Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ !!!

ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ?

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΑΛΗΘΕΥΕΙ?

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝ:

Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ (ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ)ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΧΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ... ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΣ?

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ? ΞΕΡΕΤΕ?

ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΑ), ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ... ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 4ο.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ (ΧΙΧΙ!!!)

ΣΑΣ ΦΙΛΩ

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από εμενα...σου εύχομαι κατά αρχήν όλα να σου πάνε τέλεια και σε λίγο καιρό να κρατάς ένα γερο και υγιέστατο μωράκι... Εγώ έβλεπα όνειρα και καμια φορα τρόμαζα αλλα πιστεύω ότι μάλλον αυτά τα όνειρα είναι ότι σκεφτόμουν απλά υποσυνείδητα !!

Δημοσίευση

Ολα να πανε καλα ευχομαι!Εγω οταν ημουν εγκυος εβλεπα μονο ομορφα στρουμπουλα αγορια ντυμενα με ωραια ρουχαλακια.Δεν ειχα δει καθολου εφιαλτες.Οταν γεννηθηκε ο γιος μου ομως ηταν πολυ μακρυς και αδυνατος!'Αλλο αν τωρα εγινε θρεφταρι!!

Δημοσίευση

Ολα να πανε καλα ευχομαι!Εγω οταν ημουν εγκυος εβλεπα μονο ομορφα στρουμπουλα αγορια ντυμενα με ωραια ρουχαλακια.Δεν ειχα δει καθολου εφιαλτες.Οταν γεννηθηκε ο γιος μου ομως ηταν πολυ μακρυς και αδυνατος!'Αλλο αν τωρα εγινε θρεφταρι!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκι μου..Καλησπέρα μάλλον!

Να σου πω την αλήθεια κ εμένα μου είχαν πει πολλές φίλες μου οτι έβλεπαν εφιάλτες κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης..Εγώ το μοναδικό όνειρο που έβλεπα(κ σχετικά συχνά) ήταν οτι γεννούσα,ή οτι ερχότα η ώρα να γεννήσω κ τη μια έλειπε ο γιατρός μου,την άλλη ο αντρούλης μου...Προφανώς ήταν κατι που με άγχωνε,γι αυτο κ το βίωνα έτσι!

Τους εφιάλτες τους εβλεπα αφού γέννησα-έβλεπα οτι κοιμόταν το μωρό δίπλα μου κ οτι ξυπνούσα κ δεν ήταν πουθενά,ή οτι έπεφτα επάνω του,ή οτι θήλαζα κ μ έπαιρνε ο ύπνος...Διάφορα τέτοια.Κ παλι πιστεύω οτι ήταν όλα αυτά που φοβόμουν!

Όπως κ να χει εσύ μην αγχώνεσαι,κ εφιάλτες να βλέπεις προσπάθησε να μην ταράζεσαι κ να η σκέφτεσαι οτι μπορεί κάτι κακό να συμβεί!

Όλα θα πάνε super!!!!

Φιλάκια πολλά,θα περιμένουμε να μας ενημερώσεις για το φύλο..Αν κ κάτι μου λέε οτι θα είναι κοριτσάκι!!!

Δημοσίευση

egw den xerw vre koritsia..pisteuw sta oneira mou...giati mou vgenoun...pisteuw oti mauto pou des i giagia sou se voithaei stin eggumosini sou kai oti tha mathis suntoma oti tha kaneis koritsaki:)egw vlepw arketa suxna agious giati tous zitaw na mou emfanistoun...prin 2 xronia eida tin panagia mou pe na paw na kitaxw tin koilia mou na kanw exetaseis egw to apsifisa kai se mia vdomada epatha mia flegmoni...ton perasmeno mina parakalousa ton agio efrem na minw egguos i toulaxiston na eimai kala na min exw kati sovaro kai kapia stigmi na sulavw...ton eida ston upno mou na mou xamogelaei...tin perasmeni vdomada vlepw tin panagia ston upno mou na mou lei na xasw kila...piga sto giatro ematha gia tis polikistikes kai oti to kalitero einai na xasw varos....otan vlepw oti vriskw lefta mou sumvenei kati poli kako...genika polles fores mauta pou vlepw den thelw na pisteuw..alla vlepw tous agious mou kai pernw dunami..prin merika xronia ematha gia ton agio iwanni ton rwssooti einai stin xalkida!kai zitisa na mou parousiastei..vlepw to idio vradu oti eimai se mia ekklisia oti kapioi tis vazoun fwtia kai erxete enas antras mas skepazei me ena sentoni kai glitonoume!to prwi ematha oti ton kapsane se mia ekklisia zwntano..i giagia sou thelise na se iremisei na sou dixei oti ola einai kala kai oti me ton tropo tis se voithaei:)

Δημοσίευση

Καλησπέρα!Η αλήθεια είναι οτι τώρα με την εγκυμοσύνη βλέπω κι εγώ πιο συχνά όνειρα απο οτι συνήθως!Οχι απαραίτητα εφιάλτες.Α, είδα κι εγώ όνειρο ότι γέννησα αγοράκι και ξυπνόντας αναρρωτήθηκα γιατί πιστεύω οτι θα είναι κοριτσάκι(ακόμα δεν έχω μάθει το φύλο).Ποιος ξέρει...

Δημοσίευση

χρυσακι πολυ πιθανον η γιαγιουλα σου να είναι ο φυλακας αγγελός σας!!! :););)

υπάρχει και σχετικό θέμα :):)

Μην ανυσηχεις όλα θα πάνε καλά :kiss::kiss:

Με το καλό να κρατήσεις στην αγγαλίτσα σου ένα υγειέστατο ζουζούνι!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες, ήμουν έτοιμη να ανοίξω θέμα με τίτλο εφιάλτες αλλά έψαξα πρώτα αν υπάρχει κάπου.

Δυστυχώς έχω δεί 3-4 εφιάλτες που με ταράξαν και έκλαιγα στον ύπνο μου... :(:(

Έχω δει νεκρά μωρά, να έχω γεννήσει και να μη βρίσκω το μωρό μου, να μου λένε οτι το θηλάσανε ξένες...να είμαι στο γιατρό για υπέρηχο και να μου λέει "όταν ηρεμίσεις θα σε βάλω χειρουργίο να σου πάρω το μωρό" κι εγώ να ουρλιάζω και να κλαίω και να αρνούμαι....

Φαντάζομαι πως είναι από το άγχος μου... :( Με ταράζουν τόσο πολύ...

Δημοσίευση

η ερωτηση ομως ειναι οτι εκτος απο μας, ταραζεται και το μπεμπουλινι μας? κατα ποσο μπορει να το επηρεασει? αν ναι ποση ωρα κανει να συνελθει το μωρακι μας?

παλι ειδα σημερα ονειρο, ενα αγορακι γεννουσε το δικο μου το μωρο!

τι ειναι αυτο το μυαλο μας τελικα?

Δημοσίευση

Νομίζω πως το νιώθει και το μωρό, δε ξέρω αν το παθαίνεις τώρα με την εγκυμοσύνη όταν τρομάζεις να νιώθεις σα να σφίγγει η κοιλιά σου...

Ίσως όλοι αυτοί οι εφιάλτες να εκδηλώνουν άγχος και σκέψεις που έχουμε βαθιά μέσα μας και ούτε τα καταλαβαίνουμε...δε ξέρω...Παιχνίδια του μυαλού μας.

Δημοσίευση

xrusaki μου αυτό που ξέρω είναι ότι συνήθως τα όνειρά μας έχουν να κάνουν με αυτά που ζούμε όλη την ημέρα. Παρόλα αυτά βλέπουμε και άλλα όνειρα άσχετα με την καθημερινότητά μας. Εγώ συνήθως βλέπω όνειρα που στην πραγματικότητα γίνεται το αντίθετο, αν και πολλές φορές έχω δει και όνειρα που γίνονται αληθινά. Δεν ξέρω τα όνειρα είναι κάτι που δεν ξέρω πως γίνονται και τι μας λένε τελικά ... :unsure:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Λες να έχουμε ευχάριστα;;;; Πάντως τα συμπτώματα είναι ενθαρρυντικά!!! Μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις τεστ από τώρα κ απογοητευτείς τζάμπα!! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Εγώ που έκανα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία βάσει συμπτωμάτων 13η η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ δεν κοκκινησε κατευθείαν, αφού κάνω κ το βλέπω κ δεν βγάζει γραμμή λέω δεν είσαι κ 2 λεπτά μετά ξεκινάει να φαίνεται… Αχ μακαριιιιιιιι🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...