Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ. ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΥΤΗΡΙΑ......... ΠΛΙΖ.............

Δημοσίευση

κατ αρχην με το καλο να ερθει το μωρακι σου.

τωρα, οσον αφορα το μαιευτηριο, θα ειμαι κατηγορηματικη και απολυτη...ΛΗΤΩ!!!

εγω γεννησα εκει και εκτος του οτι ειναι πιο φθηνο, εχει και καποια αλλα πλεονεκτηματα...

για παραδειγμα ειναι το μονο μαιευτηριο ιδιωτικο στην Αθηνα που ενισχυει το θηλασμο και δε δινει στο μωρο ξενο γαλα, παρα μονο αν το ζητησει η μητερα η αν υπαρξειο ιατρτικος λογος...

οι μαιες ειναι συνεχως διπλα σου σε καθε θηλασμο και ελεγχουν ποια μωρακια εχουν θηλασει και ποιες νεες μητερες θελουν βοηθεια...(να φανταστεις, εγω δεν ειχα δικη μου μαι, οπως κανουν πολλες, αλλα δε μου ελειψε καθολου)

τηρει αυστηρα το επισκεπτηριο, ετσι ωστε τις ωρες θηλασμου να επιτρεπεται μονο ο μπαμπας μεσα και να μην ερχονται τα μωρα σε επαφη με ενα σωρο κοσμο...

απο καθαριοτητα δεν ειχα κανενα παραπονο...

ολα αυτα ΔΕΝ ισχυουν στο ΙΑΣΩ, οπου γεννησε η κουμπαρα μου και οταν πηγα να την επισκεφτω δεν πιστευα στα ματια μου και στα αυτια μου!!!

ολος ο κοσμος μεσα στο θαλαμο μαζι με τα μωρα και οι μητερες να παρακαλανε τον κοσμο να βγει για να θηλασουν...η κουμπαρα μου δεν ειχε καμια ενημερωση για το τι τρωει το μωρο, το οποιο δεν τησ εφερναν να θηλασει...

ισως ειμαι λιγο απολυτη...αλλα ειχα πραγματικα θυμωσει πολυ!!!

τερμα η πολυλογια!!!

καλο τοκετο να χεις οπου κι αν διαλεξεις!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...