Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

θα γινει η πρωτη ενεση με daronda στις 30 του μηνα.κι εμας μας ειπε οτι εχουμε 40-45% πιθανοτητες και οτι ολα θα πανε καλα..ο συζυγος ακομη αγχωνεται να μην παρω φαρμακα αλλα ειμαι χαρουμενη που επιτελους κατι κανουμε..μακαρι να πανε ολα καλα..εχει καμια σας την εμπειρια της εξωσωματικης να μου δωσει καμια συμβουλη?μετα την εμφυτευση να παρω αδεια για 10 μερες η δεν χρειαζεται..?

Δημοσίευση

Καλη επιτυχια κ σε εσενα κουκλιτσα.Εμπειρια ακομη δεν εχω γιατι κ εγω σε λιγο καιρο θα ξεκινησω,αλλα ο γιατρος μου μου ειπε πως δεν θα χρειαστει να παρω αδεια απο τη δουλεια μου,απλα εκεινες τις μερες να ειμαι πιο προσεκτικη!

Καλη μας επιτυχια!!!!

Δημοσίευση

Με το καλό!!!

Καλή αρχή και καλά αποτελέσματα!!!

Οσο για τα φάρμακα, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...

Μπες στο αντίστοιχο θέμα και θα μάθεις ότι χρειάζεσαι "Εξωσωματική ποιες ξεκινήσαμε παρεούλα;"...

Αδεια να πάρεις τουλάχιστον 5 μέρες μέχρι και 2 εβδομάδες αν μπορείς.

Σου εύχομαι με την πρώτη!!!!

Δημοσίευση

Καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου κοπελα μου!!Σου ευχομαι μια τεραστιααα θετικη χοριακη σε λιγες μερες!!Μην αγχωνεσα και ολα θα πανε καλα!!καλο θα ειναι τουλαχιστον τις 5 πρωτες μερες να παραμεινεις σπιτι και οσο μπορεις καναπε κρεββατι μετα γυρνα στην καθημερινοτητα σου αλλα πολυ χαλαρα!!Περισσοτερα θα διαβασεις στο θεματακι μας που σου ειπε η Ιρενε!!

Φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...