Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια....

σας τα εγραψα και σε αλλο θεμα αλλα ειπα να παρω και τη γνωμη αυτων που ηδη περιμενουν το μωρακι τους..... :)

Η τελευταια μου περιοδος ηταν 26/12. Ο κυκλος μου ειναι σταθερος 28 μερων, αλλα την τελευταια φορα μου ηρθε περιοδος 2 μερες νωριτερα.

Τωρα ειμαι στην 23 μερα.

Αυτον το μηνα ειχαμε αρκετες επαφες απο την 9η μεχρι την 15η μερα. Καποιες φορες εγινε και 2 φορες απανωτα (δε ξερω αν παιζει ρολο η διπλη ποσοτητα :P:P ).

Το θεμα ειναι οτι τη 19η μερα ενιωσα κατι τραβηγματα στη μητρα.Δεν ηταν συνεχομενος πονος αλλα οποτε εσκυβα ή κουραζομουν. Μολις καθομουν λιγο και ξεκουραζομουν κανα 10λεπτο περναγε. :dry:

Τις επομενες μερες με επιασε ατονια και υπνηλια.Οπου κι αν ξαπλωνα με επερνε ο υπνος.

Πρηστηκε και το στηθος μου αλλα δεν ποναει καθολου. Ενω καθε φορα που ειναι να μου ερθει ποναω φοβερα απο μια βδομαδα πριν. Τωρα μονο οι ρωγες ειναι πολυ ερεθισμενες και σαν να τσουζουν ή με πιανει φαγουρα.

Εχω και κατι ασπρα υγρα αλλα δε τους δινω πολυ σημασια γιατι τα εχω ξαναδει πριν την περιοδο.

Επισης να σημειωσω οτι αυτο το μηνα απο την αρχη ημουν αρκετα αισιοδοξη οτι θα πιασω παρολο που τους προηγουμενους μηνες μεσα μου δεν το πιστευα.

Τι να πω....δεν ξερω τι γινεται. Με εχει πιασει αγωνια και θελω να μαθω. Μου φαινεται αιωνας μεχρι το Σαββατο. :unsure:

Το ξερω οτι τα συμπτωματα ειναι παρομοια με της περιοδου και οτι μπορει να σε τρελανουν :S αλλα δεν μπορω να μην τα κοιταω...

Πειτε μου κι εσεις τη γνωμη σας.

Συγνωμη αν σας κουρασα....

• Απαντήσεις 106
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ευχαριστω loyloy. να ρωτησω και κατι αλλο...

Οταν ενιωθα αυτα τα πονακια ενιωθα οτι θα μου ερθει περιοδος. Ημουν συνεχεια στην τουαλετα.

Επισης απο τοτε εχω συχνουρια ενω δεν πινω αρκετα υγρα.

Το θεμα ειναι οτι τα πονακια αραιωσαν πολυ και αγχωνομαι...

Εγω τοτε υπεθεσα οτι θα ειναι το ωαριο που εμφυτευεται και γι'αυτο νιωθω τραβηγματα.

Επισης ακριβως τα ιδια ειχε νιωσει και η κουνιαδα μου που ειναι τωρα εγκυος.

Αααααχ θα τρελαθω...Λετε να μην ειναι τιποτα? :S:S:S:S

Δημοσίευση

CRISTI ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ!!!

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ.

ΑΧ ΕΧΩ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ!!!!!

Δημοσίευση

Αυτά που περιγράφεις τα είχα κι εγώ όταν είχα μείνει έγκυος, αλλά όχι συνέχεια... δηλαδή τα πονάκια, τα τραβηγματά κλπ, πήγαιναν κι ερχόντουσαν.. κι έλεγα... να, τώρα θα μου'ρθει περιόδος.. και τώρα θα μου 'ρθει... και τελικά πέρασε μια βδομάδα μέχρι να κάνω το τεστ και να δώ ότι είμαι έγκυος!!! :P :laugh:

Πρόσεξε όμως: μερικές φορές τα έχω και πριν την περίοδο.. βέβαια, πως τυχαίνει και τα έχω όταν υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος.. δε μπορώ να καταλάβω!! :P :laugh: Θέλω να πω, πολλές φορές, από την πολλή λαχτάρα, τα συμπτώματα τα δημιουργεί το μυαλό μας... το άτιμο!!!

Τέλος πάντων, η ουσία είναι μία: Όλα τα σενάρια είναι πιθανά!!!

Εύχομαι να επιβεβαιωθεί το καλύτερο!!! :) :)

Δημοσίευση

Κραμπα? Ναι,αλλα οχι τοσο δυνατα οπως νιωθω στην περιοδο. Εννοω οτι την πρωτη μερα της περιοδου εχω πολυ αιμα και κραμπες που νομιζω οτι μου εχει πιασει καποιος τη μητρα και τη σφιγγει. Δεν ενιωσα τοσο δυνατο πονο. Αλλα εμοιαζε με τα τσιμπηματα και τα τραβηγματα λιγο πριν μου κατεβει αιμα. Ενιωθα πολυ βαρια την μητρα. Δεν ξερω αν ειναι αυτο που εννοεις...

Το παραξενο ειναι οτι ποτε τοσο νωρις δεν εχω νιωσει κατι. Αυτα τα πονακια τα νιωθω την 28η μερα οχι τη 19η....

Δημοσίευση

Marvel μου εκανα κι εγω ενα τεστ που ειχα στο σπιτι κι ενω ηξερα οτι θα βγει αρνητικο το εκανα η ηλιθια.....Μακαρι....

Crazy το θεμα με μενα ειναι οτι τα συμπτωματα πριν την περιοδο σε μενα ειναι πολυ συγκεκριμενα...γι'αυτο απορω...

Αχ πως αντεξες μια βδομαδα και δεν εκανες τεστ......Μακαρι να ειχα την υπομονη σου....

Δημοσίευση

Ήταν η πρώτη φορά που έμεινα έγκυος, ουσιαστικά ήταν και η πρώτη φορά που έγινε ελεύθερα και δεν πήγαινε το μυαλό μου η πιθανότητα, γι'αυτό και η υπομονή... Την επόμενη φορά που έμεινα έγκυος όμως, έκανα τεστ με 3 μέρες καθυστέρηση κι είχε δείξει αρνητικό. Στις 5 μέρες έδειξε θετικό. Τώρα πια, πρέπει να το διαπιστώσω όσο πιο νωρίς γίνεται για να αρχίσω αγωγή, οπότε τρέχω για χοριακή πριν την καθυστέρηση.. τελευταία φορά που'χα πάει ήταν 23η μέρα!! Είχα λίγο αίμα και μου'πε ο γιατρός να πάω για χοριακή - προφανώς αν ήμουν, θα έδειχνε, έστω και λίγο!

Δημοσίευση

κραμπα 3 μερες μετα τη συλληψη,σαν να σε τσιμπαει κατι εγω αυτο ειχα νιωσει και αυτο το μηνα το ενιωσα,αλλα δεν ξερω δεν εχω τιποτα απο συμπτωματα το στηθος μου δεν ποναει η κοιλια μου ειναι πρησμενη επισης, και αυτα τα τεστ αναξιοπιστα εντελως μονο η χοριακη δειχνει...

Δημοσίευση

Α και κάτι άλλο... πριν να μπω στο "χορό της τεκνοποίησης" κι εμένα τα συμπτώματά μου ήταν πολύ συγκεκριμένα!!! Μετά.. μεταλλάχθηκαν!!!

Γι'αυτό σου λέω...τα γεννάει το μυαλό μας! Οπότε, μη δίνεις πολλή σημασία στα συμπτώματα για να μην απογοητεύεσαι.. αν δεν αντέχεις την αναμονή, άσε μια - δυο μέρες και πήγαινε για χοριακή να πάρεις 100% έγκυρο αποτέλεσμα.. αλλά και πάλι, αν δεν υπάρχει ιατρικός λόγος (όπως στην περίπτωσή μου) για να ξέρεις όσο πιο νωρίς γίνεται, τότε κάνε λίγες μέρες υπομονή... πρόσεχε λίγο τον εαυτό σου γενικά και ήλπιζε στο καλύτερο!! Και τώρα να μην είναι, θα'ναι κάπου παρακάτω! Εγώ πάντως στο εύχομαι ολόψυχα να΄ναι νινάκι στην κοιλίτσα σου που στα κάνει αυτά! :)

Δημοσίευση

Χα! Καλη ερωτηση.....

Οπως ηδη ειπα εχω σταθερο κυκλο 28 μερων. Μου ερχετε παντα δηλ την 29η μερα το πρωι. Τη προηγουμενη φορα ομως μου ηρθε 2 μερες νωριτερα...

Μηπως να υπολογισω και αυτη τη φορα 26ρη κυκλο? Ή ψαχνω για δικαιολογιες γγια να κανω νωριτερα τεστ??? :P:P:P

Αν παντως εναι 28ρης που ειναι και το πιθανοτερο περιμενω το Σαββατο. Εσεις ποτε λετε να κανω τεστ? Παρασκευη ή Σαββατο πρωι?

Δημοσίευση

Μα εντελως αναξιοπιστα.....!!!! :angry:

Σου λεει 5 μερες μετα τη συλληψη..Μα 5 μερες μετα μπορει να μην εχει εμφυτευτει καν, ή και να εχει γινει η εμφυτευση ουτε στο αιμα δε θα φαινεται αυξηση στη χοριακη...σκεψου στα ουρα!

Δημοσίευση

Ωχ νομίζω στο τέλος θα καταντήσω γραφική!! :P :laugh:

Αν είναι να κάνεις τεστ, κάνε χοριακή καλύτερα!!! Λίγο παραπάνω θα σου κοστίσει και θα'χεις 100% εγγυημένο αποτέλεσμα! ;)

Και όχι, δεν είμαι μικροβιολόγος, ούτε έχω ποσοστά σε όλα τα μικροβιολογικά της Ελλάδας!!! :P :laugh: :silly:

Δημοσίευση

Το σκεφτομαι κι αυτο μαρβελ μου...

Μηπως να παω απο Δευτερα για χοριακη? :dry::dry::dry::dry:

Η μικροβιολογος λεει οτι θα δειξει.Οριακα αλλα θα δειξει..

Αν μαθω κατι παντως σιγουρα θα σας ενημερωσω ολες....

Δημοσίευση

Ουφ!!!! Θα σκασω :x:x:x:x

Αχ καλε τοσο εχει προχωρησει η επιστημη...Δυσκολο να βγαλουν ενα μηχανηματακι, σαν αυτο του σακχαρου, να τρυπαμε το δαχτυλακι μας και να ξερουμε στα σιγουρα......?????

Μηπως να γινω εφευρετης???? :blink::blink::blink::blink:

Δημοσίευση

marvel1984 έγραψε:

ΝΤΑΛΙΑ,ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ 30,10.ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

marvel εσενα ποσο ειναι ο κυκλος σου? Ειναι σταθερος?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δευτέρα απόγευμα έχω υπέρηχο!! Σημασία έχει πως είσαι εσύ καλά ψυχολογικά κ σωματικά!!! Χαίρομαι πολύ κοριτσάκι μου γι αυτό!! Πάμε για τοξοτάκι που είμαστε ξεκάθαρα τα καλύτερα ζώδια 🤣🤣🤣
    • Κορίτσια ναι φτάνει ο καιρός που πρέπει να ξεκινήσουμε τις ετοιμασίες για τα μωρουδελια μας , μην τα αφήσουμε όλα και μετά είναι βουνό μπροστά μας  Όσον αφορά το στήθος κορίτσια είναι και μένα ακριβώς το ίδιο όπως λέτε,  έχει μαλακώσει και μου φαίνεται σαν να είναι πριν την εγκυμοσύνη,  μόνο πως η θηλή είναι μεγάλη και σκούρα,  κατά τ'αλλα τώρα το νιώθω μια χαρά και η αλήθεια ειναι πως είχα και γω το άγχος που πήγε τι έγινε και αν θα έχω θέμα με το θηλασμό 
    • Καλησπέρα! Ήμουν δοτρια ωαρίων και έχω μιλήσει με αρκετές γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδάκι με δωρεά. Καταρχήν θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω καθώς δεν είναι δανεικά, τα παίρνεις και είναι για πάντα δικά σου. Δεν τα δανειζεσαι μιας και δεν θα τα επιστρέψεις κάποια μέρα. Εάν δεν σε νοιάζει να διαγωνιστεί το DNA σου , τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Σκέψου θα υιοθετουσες ένα παιδί και θα το αγαπούσες σαν δικό σου; Αγαπάς τα ανηψακια σου πχ σαν δικά σου παιδιά και ας μην είναι? Θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδάκι ή μόνο το παιδάκι σου; Είναι σαν να υιοθετείς το ωάριο μιας άλλης γυναίκας. Βιώνεις την εγκυμοσύνη, τη γέννα, το θηλασμό και ουσιαστικά είναι το δικό σου παιδάκι που βγήκε από τα σπλάχνα σου. Για μένα το ωάριο είναι καθαρά ένα κύτταρο. Εσύ στην κοιλιά σου το κάνεις έμβρυο και αργότερα άνθρωπο. 
    • Περιμένω πως και πως να πάω την Δευτέρα για το ντοπλερ, την Τρίτη θα έχουμε ξανά μάθημα όλες οι εγκυουλες...εντωμεταξύ με μια κοπέλα έχουμε και τον ίδιο γιατρό και ίδια πιθανή ημερομηνία σοκ Σε άλλα νέα ο παππούς του αγοριού μου μπήκε στο νοσοκομείο και έχουμε από κει μια στεναχώρια , από την άλλη πήγαμε με το αγόρι μου στον ΩΡΛ για να πάρει μια αγωγή για τα μπουκωματα αυτά που τον ταλαιπωρούν (αφού τα τετραπλα τεστ είναι αρνητικά) θέλω να πιστεύω πως δεν υποβοσκει τίποτα άλλο 
    • Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...