Μετάβαση σε περιεχόμενο

δεν ειμαι καλα

Recommended Posts

αυτες τις ημερες απο την πρωτοχρονια και επειτα εχω μια καταθλιψη μια μελαγχολια . δεν ειμαι καλα . δεν εχω ορεξη για τιποτα. φοβαμαι το μελλον , αναρωτιεμαι σε τι κοσμο εφερα τα παιδια μου και σε τι κοσμο θα ειναι ενηλικες. τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο. εχω και αυτες τις φοβιες περι αποκαλυψεως .... δεν αντεχω αλλο .... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Κ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΚΟΛΛΑΓΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ Η ΖΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ & ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ..ΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ & ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ & ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!!!Κ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΕΠΙΛΟΧΕΙΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ & ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ & ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΟΥ!!!!Κ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΩΡΟ,ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ & ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙ,ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ & ΒΓΑΖΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ..

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ & ΦΕΥΓΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΄ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ & ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ!!!

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ???

καλημερα

γιατι κανεις τετοιες σκεψεις??

χαλαρωσε και απολαυσε τη καθε στιγμη με τα παιδια σου

τα φεραμε σε ενα κοσμο δυσκολο αλλα οπως παλευουμε και εμεις ετσι θα παλεψουν και αυτα

σημασια εχει να χαμογελαμε

Λίγο δύσκολα τα πράγματα κορίτσι αλλα εφόσον έχουμε υγεία που είναι το πιο σημαντικό πράγμα γι κάθε μανούλα κ κάθε άνθρωπο γενικότερα,πρέπει να χαμογελάμε,να είμαστε δυνατοί κ αισιόδοξοι για να μας πάνε κ όλα όσο καλά θελουμε!!!

Μη ξεχνάς οτι μέρα που περνάει δε ξαναγυρίζει...Μην αφήσεις στιγμή απ τη ζωή τη δική σου κ των παιδιών σου να πάει χαμένη!!Είμαστε απλά περαστικοί άλλωστε....

ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...