Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koritsia piga ston giatro..mou eipe oti i mitra mou exei plagioopisthia thesi kai oti auto meiwnei tin gonimotita apo 100% se 95% kai apo dexia exw polikistiki wothiki kai mou edwse na kanw ormonikes exetaseis :FSH , LH, PRL,DHEA-S,TSH,FT3,FT4.....MOU EIPE oti mallon i prwti kai i deuteri tha einai kapws mi fusiologikes mallon...kai mou eipe oti sou lew auta ta 2 pragmatakia kai oti tha duskoleutw pio poli na piasw paidaki...kai an gia akoma ena xrono den minw egguos tha kanw pereterw exetaseis..mou eipe gia ton kuklo mou otiden xriazetre na mpw stin diadikasia antisiliptikwn auta!!ti gnwrizete gia ola auta?eixe kapia kati paromio??lete na min mporesw na piasw paidi??peite mou sas parakalw...

Δημοσίευση

Κελλυ γεια σου..

Καταρχην δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανεις παιδακι..δοξα τω Θεο η επιστημη εχει προχωρησει παρα πολυ και παδακια θα καουμε ολες!!!!

Δευτερον να παρεις και μια δευτερη γνωμη απο εναν αλλον γιατρο!!!

Τριτον σταματα να χεις τοσο μα τοσο αγχος δεν σε πηραν και τα χρονια και οπως ειπαμε παιδακι θα κανεις!!!!

Φιλακια

Δημοσίευση

ton rwtisa an tha parw kati gia tis kustoules kai mou eipe oxi...k ti tha ginei tha einai ekei??meiwnoun auta tin gonimotita meiwnei kai i idieterotita tis mitras...ax thee mou....lete otan vgoun oi ormonikes exetaseis na mou dwseikati??pantos eipe oxi se antisuliptika..pantos tou kane entiposi pou kanenas gunaikologs ws twra den mou eipe gia tin thesi tis mitras mou...uparxei kapia kopela pou i mitra tis na xei auti tinthesi??

Δημοσίευση

Κι εμένα η μήτρα μου έχει οπίσθια κλίση, παρ' όλα αυτά έχω μείνει δυο φορές έγκυος και πανεύκολα (το ότι τα έχασα στην 6η εβδομάδα είναι άσχετο με την κλίση, έχω ένα αυτοάνοσο που προκάλεσε τις αποβολές).

Περί οπίσθιας κλίσης μου το'χε πει πολύ παλιά ένας γυναικολόγος που είχα πάει και δεν μου'χε πει τίποτα αρνητικό. Μόνο ότι μπορεί να πονάει λίγο περισσότερο η μέση μου ή η κοιλιά μου στην περίοδο, τίποτα παραπάνω.

Ο γυναικολόγος που πάω τώρα δεν έχει ασχοληθεί καν! Θέλω να πω, δεν είναι σημαντικό και πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών έχει τέτοια μήτρα.

Δες μερικές αναφορές σε sites στο ίντερνετ:

http://www.femme.gr/femme-mitra.htm

http://www.gyn.gr/forum/Forum.asp?forum ... 6&post=291

Δεν αξίζει καν να ασχολείσαι με αυτό. Τώρα όσον αφορά τις πολυκυστικές, εδώ η υπόθεση σηκώνει πολλή συζήτηση καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες.. υπάρχει και σχετικό θέμα πρόσφατο στο φόρουμ κι εκεί τα κορίτσια έχουν γράψει πάρα πολλά.. ρίξε μια ματιά!

Πάντως όπως λέει και η Κατερίνα πιο πάνω, η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ!!! Θα συμφωνήσω και στο να πάρεις κι άλλη γνώμη και κυρίως θα συμφωνήσω ότι πρέπει να χαλαρώσεις και να ελέγξεις το άγχος σου!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε βοηθάει καθόλου, ίσα ίσα κάνει και ζημιά! Μέχρι και οι κύστες.. πολλές φορές η αρχική τους αιτία είναι το άγχος και πως αυτό επηρεάζει το ορμονικό μας σύστημα!

Χαλαρά λοιπόν... ;)

Όλα θα γίνουν! :)

Δημοσίευση

Κελυ μου,χαλαρωσε λιγο κοπελιτσα μου.Καλα σου λενε τα κοριτσια,τι αγχος ειναι αυτο;;

Ηρεμησε,παρε τα πραγματα ενα-ενα.Συμφωνω απολυτα με αυτο που σου λενε τα κοριτσια,πηγαινε να παρεις κ 2η γνωμη.Και εγω εχω παραδειγμα απο 1η μου ξαδερφη που εχει τετοια θεση η μητρα της κ εκανε 2 κορακλες!!!Τι να λεει...Οι πολυκυστικες πια εχουν γινει ρουτινα,ολα διορθωνονται.

Στην εποχη μας ξερεις ποια γυναικα δεν μπορει να κανει παιδι;;;Αυτη που δεν εχει καθολου μητρα!!!Ε,αυτο ακομα δεν το εχουν ανακαλυψει οι γιατροι!

Εισαι τοσο νεα ακομα,εχεις χροοονια μπροστα σου,μην τρελλαινεσε με την πρωτη δυσκολια.Χαλαρα...παρε κ μια 2η γνωμη,οχι παραπανω γιατι αν παρεις σβαρνα τους γιατρους δεν θα βγαλεις ακρη,κ μετα δες τι ειναι καλυτερο για σενα κ ξεκινα.

Αντε βρε χαζο,μη το βαζεις κατω...ολα θα γινουν!!!! ;)

Δημοσίευση

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω.

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια που σου λένε να πάρεις μια δεύτερη γνώμη.

Επίσης, αυτή η ιστορία μου θυμίζει την περίπτωση της μάνας μου, που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, και ένας γιατρός της είπε ότι η μήτρα της είναι στραβή και ότι είναι στείρα. Τελικά, η μάνα μου δεν είχε κανένα πρόβλημα γονιμότητας, και το πρόβλημα το είχε ο πατέρας μου, και ξεπεράστηκε με απλά χαπάκια!!

Άλλωστε, 95% γονιμότητα δεν είναι και λίγο. Δηλαδή, έχεις ένα 5% πιθανότητα να μην πιάσεις παιδί, ένα ποσοστό που νομίζω πάντα υπάρχει, έτσι δεν είναι; ;)

Δημοσίευση

ax vre koritsia me kanete kai niwthw kalitera..to xerw oti eimai mikri..toulaxiston euxomai na vgei to test pap katharo...o giatros pera tous 10 mines pou prospathw mou dwse allo enan xrono ...kai efoson xerw twra ti sumvenei tha kitaxw na eimai xalari..kai oti ginei...kai meta vlepoume..exete dikio prepi na xalarwsw...toulaxiston twra gia arxi xerw oti den exw katisovaro..kai elpizw na min perasei oxronos giati ekei tha arxisw pali na skeftomai..mou kanei entipswsi se allous 3 diaforetikous gunaikologous exw paei ws twra stin zwi mou pote kaneis den mou pe gia tin mitra..kai toukane entipwsi tou giatrou autos pou piga exthes lene oloi ta kalitera logia..episis mou pe oti oi gonimes meres mou einai 20h me 22 mera tou kuklou kai pianei 3 meres prin 3 meta..lei na min to kanoume kathe mera..euxomai ola na mou pane kala..na iremisw apofasisa na xasw kila giati xriazete apo ti eida kai kanei kalo stis kustes..twra eimai 66-67 tha kitaxw na paw 55 ...o theoulis tha nai dipla mou na me voithisei to xerw..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...