Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 983
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας φιλεναδες και σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας!

Με το καλο να ερθουν και τα δικα σας μωρακια!!!

Το μεζεδακι μου ειναι ησυχο και φαγανό παιδακι -μεχρι στιγμής!

Τη μπουκίτσα πήγα χτες το απογευμα στο μαιευτηριο και την ειδα και την ταϊσα.. Εφτασε τα 2160 και αρχισε να τρωει απο το μπιμπερο! Μας ειπαν ότι μάλλον αυριο (Τεταρτη), θα την πάρουμε στο σπίτι!!!

Κοριτσια, πιάσανε οι ευχες σας!! Σας ευχαριστω πολύ!!

Δημοσίευση

ΠίτερΠαν τί τέλεια τα νέα σου!!!κι από αύριο θα έχεις και τα δύο κοριτσάκια σου σπίτι...με το καλό!!!

πότε θα έρθει κι η δική μας σειρά...δεν κρατιέμαι!!!

γιάννα μαλοξ κάνει να πάρουμε στην εγκυμοσύνη?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλημέρα στα ζωηρά μωράκια μας!!!

Τα νέα της ΠίτερΠαν είναι για όλες μας βάλσαμο!!!! Μας κάνει πολύ χαρούμενες!!! Και χαιρόμαστε που η παρεούλα μας έκανε τόσο καλή αρχή!!!!

Λοιπόν, το διδυμοκάροτσο της Pegperego Aria Twin, όταν κλείνει γίνεται "τετράγωνο" και έχει διαστάσεις υ=93 εκ., μ=76,5 εκ. και πλ=29,5 εκ. Θέλει προσοχή η αγορά του γιατί πρέπει να έχεις μεγάλο πορτμπαγκαζ για να το βάλεις μέσα. Εμείς π.χ έχουμε για μικρό αυτοκίνητο το suzuki alto και δεν χωράει ... ούτε ξαπλωτό ούτε όρθιο, και για μεγάλο αυτοκίνητο έχουμε το WV Golf, στο οποίο χωράει ίσα και με το ζόρι ... Καλά εμείς έχουμε και άλλο πρόβλημα ... το golf είναι και τρίπορτο ... όταν το αγοράζαμε το θέλαμε σπορ και τούρμπο, δεν σκεφτόμασταν ότι κάποια στιγμή θα κάνουμε παιδιά!!! Σεκφτείτε τώρα σε τρίπορτο αυτοκίνητο να βάλουμε δύο καθισματάκια αυτοκινήτου, τα οποία μάλιστα τον πρώτο χρόνο θα είναι και ανάποδα!!!!! Τρελά γέλια!!! Να δω πως θα τα βολεύουμε τα ζουζούνια μας!!!

Χαίρομαι πολύ που όλες έχετε πάρει 10 κιλά!!!! χιχιχι!!! (αυτό είναι χαιρεκακία!!!) Εεεεεεεε μόνο εγώ θα παίρνω κιλά!!!??? Και εγώ έχω πάρει 10,5 κιλά (και εις ανώτερα!!!!). Μόνο που εσείς είστε τυχερές γιατί οι γιατροί σας δεν γκρινιάζουν!!! Ο δικός μου με βασανίζει!!! Κάθε φορά ακούω τον εξάψαλμο ... Την Δευτέρα θα πάω και εγώ να κάνω την καμπύλη ζαχάρου ... εκεί να δεις γλέντια ...

Φιλάκιααααααααααα!!!!!!!

Δημοσίευση

Πιτερ Παν πολυ χαρηκα για τα νέα σουυυυυυ. Με το καλό να παρεις το κοριτσακι σου σπιτι. Ειδες που πηγαν ολα καλά?

Εγώ κοριτσια μου δεν εχω πάρει βαρος αλλα κ παλι σας λέω οτι ημουν απο πριν γεματη κ οχι λεπτοκαμομένη κ εστρωσε κ ο θυροειδής μου κ ετσι ενω τα μωράκια μου παιρνουν κανονικά βαρος εγω ειμαι μια χαράαααααα. Η κοιλιά βεβαια ενταξει ειναι σαν μπαλιτσα αλλα ειμαι οπως ημουν κ με την κόρη μου κ ισως κ λιγο πιο καλά.

Δεν μ ενδιαφερουν ομως αυτα μ ενδιαφέρει μόνο να ναι καλά τα αντρακια μου. Το επομενο ραντεβού μου ειναι τις 28 του μήνα κ δεν βλεπω την ώρα να ξαναδώ τα σκατουλακια μου που κλωτσοβολάνε οταν παω να ξαπλώσω.

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!!

εγω στην 18η ακομη δεν εχω παρει βαρος, αλλα επειδη 2 μηνες πριν μεινω εγκυος ειχα κοψει το τσιγαρο... τα πηρα απο πριν!!!!

ευτυχως που δεν εχω παρει ακομη γιατι δεν εχω περιθωρια.....

βεβαια η κοιλια... τουρλα!!! για 6 μηνων με περνανε....

Δημοσίευση

τι κάνετε κοριτσακια μου? πως ειστε? πως ειναι τα μωρουλινια?

Εμεις καλά απλα σημερα αισθανομαι λιγο κουρασμένη. Η αληθεια ειναι οτι ολο το πρωι ετρεχα για τα χαρτια μας τα φορολογικά δηλαδη κ για το μαγαζί κ μεχρι να ρθω σπιτι να αλλαξω τη μικρη να την ταισω κ να την κοιμησω τωρα εκατσα κ αισθανομαι ψοφιααααααα. Απαπα. Δραμα. Εχω τοση ενεργεια το πρωι κ μετα λιγο λιγο αρχιζω κ πεφτωωω. Το απογευμα δεν εχει τιποτα θα κάνω ψιλοδουλιτσες κ μετα θα παρω την μικρη να παω για καφε να δω κ τον αναδεξιμιό μου να αλλαξω κ παραστασεις

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...