Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν νομίζω μωρέ να πάθει τίποτα αν κοιμάστε μαζί. Τον δικό μου δεν τον σήκωνα σχεδόν ποτέ να ρευτεί γιατί ξυπνούσε. Δεν ξέρω αν έκανα καλά άλλα το παιδί μου δεν το βαζα να ρευτεί. Επειδή πάντα θήλαζα ξαπλωτή και ακόμα θηλάζω έτσι κάποιες φορές τον σήκωνα στα ενδιάμεσα του θηλασμού να ρευτεί αλλά μόλις κοιμόταν τον άφηνα χωρίς ρέψιμο και όταν ξυπνούσε ρευόταν τότε από μόνος του. Τους πρώτους 6 μήνες ο άντρας μου είχε μετακομίσει στο σαλόνι και άλλαζα εγώ θέση. Μετά που γύρισε γιατί βαρέθηκε την εξορία απλά έγερνα και έδινα και το άλλο στήθος από την ίδια θέση.

LaLa μου από την αρχή κοιμάται στο πάπλωμα μαζί μου. Είχα το κεφάλι του στο ίδιο ύψος με το δικό μου και επειδή δεν πολυσκεπάζομαιτη νύχτα δεν τον πλάκωσε ποτέ. Δεν το ξερα ότι είναι επικίνδυνο. :blush:

Σημειωτέον ακόμα κοιμόμαστε αγκαλίτσα. ;)

Δημοσίευση

Και εμεις απο την πρωτη μερα θηλαζουμε ξαπλωτες και το εχει

μαθει σε σημειο που θελω να τη θηλασω καμια φορα αγκαλια πχ στον

καναπε και αντιδρα,γινεται τοξο..

Απο οτι διαβασα κανω και γω καποια λαθακια οπως να τη βαζω στη

μεση μερικα βραδια,αλλα τις περισσοτερες φορες επειδη

εχουμε κανει καλη εκπαιδευση 8 μηνες τωρα,θηλαζουμε απο την

ιδια πλευρα και τα 2 στηθη :)

Οσο για το ρεψιμο τα βραδια δεν τη σηκωνω αλλα και τη μερα

επειδη κοιμαται ελαχιστα δηλ 15-20 λεπτα την αφηνω και

μολις ξυπνησει τη σηκωνω και αμεσως ρευεται.Η αληθεια ειναι οτι

λιγο με αγχωνει το οτι κοιμαται χωρις να ρευτει και αυτο γιατι μετα ρευεται αρκετα εντονα,οποτε σκεφτομαι μηπως ζοριζεται..

Επισης σχετικα με τον υπνο τη μερα,οπως ειπε και η snowgirl,υπαρχει

τροπος να σηκωνομαι απο διπλα της και να κοιμαται λιγο παραπανω

απο 15 λεπτα?Την εχω και στο κρεβατι μου και απο τη μια φοβαμαι μην

μου πεσει αλλα απο την αλλη ουτε την αγγιζω γιατι κοιμαται ελαφρια και

ξυπναει με το παραμικρο...ειπα κ γω τον πονο μου... :)

Δημοσίευση

κι εμεις ετσι θηλαζουμε και κοιμομαστε ολοι μαζι! κι εγω λαθος τα κανω ολα και το ηξερα κιολας!Πατως ουτε εγω το σηκωνω για ρεψιμο. Παρατηρησα οτι και να ρευτει παλι θα κανει λιγο εμετο, ασε που πολλες φορες ρευεται και ξαπλα!

Δημοσίευση

Ναι, ξεχασα να αναφερω οτι εγω δεν κοιμαμαι με τον μπαμπα γι αυτο και τον βαζω στην μεση του κρεβατιου και αλλαζω πλευρα. Ολα λαθος τα κανω κι εγω αλλα δεν πειραζει!! :P Δεν μπορω να τα κανω ολα με το πρωτοκολο! :laugh: :laugh: και τωρα ενταξυ 5 μηνων κοντεβουμε. Αμα ηταν θα την ειχα κανει την γκαφα στην αρχη! Φιλακια καλα βυζοξενυχτια σε ολες!!

Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Ναι, ξεχασα να αναφερω οτι εγω δεν κοιμαμαι με τον μπαμπα

μηπως να εβαζες την κουνια του μικρου στο δωματιο σας να εβγαζες και το ενα καγκελο κα;ι να το κολλουσες την κουνια διπλα απο το κρεββατι σου στην μερια που κοιμασαι συνηθως και να επιστρεψει και ο μπαμπας στο κρεββατακι σας??????

πως αντεχετε με τον μπαμπα σε αλλο δωματιο?????????????????? :(:(

Δημοσίευση

Τελικά όλες τα ίδια περνάμε!

Εμένα η μικρή κοιμόταν πάνω στο στήθος μου είτε ήμουν καθιστή είτε ξαπλωτή. Ακόμα και τώρα που κοντεύει ενός έτους υπάρχουν βράδυα που αποκοιμιέται στο στήθος μου!

Δεν την έρευα πάντα και μια φορά κόντεψε να μου πνιγεί... :(

Οπότε προσπάθησε να την ρεύεις μην έχεις κανά παρατράγουδο.

Δημοσίευση

ΕλένηΧ έγραψε:

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

μηπως να εβαζες την κουνια του μικρου στο δωματιο σας να εβγαζες και το ενα καγκελο κα;ι να το κολλουσες την κουνια διπλα απο το κρεββατι σου στην μερια που κοιμασαι συνηθως και να επιστρεψει και ο μπαμπας στο κρεββατακι σας??????

πως αντεχετε με τον μπαμπα σε αλλο δωματιο?????????????????? :(:([/quote:183nyad1]Ευκολα!! :P Ροχαλιζει πολυ και παντα ειχα προβλημα στον υπνο! Ε ενταξυ αν μου λειπει το σκαω απο το μικρο αντρακι και παω στο κρεβατι του μεγαλου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κοριτσια μου μπλεξαμε σημερα ειχαμε βγει με το αγορι μου για δουλιτσες στο κεντρο και για καφε και καποια ψωνια μετα απο τοσους μηνες. Κι ετσι περασε η μερα αρκετα ευχαριστα. @Diwni Κατα τα αλλα παλι ειχα πιεση στο γιατρο και τωρα ειμαστε σε αναμονη για το πως θα το χειριστουμε γιατι το θεωρει επικινδυνο (ειχα 15/9 σε δυο μετρησεις). Θα εχουμε νεοτερα συντομα περιμενω απο εκεινον ενημερωση. @Katerinioo πως εισαι τωρα ηρεμησαν οι πονοι; @Elenaki12 τι ομορφο που εχεις το μπεμπακο σου αγκαλιτσα πραγματικα ευχομαι και στα δικα μας οι υπολοιπες συντομα γιατι ειναι υπεροχο αυτο που μας περιγραφεις. 
    • Κορίτσια εμείς σήμερα 10 ημερών ο μπέμπης μας είναι ένα όνειρο , δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την ευτυχία αυτά τα συναισθήματα… το έχουμε βρει με τον θηλασμό , δεν του δίνω καθόλου ξένο κ γενικά την ημέρα κάνει ίσως λίγο πιο συχνά γεύματα αλλά τη νύχτα κάνει συνήθως 3ωρους ύπνους , για να δούμε… εγώ είμαι σαφώς καλύτερα , με τραβάνε ελάχιστα τα ράμματα χωρίς να χρειάζομαι παυσίπονα εδώ κ μέρες δηλαδή , σήμερα τελευταία μέρα αντιβίωση.. εγώ γενικά λοχεία πααααρα πολλά δεν είχα , τύπου 2 μέρα περιόδου , καμία διαρροή καμία μέρα …έχω βέβαια ακόμη σε μια νορμαλ ροή. Εγω βγήκα από το μαιευτήριο με το τζιν εγκυμοσύνης κ ένα πουκάμισο από τα κανονικά μου , βέβαια από τότε επειδή έχω πάει 2 βόλτες έχω βάλει ένα κανονικό τζιν μου που ήδη μπαίνω (ήταν λίγο μπαγκι αλλά μου κάνει κανονικά τώρα γιουπιιιιι) Βγειτε με κάτι που θα σας κάνει χαρούμενες , κάτι που θα βγάλετε μια φωτογραφία κάτι , εγώ το ξέχασα έβγαλα μόνο το μωρό κ το μετάνιωσα ..  Εχουμε την πρώτη μας φωτογραφία όταν γέννησα οι 3 μας δεν έχω που βγήκαμε από το μαιευτήριο αλλά δεν πειράζει .. έχω κ κάποιες μοναδικές από την ώρα της γέννας, μόλις μου τον έδωσαν αγκαλιά μου .. δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι ήταν στην κοιλιά μου κ τώρα τον έχω αγκαλίτσα μου …
    • Κορίτσια  πως είστε; Ήταν δύσκολη η μέρα για μένα. Χθες ξύπνησα ξαφνικά με πόνο το βράδυ. Αλλά πολύ πόνο. Φοβήθηκα ότι κάτι έγινε όχι ότι απλά γεννάω. Γενικά κοιμήθηκα χάλια. Είχα πόνο άγχος κλπ. Και το πρωί με έπιασε φαγούρα. Γενικά νιώθω ότι σήμερα ήταν μέρα που ήμουν κουρασμένη και αγχωμένη.   Με άγχωσε και η φαγούρα γτ ξέρω ότι είναι σύμπτωμα που θέλει προσοχή. Αλλά ειπ πριν πάρω τηλέφωνο το νοσοκομείο μέσα στο άγχος να το παρακολουθήσω λιγάκι. Νομίζω ότι όταν ξεχνιέμαι δεν τρώγομαι. Σκέφτομαι μήπως είναι από το άγχος. Θα δώσω μέχρι αύριο και θα δω. Γενικά για μένα όχι καλή μέρα. Αλλά οκ. 
    • Αύριο θα τα στείλω στον γιατρό, γιατί τα έλαβα πολύ αργά τα αποτελέσματα απόψε. Στην πρώτη εγκυμοσύνη όχι δεν είχα τίποτα, έβγαιναν όλες οι μετρήσεις και όλη καμπύλη άψογες! Μια παρηγοριά είχα και γω μόλις έπεφτε για ύπνο η μικρή και πάει 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...