Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μανούλες...οι αποριες της πρωτάρας συνεχιζονται...

Ειμαι στην 24+ εβδομαδα και χτες στον υπερηχο η μπεμπα μας ειδαμε οτι ειναι σε κεφαλικη προβολη...το κεφαλακι προς τα κατω και τα ποδαρακια προς τα πανω...σχετικα νωρις!!!

ειναι λογικο???

τωρα δηλ.μπορει να γυρισει παλι σε ισχυακη προβολη και πριν γεννησω να ξαναπαρει θεση κεφαλικη η δυσκολο????

Εσας ποτε πηρε κεφαλικη θεση???σε ποια εβδομαδα???

---------ερωτησεις τελος----- :huh::huh::huh:

Ευχαριστω πολυυυυυ!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

yolle ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ 34 ΕΒΔ. ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΟΥΛΑ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!!! :):) ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ :):)

Δημοσίευση

Γεια σου!

Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα μεινει στην κεφαλικη προβολη αλλα ουτε και πως θα γυρισει στην ισχιακη! Συνηθως τα μωρακια (αν θυμαμαι καλα) παιρνουν την οριστικη τους θεση καπου προς τα μεσα του 8ου..

Εμενα ειχε κεφαλικη θεση απο την 22η εβδομαδα και δεν ξαναγυρισε ισχιακα.. Αλλα δεν ειναι στανταρ αυτο.

Δημοσίευση

καλησπέρα κι από εμένα,

και μένα είχε πάρει θέση απ την 24η εβδομάδα σχεδόν και ο γιατρός μου χε πει πως δεν είναι απαραίτητο να μείνει έτσι μέχρι τέλους,

μπορεί να γυρίσει και να ξαναγυρίσει με το κεφαλάκι.

με το καλό να έρθει το μωράκι σου :kiss:

Δημοσίευση

οριτσακι μουγλυκο καλησπερα και απο εμενα.....λοιπον και εμεις οταν ειχαμε παει στην προηγουμενη επισκεψη στο γιοατρουλη ημουν ακριβως 24 + 3 ημερων και ειχε παρει θεση με το κεφαλακι προς τα κατω....προχτες που πηγαμε το αντρακι μας μαλλον δεν βολευοταν(χα χα χα χα) και ειχε γυρισει και ειναι τωρα οριζοντια......το κεφαλι απο την πλευρα που ειναι τα πλευρα δεξια και τα ποδια πο την αριστερη.......ειναι νωρις ακομα....φιλακια......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...