Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ & ΕΔΩ & 2 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΝΗΣΥΧΗ,ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ & ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΟΝΤΙΑ?Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Κ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ 1ο ΔΟΝΤΙ 11 ΜΗΝΩΝ!!!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ?ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ,ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!!

ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ?Κ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ??

Δημοσίευση

Καλυψώ πόσο μεγάλωσε η μπέμπα σου!!! Και είναι και μια κούκλα, την θέλω για νύφη, σου υπόσχομαι να είμαι καλή πεθερά!!! :P

Λοιπόν, εμένα ο δικός μου είχε από πολύ νωρίς πολλά σάλια, κανένα άλλο σύμπτωμα όμως και έβγαλε το 1ο δοντάκι 5 μηνών και το 2ο 5,5 μηνών. Μέχρι τώρα αυτά έχουμε...

Δημοσίευση

Δεν νομιζω οτι ειναι δοντια , αν και μερικα μωρα βγαζουν νωρις δοντάκια .

Ολα τα μωρα μετα τον 2ο μηνα βαζουν την μπουνια τους στο στομα και εχουν απειρα σάλια . Αρχιζουν να καταλαβαινουν οτι αυτο το χερι ειναι δικο τους και το δοκιμάζουν .Πολλες μητέρες ανησυχουν οτι θα μαθει το μωρο και θα πιπιλιζει το δαχτυλο αλλα δεν εχει καμια σχέση . Αργοτερα , σε κανα μηνα ή παραπάνω , θα δεις να βαζει και το ποδι στο στομα !

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

καλυψω πολλες σαλιαρες!!η λυση!!κ η δικια μου σαν τη δικια σου ακριβως μονο που ακομα 10μισο τωρα φαφουτα ειναι!

χαχα...αλλα το λιονταρι ξερει να το κανει και χωρις δοντια...χαχα...τελεια ειναι..

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

καλυψω πολλες σαλιαρες!!η λυση!!κ η δικια μου σαν τη δικια σου ακριβως μονο που ακομα 10μισο τωρα φαφουτα ειναι!

χαχα...αλλα το λιονταρι ξερει να το κανει και χωρις δοντια...χαχα...τελεια ειναι..

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από εμένα.

Ο δικός μου στον 4ο μήνα άρχισε να έχει αυτά τα συμπτώματα τα οποία κορυφώνονται κυρίως το βράδυ. Τώρα που είναι 5,5 μηνών είναι έτοιμο να σκάσει το πρώτο δοντάκι στα μπροστινά του ούλα. Αλλά κατά τα άλλα έχουμε γκρίνια, όλα θέλει να τα βάλει στο στόμα, σάλια, διάρροιες και καμιά φορά δέκατα. Τί να κάνουμε;;θέλουν να μεγαλώσουν γρήγορα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην σε αγχωνει αφού ξεκίνησες σαλοσπιρ όλα καλά θα πάνε. Και εμένα εχτές μου σύστησαν σαλοσπιρ και να μετράω την πίεση μου για μια εβδομάδα για να δούμε αν θα πάρω και έξτρα χάπι 
    • Τα υπόλοιπα που ήθελα να προσθέσω κι εγώ πάνω σε αυτά που είπατε, κι επιτέλους τώρα κατάφερα να τα γράψω, είναι για τους παιδιάτρους. Και οι δύο παιδίατροι που είχαμε μέχρι τώρα, συμφωνούν με αυτό που εγραψε η @Kiddo. Κι εμάς δεν είναι φαν ο παιδίατρος να έκανε το παιδί κάτι νωρίτερα από κάποιο άλλο αναπτυξιακό στάδιο. Δηλαδή, δεν ήθελε πριν κλείσει τους 4-5 μήνες να μπορεί να γυρνάει από ανάσκελα μπρούμυτα και τούμπαλιν. Ή ας πούμε, η πρώτη παιδίατρος δεν ήθελε τα νεογέννητα να τα κρατάμε όρθια και να τους πατάμε τα πόδια κάτω ή στην ηλικία που ξεκινάνε να στέκονται όρθια να μην τα ενθαρρύνουμε να περπατάνε. Να τα ενθαρρύνουμε μόνο να κάνουν την κίνηση που προσπαθούν να κατακτήσουν κι όχι κάτι παραπάνω. Αλλά άπαξ και ξεκινήσουν από μόνα τους να κατακτούν κάτι, να μην τα αποθαρρύνουμε. Αλλιώς μπορεί να προκαλέσουμε πρόβλημα στα ισχία ή υπερτροφικους μύες και διάφορα τέτοια. Το ίδιο και με τον ύπνο. Άμα γυρνάει μόνο του, έχει καλώς. Αλλιώς, το τοποθετούμε ανάσκελα. Επίσης, εμάς πλέον λέει το "μα μα μα μα" και το "μπαμπά μπα μπα" συνειδητά. Κι εμάς τα ίδια με της @Kiddo κάνει. Όταν φεύγουμε από το δωμάτιο, ξεκινάει και μας κυνηγάει φωνάζοντας αναλόγως 😆. Νομίζω, πώς άπαξ και μάθουν την συλλαβή και την συνδέσουν με το πρόσωπο, το λένε συνειδητά μετά από λίγο. Οπότε, και κατά τη δική μου γνώμη, το κάνετε πολύ καλά και τους αποκρινεστε. Εμάς πλέον λέει και "ντα ντα ντα" και "ντάτα" για όλα τα υπόλοιπα πράγματα. 😆 Έχει πολλή πλάκα αυτή η περίοδος, την απολαμβάνω φουλ. Κάθε φορά που του κάνω κι εγώ νταντά μου σκάει ένα τεράστιο χαμόγελο, σα να νιώθει ότι επικοινωνώ μαζί του κι ακούγεται. 🥰 Τέλος να πω σχετικά με το φαι. Τον άφησα λίγες μέρες λοιπόν να λιώνει τα φρούτα κτλ με το χέρι του, και τον είδα μετα από λίγο να το γλείφει και να τα τρώει από κει... Άρχισα να τον αφήνω και λίγο να βουτάει τα χέρια του στο μπωλ του (αφού μου το τραβούσε με μανία, κάποια στιγμή ενέδωσα) και μετά πάλι τα έβαζε στο στόμα κι έτρωγε. Προσπέρασα την μαύρη απελπισία τού "καθαρίζω αυτό το καρεκλακι κάθε τρείς και λίγο και το πάτωμα θα ανοίξει τρύπα από το πολύ τρίψιμο, έλεος!" και τον άφησα να το απολαύσει... 🥲 Μπήκε και σε ένα στάδιο που όταν του βάζεις κάτι στο στόμα, το βγάζει με το χέρι, το κοιτάει και το ξανά τρώει... Όπως και να χει, το σημειώνω σαν πρόοδο 🥲😆 όσο για τον μεγάλο αδερφό, τρώνε μαζί τα φρούτα τους και δίνει στο μωρό συνέχεια τα φλουδια ο γλυκούλης 😆
    • Κορίτσια καλημέρα, σας γράφω απ' το αεροδρόμιο που περιμένω να γυρίσω στο σπιτάκι μου. Είχα ανέβει Θεσσαλονίκη για την αυχενική. Όλα πήγαν περίφημα!! Το μωράκι μας μεγαλώνει και είναι αγοράκι.. θα έχω ένα και ένα 😁😁
    • Θα τον πατήσουμε μωρέ  και θα γεννήσουμε  μαζί την ίδια μέρα 🩵🩵🩵🩵
    • Υπομονή κοριτσάκι μου!Θα περάσει ο καιρός κι όλα θα είναι καλά! Με το καλό τα μωράκια σου!😘
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...