Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

άντε κορίτσια να κανονίσουμε .

τι λέτε ?

από ότι είδα πρέπει να συναντηθούμε σε ένα μέρος που να μας βολεύει όλες .

τι λέτε για τα village ?

τι λέτε για αυτό το σαββατοκύριακο ?

τι λέτε να ειναι μέρα για να μην νυστάζουν τα ζουζούνια μας ?

άντε έκανα εγώ πρώτο βήμα πρότεινα μέρος και μέρες κάντε και εσείς το δεύτερο .

αλλιώς θα αποφασίσω μόνη μου :P

• Απαντήσεις 85
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ,

ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ Σ/Κ ΛΟΓΙΚΑ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Σ/Κ , ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ.

ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ MAMMY.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ STERS. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ VILLAGE.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΩΔΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΝΤΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΟΥΔΕΣ.

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ. :cheer:

Δημοσίευση

για τα στερ σινεμα(υποθετω λετε αυτα που ειναι στην δημοκρατιας? στο ιλιον? που εχει και τζαμπο?)

συμφωνω και εγω! ειναι πιο μικρα σε σχεση με τα βιλατζ και βρισκει πιο ευκολα παρκιν και πιο ελευθερο ελεγχομενο χωρο να αλλωνισουν τα παιδακια μας!

εχει και καφε και μαμ!

μεσσημερακι?

εγω δεν ξερω τι δουλευω ακομα αλλα ελπιζω να τα καταφερω!

το θελω πολυ!

Δημοσίευση

εγώ δεν τα ξέρω .αλλά θα τα μάθω και αφού ειναι εδώ ο άντρας μου μπορεί να με φέρει εύκολα .

αλλά κορίτσια σκεφτείτε και τις άλλες κοπέλες που ειναι Νίκαια ,πέραμα Κερατσίνι ...ειναι αρκετά μακριά το Ίλιον και αν δεν έχουν μάλιστα μεταφορικό .

όσο για το άλλο σαββατοκύριακο την Κυριακή δεν μπορώ γιατί θα πάω στην κοπή της πίτας του mazda6 clab (antras moy melos) .

Δημοσίευση

πρεπει να πουμ ακριβη μερα και ωρα ετσι δεν μπορουμε αν συνενοηθουμε εν τω μεταξυ μπορει να θελουν καιάλλαμελη του mammyland να παραβρεθούν που δεν μενουν δυτικα προαστεια .Αλλωστε κατι ελεγαν για μια συναντηση 23-24 ιανουαριου αν ειναι εφικτο ας την κανονισουμε προς αυτα τα μερη .

Δημοσίευση

einai asxeth me thn alh shnantish .

eixame kanei thema gia ta ditika proastia kai legame na brethoume oi perissoteres apo emas den mporoume na pame stis ales sinantiseis giati einai makra ,etsi eipame me kapoia koritsia na brethoume oses menoume konta .

fisika opoia alh thelei na erthei einai kalodexoumenh alla den allazei to thema ths sinantishs mas oute o topos .

Δημοσίευση

Αφροδιτουλα μου φευγω Σαββατο ξημερωματα τελικα γιατι βαρεθηκα την μοναξια...δεν αντεχω αλλο μου την βαρεσε στα νευρα κ την κανω με ελαφρα, παω Ροδο...ελπιζω να μου ετοιμασουν εκει συναντηση οι φιλεναδες καντινου κ τυρογαριδακι....χαχαχαχα να γνωριστουμε...

Δημοσίευση

Κορίτσια και εγώ για το άλλο σκ μπορώ.

Παρασκευή πρωί πάω πάλι Καρπενήσι γιατί έχουν κανονίσει την Πανελλήνια εκδρομή τους το Greece Kia Club όπου ειμαστε μέλη με τον άντρα μου. Και φυσικά να πάρουμε και τον Κωνσταντίνο γιατί την Κυριακή που ήρθαμε τον αφήσαμε εκεί.

Όσον αφορά τον τόπο συνάντησης, προσωπικά θα με βόλευε περισσότερο στα Ster στο Ίλιον μιας και είναι πιό κοντά μου, αλλά κυρίως γιατί είναι ανοιχτά, βρίσκεις πολύ πιό εύκολα πάρκινγ και είναι και ελεύθερο σε σχέση με τα Village. Αλλά όπου αλλού και να κανονίσετε, εκτός απροόπτου, θα είμαι εκεί.

Δημοσίευση

ραφαέλ έγραψε:

Αφροδιτουλα μου φευγω Σαββατο ξημερωματα τελικα γιατι βαρεθηκα την μοναξια...δεν αντεχω αλλο μου την βαρεσε στα νευρα κ την κανω με ελαφρα, παω Ροδο...ελπιζω να μου ετοιμασουν εκει συναντηση οι φιλεναδες καντινου κ τυρογαριδακι....χαχαχαχα να γνωριστουμε...

ante re su kai egw molis eida thn apanthsh soy st thema ditika proastia to alo apofasisa na aniksw thema me to sinantithoume epitelous prin figeis :(

tha hthela polu na se gnorisw .

kala opoia mporei as grapsei oti mporei gia na to kanonisoume .

tha stilw kai minimata se oses thimame mipos kai den doun to thema .

Δημοσίευση

Να μαι και εγώ η δυτικού!!!!

Δυστυχώς το Σαββατο έχουμε ψώνια και γάμο.

Την Κυριακή όμως την ώρα που πρότεινε η Τζορτζίνα (κατά τις 12μιση) πιστευω θα μπορέσω.

Το Village μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα πάντως.

Μένει να συννενοηθώ και με τον άντρα μου για να σας πω σίγουρα.

Δημοσίευση

μολις κανονινεσετε εσεις οι μικρομανες εμενα εινι πιο μεγαλος γραψτε .Παντως καιεκει που λεει η Αφροδιτη στο κηπο εννοεις την αλεα ; ειναι πολυ καλα.

Μονο ρε κοριτσια που ειπαν οτι θα εχει πολυ κρυο και βροχη μηπως δεν ειναικαι οτι καλυτερο για τα μικρα;

Δημοσίευση

Βάνια μου νομίζω και εγώ ότι το Αλέα εννοεί η Αφρο.

Οντως και εκεί βολευει και είναι πολύ ωραία. Εχει και άπλα.

Σε αυτό για τον καιρό έχεις δίκιο. Κορίτσια αν βρέχει χλωμό το κόβω.

Θα δούμε όμως. Αλλιώς θα μπορούμε. Αντε για πείτε.

Βολευει Κυριακή γύρω στις 12;

Ράφι και εγω ήθελα να σε γνωρίσω. Να δω και τον κούκλο σου βασικά. Κρίμα. :(

Δημοσίευση

δεν σας υποσχομαι αλλα αν μπορεσω ναι θα ερθω .Επισης εγω καθε Παρασκευη και Δευτερα κατεβαινω Αιγαλεω λογω της Λογοθεραπειας που κανω στο Σταυρο .Μμαθημα εχουμε το βραδυ στις 20,15 αλλαεγω κατεβαινω τιςπιοπολλες φορεςμε τη συγκοινωνια κατα της 2 τομεσημερι αν θελει καμια κοπελα αν συναντηθουμε καποια στιγμη ας το πει .

Δημοσίευση

εγω για αυτο το σκ δεν εχω προβλημα.

το θεμα ειναι που θα βρεθουμε γιατι ειπαν οτι θα εχει χαλια καιρο αυτο το σαββατοκυριακο.

στο village που πηγα προσφατα μονο με το καροτσι ειναι για βολτα και αν κατσω ο μικρος μου δεν καθεται(εχουν εν τω μεταξυ εναν ανοιχτο τεραστιο παιδοτοπο οπου δεν με αφηναν να τον βαλω μεσα)

στα ster δεν ξερω τι γινεται ουτε και στην αλεα(ενημερωστε με!!!)

φιλακια!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...