Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 106
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

θα συμφωνήσω με την ζούμπι! με κάλυψε απόλυτα! μπορεί να μην έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία αλλά να είσαι σίγουρη ότι σε καταλαβαίνω και σε συμπάσχω! το μωράκι θα έρθει όταν θέλει αυτό και όχι όποτε το θέλεις εσύ! εσύ απλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθείς γι αυτό και να μην απογοητεύεσαι! οοοολα θα πάνε καλά! στο ξαναλέω! φιλάκια πολλά απο εμένα! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

γεια σας και απο εμενα κριστι μου μην στεναχωριεσαι θα ερθει ολες θα τα καταφερουμε,απλα η καθεμια μας περναει απο το δικο της γολγοθα για να τα καταφερει,και να σου πω καλυτερα να αργησει να ερθει απο το να ερθει και να το χασεις πριν το χαρεις οπως εγω...

εμενα τα νεα μου δεν προλαβα να παω για χοριακη λογω δουλειας και ουτε αυριο θα προλαβω οποτε μεθαυριο μεσημερι με βλεπω να πηγαινω εχω και τις μαυρες μου αυτες τις μερες ολο αρνητικες σκεψεις ειμαι...

θυμαμαι και το μωρο που εχασα...

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω ρε κοριτσακια ολες....

το ξερω εχετε δικιο

ημουν πολυ ανυπομονη

αλλα οσο περναγαν οι μερες τοσο πιο σιγουρη γινομουν.

Ποτε δεν ενιωσα ετσι πριν την περιοδο.

Γι 'αυτο πηγα.

μακαρι να σας ειχα εδω κοντα μου.....

παιρνει κι ο αντρας μου και ειναι μες την καλη χαρα γιατι δεν ξερει τιποτα και κανω οτι νυσταζω..

ειναι πολυ χαλια που ειμαι μονη μου. Ευτυχως που εχω εσας...

Δημοσίευση

Μη στεναχωριέσαι cristi μου

εχω απογοητευτει τοσες φορές που σε καταλαβαίνω απόλυτα.

θα τα καταφέρουμε !! πού θα πάει!! :):):)

σε 2-3 μέρες θα έχεις άλλη ψυχολογία. μήπως τελικά πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα;να μη σκεφτόμαστε γόνιμες μέρες, θερμοκρασίες..;

μπορεί κάποια να μου πει πώς να βάλω φωτογραφία;δεν τα καταφέρνω :huh::huh:

Δημοσίευση

φιλεναδααααα?????

:angry::angry::angry::angry:

τι στο καλο γαμωτι? δεν ξερω τι να σου πω? και αργα να εγινε η συλληψη φαινεται στην χοριακη? μα ησουν τοσο σιγουρη...

ελα ρε φιλαναδα μη μου στεναχωριεσαι θα μας ερθει ρε γαμωτο κι εμας....

Δημοσίευση

Με συγχωρειτε ρε κοριτσια που βγηκα ετσι αλλα ηρθε ο διαχειριστης για μια ζημια...

Ορεξη τον ειχα κι αυτον....

Θελω να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον σας!

Ευχομαι ο Θεος να σας στειλει ολα οσα επιθυμητε.

Εγω προς το παρον δεν εχω ξεσπασει...Ελπιζω και ετσι να παραμεινω...

Μαλλον αυριο θα το συνειδητοποιησω οτι τελικα δεν ηταν τιποτα απο οτι περιμενα.

Ελπιζω να το πηρα το μαθημα μου και ποτε ξανα να μην λαβω σοβαρα υποψιν μου τα συμπτωματα.

Οσο για τη χοριακη που την εκανα νωρις δεν μετανιωνω,γιατι αν εκανα τεστ δε θα το πιστευα μετα και θα περιμενα... Οποτε καλυτερα μια κι εξω.

Ευχαριστω πολυ και παλι.

:kiss:

Δημοσίευση

cristi μου ειλικρινα λυπαμαι παρα πολυ τα περασα και εγω προσφατα και σε καταλαβαινω.μην κανεις χοριακη ξανα ποτε πριν εχεις καθυστερηση!οσα σου ειπε η ζουμπι συμφωνω απολυτα!να προσπαθεις να μην δινεις σημασια σε συμπτωματα και εγω ετσι κανω και ειλικρινα απο τοτε εχω βρει την ηρεμια μου και απλα περιμενω την περιοδο μου που ερχετε(μην χασει και αυτη :P )κανονικα.αυριο θα εισαι πολυ καλυτερη πιστεψε με υπομονη και επιμονη δεν το βαζουμε κατω με τιποτα!εδω ειμαστε ολες παρεουλα να τα περασουμε ολα :kiss::kiss:

Δημοσίευση

cristi μου σε νιώθω απολύτα. Τα ίδια πέρασα χτες που αδιαθέτησα και τον προήγουμενο μήνα και τον παραπροηγούμενο. Μην μετανιώνεις για κανένα από τα υπέροχα συναισθήματα που σου δημιουργήθηκαν περιμένοντας το αποτέλεσμα. Μη λυπάσαι για τα όνειρα που έκανες. Δεν χάνονται αυτά. Πες πως είναι πρόβα για τη στιγμή που θα έρθει στ'αλήθεια το μωράκι. Εγώ πάντως έτσι παρηγορούμαι και παίρνω δύναμη για την επόμενη φορά. Κάνε το ίδιο. Ονειρέψου το μωράκι σου μέχρι να έρθει... :)

Δημοσίευση

Κρίστι μου δεν είναι ανάγκη με τέτοια πράγματα να απογοητεύεσαι..δεν έχει χαθεί ακόμη τίποτε για να δείχνεις τόσο απογοητευμένη..σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα να ενθουσιάζεσαι και να ζεις έστω και με την ελπίδα αλλά δεν μπορουμε να κάνουμε κι αλλιώς...ελά..χαλάρωσε, πάρε βαθιές ανάσες και προχώρα μπροστά για την επόμενη προσπάθεια!!

Δημοσίευση

axou glikoula..ki ego eleipa kai se skeftomoun girisa grigora na matho ti egine..kai poli stenaxorithika...perimene omos tis meres sou ..den xereis pote..min apogoiteuesai..an kai ma apogoiteuesai isos einai kalitera gia na to vgaleis ap to mialo sou kai tsoup na sou kanei tin ekplixi..oles ti zoume kathe mina autin tin apogoiteusi kai eimaste oles edo na prospathoume mazi..ego tha perimena liges meres..den xereis..kai min ta paratas..eimaste oles edo kai perimenoume na mas anakoinoseis tin egimosini sou..kai xero oti tha to kaneis..!!!filia

Δημοσίευση

Αχ κοριτσακια μου τι καλες που ειστε.....ποσο με συγκινητε που με σκεφτεστε!!!! :kiss:

Απογοητευτηκα τοσο πολυ....νομιζα οτι κατι μεγαλωνε μεσα μου...

Θα μου πειτε αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στο πονο που νιωθουν αλλες κοπελες που χανουν τα αγγελουδια τους πριν καλα καλα τα νιωσουν....

Και θα συμφωνησω μ'αυτο....αλλα δε παυει να ειναι απογοητευση αυτο που ενιωσα...δε γινοταν να μη στεναχωρηθω....

Cuando μου σε αυτο που λες εχεις δικιο. Κι εγω εχω ακουσει περιπτωσεις που η χοριακη αργησε να δειξει. Εχω διαβασει εδω μεσα παρα πολλα τρελα του τυπου θετικη χοριακη χωρις εγκυμοσυνη ή το αντιστροφο αρνητικη χοριακη και να εχεις ενα παιδακι μεσα σου.

Αλλωστε μου ειπε και η μικροβιολογος να μην απογοητευομαι και να περιμενω μεχρι το Σαββατο που ειναι η 29η μερα.

Αλλα ειλικρινα δε θελω να αφησω τον εαυτο μου να μπει σε αυτην την διαδικασια. Δεν θελω να ελπιζω ξανα και σε 5 μερες να νιωσω ξανα ετσι και χειροτερα....

Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.

Δημοσίευση

Κρίστι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου...να μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι ότι είσαι έγκυος..ότι είναι να γίνει θα γίνει. Αν είσαι θα φανεί,δεν μπορεί κάποια στιγμή..ασε να έρθει το Σάββατο και μη σου πω από την επόμενη εβδομάδα και αν πάλι δεν έρχεται πήγαινε στο γιατρό σου..δεν ξέρεις τι μπορεί να φταίει..εκνευριστικό όμως αυτό ..να ξέρεις ότι δεν είσαι έγκυος και η ρημάδα να μν έρχεται....!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙA ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ Κ ΕΝΑ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ,3.

ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ 30-37 ΜΕΡΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟ CLEARBLUE ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΗΞΕ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΗ ΜΕΡΑ Κ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΛΟΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ Κ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ 5/8-7/8/09 Κ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΕΙΑΚΗ 21/8/09 Κ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ 12ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΕΙΑΚΗ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ 200.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 24 ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ CLEARBLUE ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙ 7 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ Κ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΕΥΡΩ.

Κ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕ Κ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΟΨΕ Κ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ!!!!!!!!

Δημοσίευση

Thena σε ευχαριστω πολυ και για τις ευχες και για τις πληροφοριες....

Πρωτα απ' ολα να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου...να εχουν παντα υγεια ευχομαι!

Δευτερον μακαρι να σου πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη σου και το νεο σου μωρακι να ειναι γερο και δυνατο!

Αυτο για το καπνισμα ειναι πολυ σωστο....Δυστυχως ο αντρας μου καπνιζει και μαλιστα πολυ...

Οσες φορες του εχω πει να το μειωσει εστω και λιγο για αυτο το λογο ολο μου αλλαζει κουβεντα..

Θεωρει οτι με τη δουλεια που κανει δεν μπορει να μην καπνιζει για πολλους λογους (αγχος, νυχτα, σκληρη δουλεια στη θαλασσα και αλλα πολλα)

Συμμεριζομαι ολα αυτα που λεει, αλλα πιστευω οτι εστω μια προσπαθεια μειωσης θα μπορουσε να γινει αν ηθελε. Δυστυχως δε λεει να το σκεφτει καν.... (ουφ τα πηρα παλι... :angry::angry::angry: )

Θα του αναφερω ομως και τη δικη σου περιπτωση....γιατι πιστευω ολα παιζουν το ρολο τους...

Απο την αλλη, σχετικα με τα τεστ ωορρηξιας, δεν εχω μπει ποτε σε τετοια διαδικασια. Ουτε καν της θερμομετρησης. Δεν θελω να κανουμε τιποτα προγραμματισμενα και επι σκοπου γιατι νομιζω οτι απο τη μια θα μου προξενησει περισσοτερο αγχος και απο την αλλη θα "σκοτωσουμε" μια πολυ ομορφη στιγμη αναμεσα μας.

Δεν ειχα ποτε αγχος κατα την ωρα της επαφης. Το αγχος μου ξεκινα καθε μηνα οταν πλησιαζουν οι μερες για να δω το αποτελεσμα των προσπαθειων μας.

Σε ευχαριστω παντως που μπηκες στον κοπο να με ενημερωσεις! :)

Σου ευχομαι τα καλυτερα για σενα και την οικογενεια σου!

Δημοσίευση

ax cristi!!! emena mou les gia tsigaro??????

o dikos mou kanei 2 paketa tin mera sxedon...

tou lew meiwse to giati an den kanoume pote nini den tha ftaiw egw!!!kai leei ta gnwsta....oi dikoi mou einai maxites den masan kai tetoia!!xaxaxaxxa :lol::lol:

EPISHS VRISKW DIAFORETIKA PAKETA (MARKES) STO AYTOKINHTO,STO SPITI!!!

KAI MALWNOUMEEEE SINEXEIAAA GIA AYTA :angry::angry:

AFOU MIA FORA DEN EIXE FWTIA STO SPITI .OUTE ANAPTIRA,OUTE SPIRTA KAI TO ANAPSE POU???????? STHN KOUZINA!!! ANAPSE TO MATI !!!AN EINAI DINATON!!!!!!!! :ohmy::ohmy::ohmy:

EPISHS MIA FORA DEN EIXE TSIGARA KAI PIRE ENA POURO TOU MPAMPA TOU POU TO EIXE APO TO 90'!!!!!!!!!!!!!!

ELEOSSSSSSSSSSS :lol::lol::lol:

OUF TA EIPA KAI KSETHIMANA!!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια και παλι!

Ειπα να μην ανοιξω καινουριο ποστ αλλα να συνεχισω εδω...

Λοιπον..σημερα ο μηνας εχει 23! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σαββατο λοιπον 23 και η περιοδος μου πουθενα!!! :S

Τι να σκεφτω ρε κοριτσια? Η μικροβιολογος μου ειχε πει να περιμενω μεχρι το Σαββατο.

Κανονικα επρεπε να ειχα αδιαθετησει απο χθες το βραδυ. Και ουτε καφε υγρα ουτε τιποτα. Ισα ισα ο κολπος μου ειναι μαλλον ξηρος sorry για τις περιγραφες...) που κανονικα θα επρεπε να ειχα καποια υγρα.

Ειμαι πολυ σταθερη.

Τι να σκεφτω δε ξερω. Εκει που ειχα αποκλεισει το ενδεχομενο εγκυμοσυνης μετα απο μια αρνητικη χοριακη τωρα δε ξερω τι να υποθεσω.

Λετε να ηταν πολυ νωρις? Λετε να μην ειχε εμφυτευτει ακομα και γι'αυτο ηταν χαμηλη η ορμονη?

Ειμαι σιγουρη οτι αυτη η καθυστερηση δεν ειναι απο το αγχος μου γιατι μετα την ηττα που εφαγα με την χοριακη απλως περιμενα την περιοδο μου. Και ουτε να σκεφτω ηθελα τα λογια της μικροβιολογου που μου ειπε να περιμενω.

Λετε να χαλασε το μηχανημα της? Λετε να μπερδευτηκε το αιμα?

Ή μηπως απλα ειναι η ατυχια μου που παιζει μαζι μου και με την αγωνια μου? :dry:

Τι γνωμη εχετε?

Δημοσίευση

Δε ξερω βρε Βουλα...

Εκανα την χοριακη την Δευτερα που μας περασε. Ηταν η 24η μερα.

Αν η ωορρηξια εγινε την 15η ή 16η μερα λες να μην ειχε προλαβει να εμφυτευτει? Αν δεν ερθει μεχρι τη Δευτερα θα παω...

Αλλα μεχρι τοτε? Παλι περιμενε? Ουφ! Να παω να παρω τεστ αποψε?

Εντωμεταξυ εγινε και το αλλο. Το βραδυ που εκανα τη χοριακη μετα επεσα για υπνο. Αρχισαν λοιπον μεσα στον υπνο μου πονοι περιοδου. Οπως αυτοι που εχω την 2η μερα. Πολυ εντονοι. Τοσο που ξυπνησα Νομιζα οτι μου ηρθε μεσα στον υπνο μου και σηκωθηκα ξημερωματα να βαλω σερβιετα. Τιποτα ομως....ουτε υγρα. Μετα σταματησαν.

Παντως απο χθες το βραδυ ποναω σαν να εχω αλλα οπως ειπα και πριν δεν εχει κατεβει ουτε σταγονα.

Ηταν καμια αλλη που ποναγε και τελικα ηταν εγκυος ή να το ξαναβγαλω απο το μυαλο μου?

Δημοσίευση

Κουαντο μην απογοητευεσαι μεχρι να δεις αιμα.

Εσενα ετσι σου ερχεται παντα σιγα σιγα? Ή κατευθειαν εχεις αιμα? Εμενα ας πουμε με πιανει ξαφνικα εντονος πονος και σε 5 λεπτα τρεχει ποταμι.

Αυτα στα κανονικα μου...

Τωρα δεν ξερω τι γινεται εκει μεσα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...