Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στιγμές ντροπής.....

Recommended Posts

Εχετε νιωσει ποτε ντροπή?κοριτσια θυμαμαι εγώ μια φορα που ετρεχα να προλαβω το λεωφορειο φορτωμενη και σαβουρώθηκα με τα μουτρα...σταματησε λεωφορειο,ολοι με μαζευαν :blink::blush::blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 300
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Eimai fortomenh sth stash Monasthrakioy (!) toy HSAP. Isa pou exoume prolavei me ton syzygo -tote flert- na kopsoume eishthria kai trexoume na prolavoume to treno. O syzygos prolavainei kai gw menw san to vlaka ap ekssw kai koitaw -mallon!!- san xanos tiw portes pou molin ekleisan kai me afisan makria apo to tairi mou.....!!!

Anoigoun ksafnika oles oi portes tou trenou kai akouw mia eksagriwmenh fwnh..... Kopelia mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssss!!!!!

(Ntrophhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!)

ειναι χαζο αλλα οταν γεννησα στις 40 μερες ηθελα να παω δουλεια και δεν με χωραγε τιποτα..

μια μερα μετα την δουλεια με παιρνει ο κωστας να παμε σε ενα μαγαζι στο εμπορικο στον δρομο μας να παρω εαν παντελονι τουλαχιστον(νομιζα πως θα αδυνατισω συντομα :laugh: :laugh: )

μπηκα στο μαγαζι(bsb)δεν μου χωρουσε ΤΙΠΟΤΑ!!!! ημουνα ταλαιπωρημενη, απεριποιητη(σε δικια μου δουλεια δουλευω οποτε δεν πολυφτιχνομαι) και ξενυχτησμενη απο τον θηλασμο...

ητανε κοπελες μαι χαρα φτιγμενες και εγω σαν τον λετσο..και χοντρη... :(

δεν ειχα συνηθισει να ειμαι ετσι...ΝΤΡΑΠΗΚΑ!!!!!

και ημουνα χαλια και δεν χωρουσα στα XL!!!!!!!

επισης...

πρωτη φορα στα 14 για καφε..

κατεβαινουμε παραλια εκει που πηγαινε ολο το σχολειο..

παραγγελνω φραπε οπως ολοι...

ερχεται..

παω να πιω με το καλαμακι και αντι να ρουφηξω τον γερνω κατα πανω μου!!!

επεσε ολος ο καφες πανω στο ασπρο μπλουζακι σε καφετερεια που ητανε ολο το σχολειο...

ΡΖΙΛΙΙΙΙΙΙ ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!

ετσι ομως η πρωτη φορα για καφε μου εμεινε αξεχαστη!!!

ωραια θεμετα βαζεις!!

liberty81 έγραψε:

Εχετε νιωσει ποτε ντροπή?κοριτσια θυμαμαι εγώ μια φορα που ετρεχα να προλαβω το λεωφορειο φορτωμενη και σαβουρώθηκα με τα μουτρα...σταματησε λεωφορειο,ολοι με μαζευαν :blink::blush::blush:

δεν περιμενα καιτιποτα της προκοπης απο σενα!!! :laugh: :P

Γεια σου ρε liberti με τα 8εματά σου ...

Πριν μερικα χρονια κοιταζα εναν κουκλο πινοντας φραπε κ χαζευοντας τον μου μπηκε το καλαμακι στο ματι !!! :laugh: :P

Αλλη φαση ειμαι με φιλη στο εστιατοριο και η8ελε να ζητησει 1 ψωμακι μονο που εκ παραδρομης το ζητησε με ΄΄Λ΄΄ !!!!! :blush:

Mary78 έγραψε:

Eimai fortomenh sth stash Monasthrakioy (!) toy HSAP. Isa pou exoume prolavei me ton syzygo -tote flert- na kopsoume eishthria kai trexoume na prolavoume to treno. O syzygos prolavainei kai gw menw san to vlaka ap ekssw kai koitaw -mallon!!- san xanos tiw portes pou molin ekleisan kai me afisan makria apo to tairi mou.....!!!

Anoigoun ksafnika oles oi portes tou trenou kai akouw mia eksagriwmenh fwnh..... Kopelia mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssss!!!!!

(Ntrophhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!)

χαχαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

juliax έγραψε:

Πριν μερικα χρονια κοιταζα εναν κουκλο πινοντας φραπε κ χαζευοντας τον μου μπηκε το καλαμακι στο ματι !!! :laugh: :P

Αλλη φαση ειμαι με φιλη στο εστιατοριο και η8ελε να ζητησει 1 ψωμακι μονο που εκ παραδρομης το ζητησε με ΄΄Λ΄΄ !!!!! :blush:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!! ΜΙΚΡΗ (16 ΧΡΟΝΩΝ) ΕΙΧΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗ8ΟΣ ΜΟΥ Κ ΦΟΡΑΓΑ ΚΑΛΣΟΝ ΣΤΑ ΣΟΥΤΙΕΣΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥΥΥ ΠΛΟΥΣΙΑΑ , ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ , ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΛΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΑΚΙ Κ ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΤΟ 8ΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΞΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ !!!

veni αυτο με το λετσο το εχω νιωσει...να νομιζω οτι ειναι κοολ ενα μαγαζι και να βλεπω τις γκομενες σαν να πηγαινουν σε γαμο...χαλια φαση

juliax πολυ γελασα...χαχαχαχα :kiss::kiss::kiss:

ζαχα δεν εχω ορεξη να απαντησω :P

juliax έγραψε:

χαχαχαχαχαχα........... :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh:

:laugh:

juliax έγραψε:

ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ !!! ΜΙΚΡΗ (16 ΧΡΟΝΩΝ) ΕΙΧΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗ8ΟΣ ΜΟΥ Κ ΦΟΡΑΓΑ ΚΑΛΣΟΝ ΣΤΑ ΣΟΥΤΙΕΣΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥΥΥ ΠΛΟΥΣΙΑΑ , ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ , ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΛΣΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΑΚΙ Κ ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΤΟ 8ΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΞΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ !!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

παρομοιο ειχα παθει στον γαμ οτου αδερφου μου που φορουσα ενα ξωπλατο φορεμα και σουτιεν σιλοκης που ειναι μονο μποροστα..

απο τον χωρο καποια στιγμη το ενα κυλησε και το ενα μεμε κουνιοτανε το αλλο οχι...

μου λεει μετα η συνεταιρος του αντρα μου που το ειδα

"ειπα και εγω τοσο στητο στηθος??????? τοσο χορο και ουτε που να κουνιεται????????

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΗΝΑ.

Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΚΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ) ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ. ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΠΑΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΣΩΡΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΝΕΥΡΙΚΟ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ , ΨΕΛΙΖΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ <<ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ;;;>>

ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΩ....

eleni74 έγραψε:

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΗΝΑ.

Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΚΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ) ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ. ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΠΑΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΣΩΡΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΝΕΥΡΙΚΟ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ , ΨΕΛΙΖΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ <<ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ;;;>>

ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΩ....

αχ αυτο το επαθα με την κοπελα που εχουμε στο γραφειο..πρωτος καιρος ητανε επαθε λουμπαγκο και δεν μπορουσε ουτε την σκαλα να κατεβει...ειχε γινει Γ.

και εγω να μην μπορω να σταματησω να γελαω ακομα κια τωρα το σκεφτομαι και γελαω!!!!

συγνωμη ολυμπια!!!!!!(ητανε αστειο ομως ε??) :laugh: :laugh: :laugh: συγνωμηηηηηηηηη

εγω παντως ειτε αλλος πεσει ειτε εγω γελαω πολυυ!!!!!!!!!!!

Να νας πω τι συνεβει σε μιά φίλη μου .

συναντηθήκαμε για να πάμε για καφέ σε

μια πολυ high class καφετερια.

Φορούσε το καινούριο της παλτό και καμάρωνε!

Ναι.... ήταν παραγματικά πολύ ωραίο το παλτό!

Καθόμαστε, παραγγέλνουμε, μας φέρνουν και κεϊκάκια,

πίνουμε τον καφέ και έρχεται η ώρα να φύγουμε.

Στα τραπέζια είχε κοπτά τραπεζομάντηλα,

και ένα κουμπί απο το παλτό της μπήκε σε τρύπα

του τραπεζομάντηλου!!!!!

Το πήρε όλο μαζί της καθως πήγε να σηκωθεί!

περιττο να σας πω ότι ήταν η 1η και τελευταία

φορά που πήγα για καφέ στο μαγαζί εκείνο!

λοιπον γ λυκειου...καναμε φυσικη..πεφτει το βιβλιο του καθηγητη κατω..παει να το παρει και αμολαει μια...πωωωω δυναμιτης... :dry::dry: δεν μπορουσα να σταματησω να γελαω ρε κοριτσια..με αποτελεσμα το 19 μου να γινει 17...δεν με πηγαινε και με εβγαλε και εξω :dry::blush::blush::blush:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αχ αναπνοες αναπνοες....καλε δεν μπορω να αναπνευσω απο τα γελιαα

χαχα εναν αναπνευστηραααααα γρηγορααααααααα :laugh:

ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΣΥ JULIAX.

ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΩ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ. ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΥΠΕΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ.

ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΑΠΑΥΤΟΣ ΜΑΣ...ΒΕΒΑΙΑ.

οχι μια πολλες μπορω να σου πω...αλλα μια που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι οταν ημουν γυρω στα 16..

με την κολλητη μου ειχαμε βαλει ψευτικα νυχια!!

μπαινουμε στο λεοφωρειο..πως να πατησουμε το κουμπι για σταση ομως???(ηταν τα παλια αν θυμαστε)

παιρνω το ρισκο...παταω το κουμπι και...το νυχι εκφενδονιζεται στο κεφαλι ενος επιβατη

φαντασου ντροπη να πας να ζητησεις το νυχι σου???

εγω κυκλοφορω στην πολη με το ποδηλατο..οποτε και καθως πηγαινα

τσουκου τσουκου χαρουμενη χαρουμενη κουτουλαω με τον κωλο ενος περιστεριου που ειχε ξεκινησει χαμηλη πτηση αλλα ανοδικη!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

με επιασαν κατι γελια.......

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

οχι μια πολλες μπορω να σου πω...αλλα μια που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι οταν ημουν γυρω στα 16..

με την κολλητη μου ειχαμε βαλει ψευτικα νυχια!!

μπαινουμε στο λεοφωρειο..πως να πατησουμε το κουμπι για σταση ομως???(ηταν τα παλια αν θυμαστε)

παιρνω το ρισκο...παταω το κουμπι και...το νυχι εκφενδονιζεται στο κεφαλι ενος επιβατη

φαντασου ντροπη να πας να ζητησεις το νυχι σου???

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αχ δεν μπορω σταματηστε....κατουρηθηκααααααααααα

για πειτεεεεεεεε

Γυρω στα 12-13 εγώ και λίγο μεγαλύτερη η αδελφή μου. Ρίχνει την ιδέα να ξεκινήσουμε να γυμναζόμαστε να διατηρηθούμε σε φόρμα! "Θα λέω εγώ τι ασκήσεις θα κάνουμε και θα τις κανουμε παρέα, οκ?" "Οκ" λέω και γω. Και ξεκινάμε καμψεις, διατάσεις, τεντώματα, τραβήγματα και φθάνουμε στην εν λόγω ασκηση. Σε στάση στα τέσσερα με το κεφάλι να κοιτάει το πατωμα και το δεξι πόδι μια να τεντώνει προς τα πίσω μια να ερχεται στο στήθος. Και δώστου τέντωμα και δώστου μάζεμα... Ωραια ασκηση σκέφτομαι. και πάνω που το είχα παρει με ζέση, το γονατό μου......... "βούλωσε" το ματι μου!!!!

Διαννόηση υπό του μηδενός!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ liberty.

ΣΥΝΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....................

ΕΧΕΙΣ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ <<ΝΤΡΟΠΗΣ>> ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ......ΠΟΥΦ...ΠΟΥΦ...ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΦΤΑΣΕ.

ο καημενος ο μπαρμπουλης μωρε....ελενη δεν την αμολησα εγω...μη μπερδευομαστε :P:P:P

μπεμπουλης τελειο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...