Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 151
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΜΑΝΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!

ΕΜΕΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3.600 ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΛΙΝΙΚΗ 3.530 Κ 52 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΩΡΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 7.900 Κ 65 ΠΟΝΤΟΥΣ! :woohoo: :woohoo:

ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΑΝΟΥΛΑΣ!!ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ Ε??ΧΙ ΧΙ ΧΙ

Δημοσίευση

καλησπερα να χαιρομαστε ολεσ τα μωρακια μασ... εμενα ο μικρουλησ μου γεννηθηκε 2950 και φυγαμε απο την κλινικη 2800 και 52 ποντους τωρα ειναι 4 μηνων και ειναι 8500 κιλα γιγαντας ε? και 65 ποντους... φιλακια πολλα

Δημοσίευση

Πολλά κουκλάκια βλέπω!!!!!!!!!!! Φτού φτου!!!! Όλα είναι υπέροχα!!!!

Εμένα ο μπεμπούλης μου γεννήθηκε 3.830γρ και 53εκ. Χθες γίναμε 3 μηνών και φτάσαμε τα 6.470γρ και 62,5εκ ! Πίνει μόνο μανουλίσιο γαλατάκι!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ 3900 ΚΣΙ 53 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΗΜΑΣΤΑΝ 7800 ΚΑΙ 71,5 ΠΟΝΤΟΥΣ! ΤΩΡΑ 2 ΜΑΙΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΑΙΣΙΩΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΑΣ!!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΛΕΠΤΟΥΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ!!!! ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!! :kiss:

Δημοσίευση

Τελικα συγουρευτηκα με αυτα που διαβασα. Ειμαστε πολυ μικροσωμο κοριτσακι :dry:

Γεννηθηκαμε 3500 και 51εκ. Σημερα 7μηνων και 22ημερων ειμαστε 7240 και 67εκ. Και να σκεφτειτε εγω ειμαι 1,70 και ο μπαμπας μας 1,82. Τι να πω μπορει να μεγαλωσουμε αποτομα :(

Να χαιροσαστε ολες τα κουκλια σας.

Δημοσίευση

MARAKI NEFELI έγραψε:

8elete na gelasete??

H koritsara mou genni8ike 47 pontous 1.770 gr.... nai kala to diabasate...

Kai twra 15 minwn eimaste 78,5 pontous kai 10 kg (metrisi prin 1 mina)...

kai emeis genni8ikame stis 36+1 evdomades 1.800 kai 45 pontous ...

tora se 10 meroules xronizoume kai 8 pame na metri8oume alla den einai pano apo 9 kila kai 72-74 pontous .....

den troei ....kouniete synexos ....:)

pantos anakoufistika pou eida oti einai kiala samiamidakia ...giati edo einai ola ta morakia 8reftaria ...mono o Daniel m einai tsaknaki ...:)

nK2Vm4.png

Δημοσίευση

kala i kostantina einai montelo ee ? psili k adynati me ksan8o mali :)

psili den 8eorite ?? na tin xerese !!! :)

troei??? o Daniel einai meres pou troei oxi k poli alla troei ... kai einai meres pou ti vgzoume mono me gala xumo nero pagoto ....opos aytes tis meres vgazoume to tetarto dontaki exei k zesti poli ...kai den troei ...

filia

nK2Vm4.png

• 3 months later...
  • 1 month later...
Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ κια πο μενα εμεις ειμαστε 17 μηνων και ειμαστε 13 κιλα.. και 86 ποντους

γεννηθηκε

8 μηνων 50 ποντους και 3000 κιλα

εμενα τωρα ισσοροπησε οταν ηταν μωρο ηταν τερατακι στις διαστασεις αλλα ποτε χοντρο αν το βλεπες ..γεροδεμενο

πχ 4 μηνων ηταν 65 ποντους και 8.5 κιλα!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...