεναν,απο την μια εχει δικιο γιατι λογω το τι εχω περασει,μια με το μωρακι μας που το χασαμε στην 32η εβδομαδα,και με την αποβολη τον σεπτεμβριο που μας περασε,θα πεσουνε πανω μου ολοι,''εισαι καλα,πως πας ,μακαρι να παει καλα αυτη την φορα κτλ''αλλα τωρα ,ειδικα η μητερα μου,κατι καταλαβε,ειμαι σιγουρη,αλλα δεν μου λεει τιποτα,εχω και πολλα νευρα θελω να ξαπλωνω,ζοριζομαι λιγο με το στομαχι μου,και αυτα φαινονται!αισθανομαι περιεργα που δεν το ξερουν αλλα απο την αλλη,ειμαι πολυ ηρεμη γιατι και αν κατι παει στραβα δεν θα το μαθει κανεις,και δεν μπορω αυτα τα σπαστικα τους''αχ παλι και ...''παπαριες,παντως πολυ κακο κοσμο εχουμε,στο χωριο του ανδρα μου λενε οτι εχω καποιο προβλημα υγειας και φανταζεστε τι αλλο...μακαρι να εφευγα μεχρι να γεννησω :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειμαι της γνωμης οτι ο αντρας σου εχει δικιο.Ο κοσμος ειναι κακος και λεει ενα σωρο λογια.Κρατα το οσο μπορεις μυστικο,οχι ομως και απτην μητερα σου που θαχει τοση αγωνια η καημενη!

Γεια σου και συγχαρητηρια πολλα για την εγκυμοσυνη σου!!!

καλυτερα να εχεις την ηρεμια σου και ας λενε ό,τι θελουν...κλεισςε τα αυτια σου και σκέψου ότι κανεις δε σε αγαπαει περισσοτερο από τον αντρα σου...και από τη μητερα σου όμως..δεν θα μπορουσα με τιποτα να μην της το πω αρκει να με ηρεμουσε και να μη με αγχωνε χειροτερα..

πολλες ευχες για μια ομορφη εγκυμοσυνη!!!!

αχ κοριτσακι μου συμφωνω και εγω...ο κοσμος πολλες φορες ειναι λιγο περιεργος.....και λιγο κακος....οποτε καλυτερα να το πειτε αργοτερα.....αλλα στη μανουλα σου πες το κριμα ειναι θα χαρει παρα πολυ....

Μωρε καλά κένεις, σε κανέναν! Είμαι απόλυτα αυτής της γνώμης!

Εγω το είπα σε όλους στον 5ο (και στους γονείς μου) προκειμένου να μην έχω "νταλκάδες" στο κεφάλι μου ειδικά στην αρχή που κανείς μας δεν είναι σίγουρος για τις εξελίξεις.

Ε, μα ασε με τώρα με καθε θειτσα που παίρνει να σου πει "μα, πόοοσο χάρηκε" και να σε πρήξει με συμβουλές και μη αυτό μη εκείνο κλπ. και πόοοσο στεναχωρήθηκε με τα προηγούμενα! Άσε τους εκτος οικογενειας...

Ας έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο τώρα που είναι αρχή, να σου φύγει και το 1ο άγχος που συνήθως όλες έχουμε μετά απο δύσκολες εμπειρίες όπως εσυ, και όταν νοιώσεις καλά το ξεφουρνίζεις.

Εγω παρόλο που τους το είπα αργά, την επόμενη φορά πρώτα ο Θεος, λέω να το μάθουν στο μαιευτήριο!

Φιλιά, καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όοοολα!

VASTER,ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ..ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΒΕΒΑΙΑ!ΕΜΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ(ΛΟΓΩ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ).ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ 3ο ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ 2 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ!ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ..ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Χα,χα..να'σαι καλα βρε alexdim με εκανες και γελασα..ακου στο μαιευτηριο..! αντε με το καλο και το μεθεπομενο κατευθειαν στα βαφτησια..!

χαχα, μωρε μη το γελάς καθόλου...με τον κάθε περίεργο.

Όταν το πρωτοέμαθαν όλοι έσπευσαν να ρωτήσουν αν έκανα εξωσωματική μιας και με είχαν βγάλει με τις χειρότερες αρρώστιες και οτι ήταν αδύνατον να συλλάβω μετά απο 2 αποβολες. Λες και θα τους έδινα αναφορά πως που πότε και σε ποια στάση!Τα νεύρα μου! Σιγά μη τους δίνω αναφορα...!

ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ...ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΠΕΣ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΜΠΟΡΕΙΣ..ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ....ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ....

Καλημερα κοριτσια,και ευχαριστω για τις γνωμες σας!!απλα και στην μαμα μου δεν θελω γιατι απο την χαρα της ,ειμαι 100%σιγουρη,θα το πει σε καμια θεια μου και μετα αυτο παει αλυσιδα,μονο στην αδερφη μου το εχω πει γιατι ξερω πως και να την βασανισεις,δεν της βγαζεις κουβεντα!!

Καλημερα κ συγχαρητητρια για την εγκυμοσυνη σου!!!Με το καλο :)

Στη δικια μας περιπτωση,εγω δεν ηθελα να το πω πουθενα!!!!!!

Οταν πηγα στο γιατρο 1η φορα ημουν 6 εβδομαδων κ κατι κ ειχα μια πολυ μικρη αποκολληση κ φοβουμουν μηπως κατι δε παει καλα μεχρι το τελος!Βεβαια ,κ αποκολληση να μην ειχα δε θα το ελεγα πουθενα!Μονο στους γονεις μας το ειπαμε κ σιγα σιγα που περναγε ο καιρος σε γνωστους κ φιλους!4 μηνων ειχα φτασει κ οι φιλες μου μ'εβριζαν που δεν ειχα πει τιποτα :silly: Ειναι το στυλ μου βασικα,κ για το γαμο μου,αργησα πολυ ν'αρχισω να το ανακοινωνω :P

Οταν αισθανθειτε οτι ειστε ετοιμοι,τοτε να το πειτε σε οποιον εσεις θελετε!!Αλλα μην αγχωνεσαι γι'αυτο!Ειναι κατι που αφορα εσας κ οι αλλοι πρεπει να το κατανοησουν!

Οποτε ,εμεις που το ξερουμε ειμαστε απο τις λιγες κ τυχερες :P:P

:kiss::kiss:

Καλημέρα και σου εύχομαι μια πολύ καλή και ευχάριστη εγκυμοσύνη. Και εμείς στους δικούς μου το είπαμε στο δεύτερο μήνα. Τώρα που είμαι στον πέμπτο ακόμη οι περισσότεροι δεν το ξέρουν. Βασικά βαριέμαι τα σόγια και τις "συμβουλές"!!!Αλλά εγώ γενικά δεν ανακοινώνω πράγματα εύκολα αλλά έτσι έχω την ησυχία μου!!!

Και πάλι συγχαρητήρια!!!! :)

vaster ειναι ηδη δυσκολο για σενα οταν σκεφτεσαι τι περασες, ποσο μαλλον με ολους αυτους πανω απο το κεφαλι σου!

αν μπορεις και δεν σε πειραζει να μας πεις γιατι χαθηκε το παιδακι στην 32η?εγω εχω διδυμα και ανησυχω πολυ μην γεννησω προωρα.

παντως εμενα η γνωμη μου ειναι να το πεις οταν θα νιωθεις εσυ ετοιμη!

οχι επειδη πρεπει ή επειδη θα θυμωσουν αν δεν το πεις.

εγω οπως και η little angel δεν το ειπα σε κανεναν μεχρι που εκανα και την αυχενικη. αλλα και μετα μην φανταστεις οτι το ειπα σε πολλους!μονο σε δυο θειες παραπανω. τα αποκαλυπτηρια εγιναν τα Χρισουγεννα που δεν γινοταν να κρυφτει η κοιλια και δεν ειπα οτι ειναι διδυμα σε αλλους, μονο γονεις...

παντως αυτο που ειναι σημαντικο ειναι να εισαι χαλαρη και ηρεμη και ασε τον κοσμο να λεει οτι θελει. και να το μαθουν, μπαινακης - βγαινακης εσυ, θα πουν, θα ξαναπουν μετα θα αλλαξουν θεμα.

και να κανεις οτι δεν μπορεις αν σου ερχονται επισκεψεις, να πηγαινεις να ξαπλωνεις, να μην τους βλεπεις κι απο πανω!

φιλακια!

new_mammy,εχω γραψει την ιστορια μου,εχασα το κοριτσακι μου λογο ανευθυνοτητας του γιατρου,απο την 23 εβδομαδα δεν επαιρνε το βαρος που θα επρεπε,αλλα αυτος μου το αφησε χωρις να τον νοιαζει,εμεις δεν ξεραμε τι να κανουμε και ετσι πηγε τζαμπα το μωρο μας,ουτε υπερυχο με εστειλε να κανω για να δουμε αν ο πλακουντας τροφοδοτει το εμβρυο,τελικα λογο αυτου πεθανε,ανεπαρκεια πλακουντα,τι να πω...οσο για τα διδυμακια παντα βιαζονται!!!αλλα μην φοβασαι για τοοοσο προωρα,ολα καλα θα πανε,και οχι αγχος!!με το καλο!!

vaster μου εχεις ολα τα δικια με το μερος σου!!!

θα το πεις οταν και οποτε θελεις εσυ!

Προφανως πιστευεις πως η μαμα σου θα το πει και σε αλλους επειδη θα χαρει πολυ και θα θελει σιγουρα να μοιραστει την χαρα της ..

τον τελευταιο λογο ομως παντα τον εχεις εσυ για το που και ποτε θα το πεις ,σιγουρα οταν θα εισαι ετοιμη να το ανακοινωσεις θα σε καταλαβουν οι γονεις σου ξερουν τι περασες και σε αγαπανε ...εγω ειμαι μαζι σου!

κι εγω σε ελαχιστους το εχω πει ..μονο στις οικογενειες μας και σε μια φιλη ...

οσο για αυτα που λενε στο χωριο σου ..μην ανησυχεις καθολου και σε πολη να εμενες τα ιδια θα ακουγοταν πιστεψε με ..μου εχουν πει απο υιοθεσια ..μεχρι οτι δεν μπορω να κανω παιδια ...θα τους δωσουμε και λογαριασμο ? ο κοσμος ειναι παντα αδιακριτος..και εμεις εχουμε καθε λογο να προφυλαξουμε την οποια ευτυχια μας...

Καλή μου συγχαρητήρια και σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη!!

Κι εγώ θα σου έλεγα να ακούσεις τον αντρούλη σου και να μην το πείτε πουθενά για όσο γουστάρετε!

Κι εμένα ο άντρας μου (μετά από 2 αποβολές) δεν με άφησε να το πω σε κανέναν - ούτε στους δικούς μου - για να είμαι ήρεμη.

Και βοήθησε πολύ. Ήμουν σαν σε νιρβάνα!

Σου εύχομαι τα καλύτερα και ένα καλό κάρμα για γούρι!!!

:cheer::cheer::cheer::cheer:

alexdim είναι απίστευτο πόσο ΚΑΚΟΙ μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι!!!!

Μην δίνεις σημασία κούκλα κα να μην πικραίνεσαι!!!

Φιλιά πολλά :kiss::kiss::kiss:

Κ πολύ καλά κάνετεεε.....

Τις καλύτερες ευχές μου για μια υπέέέέροχη κ ανέμελη εγκυμοσύνη!!!

Φιλάκια πολλά-πολλά,ν προσέχεις την κοιλίτσα σου!! :kiss::kiss::kiss:

vaster μου συμφωνώ στο να μην το πείτε ακόμα...

Εμείς το είπαμε μονο στις οικογένειες μας, στη δουλειά μου και σε φίλους που ξέρουμε οτι δεν θα μιλήσουν παρα έξω...

Οταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου εδώ στο μαμμυ είχα πει στις φίλες που είναι και facebook να μην αναφέρουν τίποτα εκεί γιατί έχω πολλους γνωστούς και φίλους που δεν θα ήθελα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά να με λυπούνται...

εμείς θα το ανακοινώσουμε παρα έξω μετά τον 4ο μήνα ή μη σου πω ακόμα καλύτερα όταν θα αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά...Ασε που φοβάμαι και τη γλωσσοφαγιά :blink:

Οπότε σκεφτείται το καλά πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ανακοίνωση!!!

Με το καλό ένα γερό μωράκι σου εύχομαι!!!!

:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...