Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου καλησπέρα.Ήθελα να ρωτήσω όσες γνωρίζουν,πρίν απο λίγες ημέρες πήρα το επίδομα λοχείας απο το ικα(τις 63 ημέρες μετά την γέννα).Χρειάζετε να πάω τώρα και στον ΟΑΕΔ θα πάρω κάτι απο εκεί;ή στον ΟΑΕΔ θα πάω μόνο για το εξάμηνο;τη βοηθειά σας παρακαλώ..

Δημοσίευση

εφοσον εχεις ενεργη σχεση με τον εργοδοτη σου πας μεσα σε 3 μηνες στον οαεδ και κανεις τα χαρτια σου για το επιδομα μητροτητας. ειναι ενα επιπλεον βοηθημα που βγαινει απο την διαφορα των επιδοματων του ικα και του μισθου που θα επαιρνες. εκει τους ρωτας και για το εξαμηνο τι θελουν. να ξερεις ομως οτι πριν παρεις το εξαμηνο πρεπει να παρεις την ετησια αδεια σου. ελπιζω να βοηθησα

Δημοσίευση

για το επιδομα θα σου γραψω

1. ταυτοτητα

2.βεβαιωση μητροτητας απο το ικα

3.βεβαιαωση εργοδοτη( στο δινουν στον οαεδ και το συμπληρωνει ο εργοδοτης σου)

4.αναλυτικη κατασταση ενσημων 2008-2009

5. βεβαιωσεις εργοδοτη επικυρωμενες στο ικα με πρωτοτυπη σφραγιδα και υπογραφη εργοδοτη 2008-2009

6.πρωτοτυπα ενσημα 2007-2008

7.βιβλιαριο ασθενειας

8.αφμ

9.αρ.λογ.εθνικης τραπεζας

αυταααααααααα

Δημοσίευση

στειλε καποιον στον οαεδ να σου παρει την βεβαιωση εργοδοτη για να μην πηγαινεις εσυ. μετα πας στον εργοδοτη σου και την υπογραφει. εμενα το χαρτι λεει επανω οτι εχω 3 μηνες περιθωριο αλλα σκοπευω να παω συντομα. δεν ξερεις καμια φορα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα! Στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα! 
    • Καλημέρα κορίτσια!! Εμείς έχουμε ξεκινήσει με τροφές!! 😱 Το παλεύει να μάθει να καταπίνει, προς το παρόν απλά γινόμαστε χάλια όλοι μας!! 🥲 Εμένα είναι 3 εβδομάδες μεγαλύτερος ο δικός μου κι έχει αρχίσει εδώ και καιρό να βάζει με μανία τα χέρια, τα κουτάλια, ο,τι βρίσκει στο στόμα και να το δαγκώνει με απόγνωση!!! Μέχρι και το στήθος μου δαγκώνει μερικές φορές όταν θηλάζει 🥲🥲 Γενικά τα χέρια στο στόμα από αυτή την ηλικία τα ξεκινάνε, αλλά μπορεί να είναι και δόντια, τα οποία προετοιμάζονται να βγουν... Ο παιδίατρος τι σου είπε; Έχεις δει κανένα δοντακι να πάει να σκάσει;  @Kallia.Geoκι εμένα το ίδιο, πιπίλα με τίποτα, προτιμάει τα χέρια του 😆
    • Αγαπητές μανούλες και μελλοντικες μανούλες σας παρακολουθώ καιρό αλλά πήρα το θάρρος να σας γράψω και εγώ γιατί χρειάζομαι τη βοήθειά σας.  Είμαι 43 και γνώριστηκαμε με τον σύζυγο μου πριν λίγα χρόνια οπότε το ταξίδι της υπογονιμοτητας ξεκίνησε πρόσφατα. Ευτυχώς ο σύζυγος δεν έχει κανένα θέμα με το σπέρμα. Εγώ όμως έχω AMH εξαιρετικά χαμηλή, FSH 17 και κάποια μικρά ινομυωματα που δεν φαίνεται να ενοχλούν. Επισκεφτηκαμε το πρώτο κέντρο εξωσωματικης και πρότειναν να ξεκινήσουμε στον επόμενο κύκλο με ήπια διέγερση η σε φυσικό κύκλο και να δούμε αν συλλέχθηκαν αρχικά κάποια καλά ωάρια, ελάχιστα φυσικά σε αριθμό και πιθανόν κακής ποιότητας. Γενικά οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας. Επισης λόγω της δικής μου κατάστασης που καθιστά την εξωσωματική μονόδρομο δεν κάναμε αλλες εξετάσεις πέρα από υπερηχο και ορμόνες. Και φυσικά συζητήσαμε και τη δωρεά ωαρίων. Θα ήθελα όμως να διερευνήσουμε και άλλα κέντρα (Θεσσαλονίκη ή και Αθήνα) που ίσως να εξειδικευονται σε εγκυμοσύνη σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Μπορείτε να μου προτείνετε από προσωπική σας εμπειρία; γνωρίζετε μήπως κάτι για την αναζωογόνηση ωοθηκών (prp); το έχει δοκιμάσει κάποια; Είμαι πολύ δυνατός άνθρωπος με έναν εξαιρετικά υποστηρικτικό σύντροφο αλλά αναρωτιέμαι μήπως ξεκινάω έναν χαμένο πόλεμο... Σας ευχαριστώ πολύ για οποιαδήποτε συμβουλή!!!❤️❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Κ εμείς πολλά σάλια και μεγάλη μανία για τα χέρια στο στόμα... πήρα με τη σειρά όλες τις πιπίλες αλλά δεν βλέπω να παίρνει καμία!  Πως τα πάτε γενικότερα? 
    • @eva96 @Sofi1987 εύχομαι να έχετε γρήγορα θετικά νέα κορίτσια!  Κι εγώ το πρώτο έκανα 6 μήνες να το πιάσω, το 2ο μια βιοχημική στους 3 μήνες και τώρα αυτό. Να είστε τυχερές να πιάσετε γρήγορα 😊 Και πολλές επαφές ε! Μην το ξεχνάμε!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...