Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ.ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΑΣΜΕΝΟ.ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΛΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ.ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ.ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΦΥΧΤΟ ΚΟΛΗΣΕ ΣΤΗ ΓΛΩΣΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΩ?ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ?Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΧΙΣΗ ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΥΜΑ?ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ!

HELP!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα,λοιπον εμενα η παιδιατρος μου ειπε οχι πολυ βρασμενο το

αυγο αλλα ουτε νερουλο demi για να μπορει να το φαει.

Το αυγο το δινεις μεταξυ της φρουτοκρεμας και του μεσημεριανου φαγητου

κατα τις 11-12 ηωρα δεν αντικαθιστας γευμα.Το αυγο το δινουμε για την βιταμινη 2-3 φορες την εβδομαδα,αυτα μου ειπε εμενα.

Αυτα...ελπιζω να σε βοηθησα. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KAΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΓΟ!!!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ Κ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΤΑΝ.ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΒΡΑΖΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ....

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΥΜΑ...

ΕΓΩ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ.(3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια καλημερα.Εμενα η παιδιατρος μου ειπε να ειναι πολυ καλα βρασμενο το αυγο και να το δωσω ετσι οπως ειπε η Athena αλλα να το βαζω μεσα στο φαγητο του το μεσημεριανο. Μετα την εβδομαδα που εφαγε ολο τον κροκο του δινω καθε δευτερη μερα. Το ασπραδι ειπε μετα το χρονο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν χρειαζεται να το κανεις τελειως στοκο . Αλλα και στοκος οταν ειναι μπορεις με λιγο λαδάκι να το κανεις σαν κρέμα , βεβαια παλι κολλαει .

Ειναι τελειως λαθος (και αηδιαστκο μερικες φορες ) να ανακατευουμε το αυγο με αλλες τροφες και να το σερβίρουμε .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμας μας ειπε οχι πολυ βρασμενο γιατι καταστρεφονται οι βιταμινες του!!! :dry::dry: (4 λεπτα το βραζω)

Στην αρχη (καμια εβδομαδα) μονο κροκο και μετα ολοκληρο! Το χτυπαω σε μια κουπα και της το δινω! Μερικες φορες ριχνω μεσα και λιγο ψωμακι και κασερακι!!!! ;) Της αρεσει πολυ της Αντωνιτας μου!!! :P:P

Τρωμε φρεσκα αυγουλακια, απο τις κοτουλες της γιαγιας μας!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΡΑΣΜΕΝΟ! ΣΦΙΧΤΟ! ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ. ΤΗΣ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΨΩΜΑΚΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!ΤΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ!ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικα ο καθενας τα δικα του λεει.Εμενα μου ειχε πει μελατο.Την πρωτη μερα μια κουταλια μετα 2 μετα 3 μεχρι να φτασει στο σημειο να το τρωει ολο.Μολις το φαει ολο να το δινω μερα παρα μερα.Αμα μου εβραζε πολυ δεν το ετρωγε και το εφτυνε.Παντως τωρα ειναι 19 μηνων και εξακολουθω να της το δινω μελατο μαζι με το ασπραδι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...