Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μπραβο!!! εγω εχω σταματησει με το τρεξιμο του σπιτιου μονο ο προγραμματισμος των γευματω μου ελειπε!!!

αλλα απο αυριο γυμναστηριακι!!!

• Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μπραβο!!! εγω εχω σταματησει με το τρεξιμο του σπιτιου μονο ο προγραμματισμος των γευματω μου ελειπε!!!

αλλα απο αυριο γυμναστηριακι!!!

Σε ποιο πας να ερθω γιατι μονη δεν προκειται να παω :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

δεσμευομαι αυριο πρωι πρωι να πεταξω αυτη την καταραμενη σοκολατοπιτα!!!

γεννησα και ημουνα 98 εφτασα 86 και κολλησααααααααα!

πηρα θαρρος που χανω λογω θηλασμου τσακισα μια σοκολατοπιτα και μια τουρτα τις προηγουμενες 2 εβδομαδες και πανω που το αποφασισα να μαζευτω μου ηρθανε επισκεψη σημερα με μια καινουργια σοκολατοπιτα!!!

θα φτασω 70 κιλα τελειωσε!!!

Δημοσίευση

Να σου πω μια ιδεα για να μην τρως οσα σου φερνουν χωρις να τα πετας; Δωστα σον αντρα σου να τα παει στη δουλεια του. Εγω ετσι κανω. Την προηγουμενη εβδομαδα ξαποστειλα μια ολοκληρη τουρτα βουτυρου γιατι αν εμενε στο σπιτι θα την τσακιζα στο π και φ! χανεις με το θηλασμο; Εγω τριχες! 2,5 κιλα σε εναν ολοκληρο μηνα!

Περιπου μαζι γεννησαμε. εμενα ειναι 2 μηνων και 17 ημερων.

Δημοσίευση

Έγραφα 10 λεπτά και χάθηκαν όλα!!!!

Σε συντομία σας παρακαλώ να με δεχτήτε στην παρέα σας.

Σας λέω ότι πλέον λυπάμαι τον εαυτό μου που δεν μπορεί να χάσει αυτά τα 10 κιλά και απογοητέυομαι από τη φιγούρα μου στον καθρέπτη!!!

Είναι πραγματικά αξιολύπητο να με στεναχωρεί κάτι τόσο και να μην μπορώ να κρατήσω το στόμα μου - ΕΛΕΟΣ!

δεσμέυομαι λοιπόν αύριο το πρωί να ζυγιστώ να σας ανακοινώσω τα κιλά μου και να σας ενημερώνω για την πρόοδό μου (ο Θεός να την κάνει) σε εβδομαδιαία βάση.

Ευχαριστώ

Δημοσίευση

Aurore έγραψε:

Να σου πω μια ιδεα για να μην τρως οσα σου φερνουν χωρις να τα πετας; Δωστα σον αντρα σου να τα παει στη δουλεια του. Εγω ετσι κανω. Την προηγουμενη εβδομαδα ξαποστειλα μια ολοκληρη τουρτα βουτυρου γιατι αν εμενε στο σπιτι θα την τσακιζα στο π και φ! χανεις με το θηλασμο; Εγω τριχες! 2,5 κιλα σε εναν ολοκληρο μηνα!

Περιπου μαζι γεννησαμε. εμενα ειναι 2 μηνων και 17 ημερων.

εγώ πάλι με το θηλασμό έβαλα (καλά όχι με το θηλασμό, με το φαγητό. πήρα θάρρος λόγω θηλασμού φαίνεται και να τα αποτελέσματα, +2 κιλάκια μετά τη γέννα!). Δεν χάνω δεν χάνω. Προσπαθώ, μπερδεύομαι , δεν ξέρω τι ανάγκες υπάρχουν λόγω θηλασμού, το ρίχνω στα χαζολοιδια, τρώω αβέρτα μπισκότα βρώμης και μπάρες δημητριακών με σοκολάτα, σημειώνω ότι δεν θηλάζω αποκλειστικά...

Τεσπα, καλή μας επιτυχία. Ελπίζω να επανέλθω στοθέμα κάποια στιγμη με καλά ΄νέα!

gioupi καλώς ήλθες και κουράγιο! Σε καταλαβαίνω, προσπάθησε!

Δημοσίευση

Eυχαριστώ πολύ Kalliopap!

Ελπίζω με τη βοήθειά σας να τα καταφέρω αυτή τη φορά...

Λοιπόν ζυγίστηκα και τα νέα δεν είναι ιδιαιτέρως ενθαρυντικά, είμαι 71,2 κιλά, οπότε πρέπει να χάσω 12-13 κιλά και όχι τα 10 που νόμιζα :(

Καλή αρχή λοιπόν για μένα, καλή συνέχεια για εσάς κορίτσια και να σκεφτόμαστε ότι η απόλαυση μιας στιγμής ή 10-15 λεπτών δεν αξίζει εάν πρόκειτε να έχουμε άσχημη ψυχολογία λόγω κιλών! Σωστά?

Δημοσίευση

Maggy μην στεναχωριέσαι, όπως βλέπεις έχεις

μπόλικο κόσμο για συμπαράσταση!!

Η δική μου περίπτωση έχει ως εξής με 1.60 ύψος

παρακαλώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 70κιλά (10+απο το κανονικό)

Στην εγκυμοσύνη έφτασα τα....90... :(:blush:

Όταν γέννησα έπεσαν στα 86 μετά απο κάποιο (μεγάλο :angry: ) διάστημα

84 και τώρα έχω 1 μήνα σχεδόν που ξεκίνησα με

διατροφολόγο και έχω πέσει στα 79.Αργά και σταθερά!

Γιατί έχουμε κι ενα θεματάκι με τουαλέτα :angry::angry::angry:

Έχω στόχο τουλάχιστον τα 70 όπου και ξεκίνησα την εγκυμοσύνη

αλλά πραγματικά θα ήθελα να το παλέψω λίγο ακόμα και

μέχρι την βάπτιση της μικρής (10 Ιουλίου 2009)να φτάσω τα

65!Για να δούμε...

Maggy μαζί σου!και με όλες τις κοπέλες δλδ

Δημοσίευση

ΜΠραβο κοριτσαρες :)

Εχω ζυγιζομαι αν 2 Δευτερες οποτε την Δευτερα θα σας πω τα αποτελεσματα. Την ημερα που θα δω το 7 μπροστα στην ζυγαρια θα κνω παρτυ και θα σας καλεσω ολες :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Μπραβο σου Γιουπι! Εγω τα ιδια ειμαι εδω και 3 βδομαδες γιατι τρωω. Παλι καλα που δεν εβαλα κιολας! Απο σημερα ξαναρχιζω λιγο να προσεχω... Αντε να δουμε!Βλεπω το τικερ σου. Εχασες 8.5 κιλα; σε ποσο καιρο; Μπραβο σου!

Δημοσίευση

κοριτσια δε ξερω για σας..εχω να χασω 12 κιλα..εχω ξεκινησει διατροφη εδω και 7 βδομαδες,3 βδομαδες παω γυμν και εχω καταφερει να χασω 1 κιλο..το οποιο εβαλα το 3ερο..σταματαω για να ην παρω αναποδες..ας κανω 1 διαλλειμμα..

Δημοσίευση

να σου πω κατι για να παρεις θαρος. Το ιδιο ειχε παθει και μια θεια μου. Εκανε διαιτα γυμναστηριο και τιποτα, ειχε κολλησει.Αλλα συνεχισε και σε καποια φαση ξεκολλησε και εφευγαν σα νερο. Χα΄λασε τη διαιτα για μια μερα να ξελαμπυκαρεις και μετα συνεχισε. Θα ξεκολλησεις δεν μπορει... τοσο γυμναστηριο δεν παει χαμενο. υπομονη!

Δημοσίευση

ναι ρε συ αουρορε..μπορει..και ξερω απο διαιτες γιατι 2 φορες εχω χασει απο 25 κιλα μονη μου..τι να μου κλασουν τα 12;;αλλα μαλλον κολλησα..δε ξερω..ισως επειδη αλλαξα και το χαπι του θυρεοειδη..καλη συνεχεια στισ υπολοιπες..

Δημοσίευση

Μην απογοητεύεσαι Σωσώ, φάε ελέυθερα για μια μέρα - όπως λέέι και η Aurore και καλή συνέχεια :)

Aurore βάλτο στόχο και ξεκίνα να προσέχεις - έρχεται καλοκαίρι B)

Μου πήρε πολύύύύύ καιρό να χάσω τα 8,5 κιλά (15 μήνες) γιατί δεν έκανα συστηματικά προσπάθεια και συχνά πικνά το έριχνα/ρίχνω στο φαί :angry:

Ελπίζω να τα καταφέρουμε κορίτσια αυτή τη φορά :woohoo:

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια Youhou????? Που είστε?????

Λοιπόν μικρές διαφορές αλλά τί να κάνουμε? Κάτι είναι και αυτό!

Τουλάχιστον έπεσα κάτω από τα 70 :woohoo:

Είμαι 69.9!!!!

Και το γράφω, ούτως ώστε να μην μπορώ να ξαναγράψω τα 7 μπροστά από τα κιλά μου.

Εσείς τι κάνετε? Παρατήσαμε την προσπάθεια??????

Δημοσίευση

AX ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ Ο ΟΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΣ ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑΝΑΤΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΧΩ ΟΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ..ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΧ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΖΗΤΑΩ ΓΛΥΚΑ..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.....ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ..

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια, πειτε μου κι εσεις τι γινεται; Προσεχω, δεν τρωω γλυκα και πολυ το βραδυ και δε χανω. Ε την προηγουμενη βδομαδα τσακισα μπισκοτα τουτρτα σχεδον ολη μονη μου, σοκολατες και κατεβηκε η ζυγαρια ! Πως γινεται αυτο;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...