Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ελενη μου να την χαιρεσαι!!!

Μια υπεροχη ζωη για την κουκλιτσα σου!!!! :kiss:

Γελασα πολυ με την περιγραφη σου οταν την πρωτοειδες!!! :laugh:

Αλλα συγκινηθηκα κιολα!!!

Ας λενε πως η μανα βλεπει παντα ομορφο το παιδι της!κ εγω οταν ειδα την δικια μου...Δεν ενθουσιαστηκα με την εμφανιση της!!! :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P

Μαυρουλα,τριχωτη,με πατικωμενο μυτακι...Εκλαιγε κιολα(τι πρωτοτυπο :P )...Αστα να πανε!!!!

Τωρα ομως???Γινονται κυκνοι τα ασχημοπαπα μας!!!!!!!!! :laugh: ;):)

Δημοσίευση

Αχ καντινου να χαιρεσαι την κουκλα σου!! Χρονια της πολλα! Ειναι απιστευτο τελικα το πως περναει ο καιρος... ποσο γρηγορα μεγαλωνουν.. Να εισαι παντα ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!

Δημοσίευση

Καλά,έχει εξελιχθεί σε φοβερή κ τρομερή κούκλα όμως!!!!!!!!

Να είναι γερή(πάνω απ όλα),ευτυχισμένη,χαμογελαστή΄κ τυχερή κοριτσάκι μου...Κ μαζί με αυτήν κ εσείς για να χαίρεστε την κάθε στιγμή της!

Φιλάκια πολλά πολλά :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ελενίτσα μου χρόνια πολλά!!!!Να τα εκατοστήσει το κοριτσάκι σου!!!Να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη και να σας χαρίζει γέλια...Είναι κούκλα!!!Να τη χαίρεστε!!!!

Αχ βρε κοριτσάκι μου το ξέρεις ότι κι εγώ θέλω πολύ να κάνω 2ο μόνο και μόνο για να το θηλάσω;;; :dry::dry::dry: Ανυπομονώ!!

Να είστε πάντα χαρούμενοι και υγιείς όλοι σας...

Και σύντομα και μετο γιο... ;)

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

αγάπη μου γλυκιά έγινε η μικρούλα ενός χρονών!!!

αχ η κακουργα (εγώ) δεν το είδα το θέμα πιο νωρίς ..

πανέμορφη ειναι μην ακούω χαζά ...σου μοιάζει :kiss:

να σου ζήσει γλυκιά μου να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις .

να σε κάνει περιφανή πάντα ότι και να κάνει στην ζωή της .

και εγώ τις πρώτες μέρες έλεγα στο μωρό μου "είσαι πανάσχημος αλλά σε αγαπάω" αλλά αυτός ήταν ασχημουλησ εσένα ήταν κούκλα !!!

Δημοσίευση

Χ ρ ό ν ι α Π ο λ λ ά!

γεμάτα με υγεία και χαρά!

Είναι κούκλα δεν το συζητώ και ειδικά στη φώτο που είναι νεογέννητο έχει φοβερό βλέμμα ικάνο να σου βγάλει στην επιφάνεια τα πιο όμορφα συναισθήματα...

Να τις χαίρεστε και τις δύο τις κοριτσάρες σας!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Καντινου να την χαίρεσαι την κούκλα σου και να ειναι πάντα γερή και καλότυχη στην ζωή της!!

Και γω το ιδιο αναρωτιέμαι για τον χρονο που περνάει (ειναι κοντα στην ηλικία τα ζουζούνια μας), και σκέφτομαι αυριο μεθάυριο που θα ρθει ενας μαντραχαλας να μου την ζητήσει και με βαράει εγκεφαλικο!!!! (Ξέρω... δεν ειναι και πολύ φυσιολογικό αυτό!!)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Πάντως εγώ επειδή έφευγα από την Γερμανία όταν ρώτησα αν γίνεται να την κάνω 11+2 μου είπε όχι.  Καλύτερα να δωεκει που θα πάω όπως και έγινε . Μου είχε αναφέρει είναι αρκετά μικρό και ίσως αορίστουν στο μέτρημα του ρινικού οστού. Βέβαια τώρα ζοριστηκα γτ μια εβηχα μια κουνούσε την κοιλιά μου ο γιατρός ο κύριος είχε βάλει το χέρι του μπροστά στα μούτρα 😂😂 όταν μίλησα το κούνησε και το πήρε! 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Ενταξεθ έστρωσε τ μωρο. Κοιμαται αρκευα μεσα στη μερα. Πολύ καλή ειναι σε γενικές γραμμές. Δεδομένου οτι το έχουμε το δολιο πολλες ωρες στους δρόμους πολυ καλη ειναι. Εγω ειμαι πτωμα απο την κουραση αλλα οκ. Καλα περναμε δ μπορώ να πω. @Sotiria_94 εγω πλεον μ αυτήν τη ζέστη δ την βαζω καθολου μαρσιπο. Λιγο στην κούνια της λιγο στο ριλαξ κ κανω κουτσά στραβα τις δουλειές μου. Αμα εχω σιδερο πχ θα τ βάλω ωρες π ειναι κ ο άντρας μ στο σπίτι η αργα τ βραδυ π κοιμούνται ολα τους. @Maria98 καθε μωρο εχει τ δικο τ ρυθμο ανάπτυξης. Οσο παιρνεο βαρος μξ σε απασχολει. Δ χρειάζεται αγχος εφοσον την βλεπεις ζωηρη και κινητική. Εμενα ρε συ αμα δ θελει να φαει δ μπαινει στηθος για κανένα λόγο. Τι συχνούς θηλασμους? Τους εχει αραιωσει αρκετα απο μονη της κ βλεπεις ενα κιλο πηρε σε ενα μηνα. @ΜαρίαΔημήτρης μεσα σε όλα εισαο βρε κορίτσι μου! Μπράβο σου που ασχολείσαι τοσο ενεργά.
    • Μπράβο κορίτσι μου, ολα πηγαίνουν τέλεια κι ετσι θα συνεχίσουν!!!
    • Αφού θα το ρυθμίζεις εσύ, μια χαρά!!  Εγώ δουλεύω σε εταιρία στα γραφεία, οπότε έχω τις κλασικές άδειες και θα γυρίσω λογικά Μάρτιο του 27 😝 Βέβαια, είναι μακριά από το σπίτι μου και σκέφτομαι ότι ίσως να βρω καλύτερα κάτι πιο κοντά ημιαπασχόληση, γιατί με δύο παιδιά το οκτάωρο συν μετακινήσεις, θα είναι δύσκολο! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...