Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 174
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

apokliete na exw....perimenw stis 21..mou irthan 18/1 kai mou pe o giatros oi gonimes meres mou einai 20 -22 giati exw mesw oso 35 meres kuklo...ston giatro imoun tin perasmeni paraskeui...eleutheres epafes eixame meta tin periodo..den mporw na asxolithw me alla pragmata.. eimai sto patriko mou stin kastoria ..mas xwrizoun kati wres:Palla worixia den einai..den vgfenei oute me numera alla kai o giatros den mou pe tpt...ti na pw...tha dixei..

Δημοσίευση

Υπάρχουν διάφορα ενδεχόμενα, να'χει γίνει πιο νωρίς η ωορρηξία σου, να'ναι κάποια μόλυνση... Έκανες τεστ παπ πρόσφατα;

Για να'ναι εγκυμοσύνη το θεωρώ λίγο απίθανο με τις μέρες που αναφέρεις.. αν και τίποτα δεν είναι απίθανο όπως ξέρουμε...

Δημοσίευση

Ααααα!!! Θα σε μαλώσω εεε;;!!!!

Δεν τα'παμε για το άγχος;;;;

Λοιπόν, άσε τις μετρήσεις στην άκρη, η ωορρηξία δεν είναι τρένο ακριβείας που περνάει με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού!!!!

Κι εγώ έκανα οωρρηξία εκεί γύρω στην 14η-15η μέρα, κι όμως, τον περασμένο μήνα έκανα στην 11η! Τίποτα δεν είναι σίγουρο, τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Το μόνο που είναι σίγουρο και δεδομένο είναι ότι όσο λιγότερο το ψάχνουμε κι όσο περισσότερο το "κάνουμε" τόσο πιο γρήγορα θα φτάσουμε στο στόχο! ;)

Δημοσίευση

μαρινιω μου και εγω σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι εγκυουλα!!! και μην αγχωνεσαι για τις 4 φορες, εγω με τον αντρα μου τον μηνα που εμεινα εγκυος επειδη δουλευε συνεχεια μονο 2 φορες το ειχαμε κανει!!! χιχιχι :cheer::cheer::cheer: και εμεινα εγκυος!!! και αυτες οι αναγουλιτσες ευχομαι να ειναι τα πρωτα συμπτωματακια της εγκυμοσυνης σου!!! εγω παντως τις πρωτες μερες ολο εμετο ηθελα να κανω αλλα κρατιομουν γιατι πρωτον ειναι κακο να κανεις συνεχεια εμετο και δευτερον φοβομουν :S:S περιμενουμε να ακουσουμε τα συντομα τα ευχαριστα!!!

Δημοσίευση

koritsia mou!!!!!den irthe h periodos!!!

alla oi taseis pros emeto kala kratoun!!! :x

xthes pou lete koimomastan kai ksafnika 5 h wra ksipnaw...eixe stegnwsei o laimos mou,piga toualeta na kanw emeto alla den ekana...kratithika!!!

kai twra pali prin 15 lepta ksafnika mou erxotan ksiniles alla kratieme...!!!!

den maresei na kanw..... :x:x:x

entometaksi xthes zalizomoun apisteuta!!!kai pira panadol...!!!

koritsiaaaaaaaaa an sinexistoun kai den erthei h periodos!!

PARASKEYH TO ARGOTERO TREXWWWWWW GIA XORIAKH!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

lete????????????????????? ;)

mpaaaaaaaaa :silly: :silly:

Δημοσίευση

Αληθειαααααααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo: ???

Υπεροχα!!!Μακαρι βρε κουκλιτσα μου να σου πανε ολα καλα!!!!

Αντε ετσι να παει ολη η βδομαδα...μεσ'τις ανακατοσουρες :P:P

Καλα,την Παρακευη??Πως θ'αντεξεις τοσες μερες???Γιατι δε πας νωριτερα?

Δημοσίευση

marvel1984 έγραψε:

ΜΑΡΙΝΙΩ,ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΩΩ!!! ΕΣΥ???

ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ! :)

ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ... ;);)

ax makari!!!!!!!vasika oti egine egine twra,,,den allazei!!!opote ypomoni!!!

egw den exw sinexeia...me pianei ksafnika ekei pou kathomai kai ola kala...!!

kai xthes kai proxthes otan koimomoun me epiase kai ekana tin 1 :x

alla xthes kratithika...

Δημοσίευση

Ε και γω δε πιστευω να ειναι ιωση πια!!!!Τι να πω!!

Προσωπικα ειχα αναγουλες αρκετες αλλα πολυ λιγους εμετους,γυρω στο 2ο μηνα ομως ξεκινησαν ή λιγες μερες πριν μπω στο 2ο.

Η καθε κοπελα ομως κ ο οργανισμος διαφερουν γι'αυτο μην αγχωνεσαι με αυτα!!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!Ανυπομονω κ εγω!!

Δημοσίευση

Δε θυμάμαι αν το'χεις γράψει, αλλά καθυστέρηση έχεις;

Σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι; Αν μετράς ήδη καθυστέρηση, τότε ποιος ο λόγος να καθυστερείς τη χοριακή;; Αν είσαι εγκυούλα (μακάρι!!!), καλύτερα να το ξέρεις νωρίτερα για να ξεκινήσεις ότι σου πει ο γιατρός σου, φιλισίν κλπ.

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο. Γιατί κρατιέσαι; Αν νιώθεις ότι πρέπει να βγάλεις κάτι, μην κρατιέσαι, δε νομίζω ότι είναι καλό αυτό..

Άντε, θα μας σκάσεις μέχρι να κάνεις τεστάκι ή χοριακή!!! :P

Δημοσίευση

Οκ... αφού αντέχεις να περιμένεις μπράβο σου, έτσι είναι το σωστό! :)

Άσε μας εμάς, κάνε αυτό που νομίζεις καλύτερο. Απλά πρόσεχε γενικώς.. για παν ενδεχόμενον! ;)

Εύχομαι τα καλύτερα! Φιλάκια! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...