Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοπελα μου εγω και στις δυο μου γεννες στο Ια..Αθηνας, με καισαρικη κιολας , εμεινα μονη ολα τα βραδια. Το πρωτο ειχα καθετηρα, το δευτερο καλουσα μαια για την τουαλετα. Μετεπειτα πηγαινα μονη κουτσα στραβα. Παλευεται και χωρις αποκλειστικη. Οτι χρειαστεις, πατας κουμπι και ζητας βοηθεια. Κι ουτως η αλλως καθε τρεις και λιγο ολο και καποια μαια ερχεται για να σου δωσει φαρμακο να ελεγξει ορους/καθετηρα. Ειτε για σενα ειτε για την/τις διπλανη/ες σου. Οποτε μη νομιζεις οτι μενεις μονη κι ερημη. Ολο κυκλοφορει κοσμος. Που θα γεννησεις με το καλο;
    • Υγεια σε ολα τα παιδακια μας κοριτσια μου και σε εμας να τα μεγαλωνουμε!! Τιποτα αλλο!! Η Παναγια να προστατευει τα παιδακια μας !!! 🙏
    • @evaa__ που είχα κάνει τον Ιουλίου μου είχε πει κανονικά αυτό το μήνα δε σε επηρεάζει. Είχα κάνει αυτή με το τζελ. 
    • Να σου ζησει !!! Εμεις εδω σαραντησαμε ! Θηλαζω αποκλειστικα τα μικρακια απ τη μερα που ηρθαμε σπιτι και πανε μια χαρα δοξα τω Θεω !! Ξεκινησαν τωρα να μας παρακολουθουν οταν τους μιλαμε και να σκανε χαμογελακια… Πολλη η κουραση η εξαντληση κι η αυπνια, γιατι συνεχως ειμαι με ενα η και δυο μωρα αγκαλια κι ολο κατι χρειαζονται παραλληλα, συν το μεγαλο μου παιδακι που κι αυτο εχει το δικο του προγραμμα κι αλλες αναγκες… 🥴🥴🫠🫠 αλλα γενικα ειναι μοναδικες οι στιγμες και περνανε τοσο γρηγορα… προσπαθω να τις χαρω ολες !! Εσυ πως εισαι; Πως τα πατε; Πρωτο παιδακι .. ; Συγγνωμη δεν θυμαμαι… 🫣
    • Ωχ άσχημος πόνος τα δόντια.Αρχικα πρέπει να φύγει το πρήξιμο.Νομιζω όμως ότι μπορεί να σου κάνει εξαγωγή αν χρειαστεί απλά να σου βάλει λιγότερη δόση στην αναισθησία εκεί στο σημείο.Περαστικα και υπομονή θα ευχηθώ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...