Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ.... :laugh: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.... :silly: ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ (ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ... :woohoo: ΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΕΒΑΛΑ ΟΡΟ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΛΙΣΜΑ... ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ 10:00 ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ... ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ... ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΩ... ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ... ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.... ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Και πριν από λίγο απάντησα σ'ένα ποστάκι που έλεγε ότι γέννησες!! Σου εύχομαι να σου ζήσει, γερό και καλότυχο πάντα το μωράκι σου και γεμάτο υγεία!Καλή λοχεία να έχεις και γρήγορη ανάρρωση!!

Δημοσίευση

Κατερινακι μου,να σου ζησει το παιδακι σου!πω απιστευτο,πως πεςρασε τοσος καιρος!Εγινες μανουλααααααααααααααα!γερο και καλοτυχο το μπεμπακι σου και παντα ευτυχισμενοι!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

Κατερινούλα μου, να σου ζήσει και πάλι το αντράκι σου.. :woohoo: :silly: :woohoo: !!!!!!!

από ότι κατάλαβα δεν ταλαιπωρήθηκες καθόλου !!! Μπράβο βρε Κατερινιώ μου!!!!!!!

Δεν μας είπες σε ποιον μοιάζει.. :laugh:

Καλή λοχεία!!!

Πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:

Καλε τι ωραια θεματα ειναι αυτα!!!! Ποσο μ'αρεσει να διαβαζω τετοιες εμπειριες!!!!

Συγχαρητηρια!!! Να σου ζησει το μπεμπακι!!!!

Φανταζομαι θα περνας τις ωραιοτερες στιγμες της ζωης σου!!!!!

Να σου ζησει!!!! :):)

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αυχενική Θεσσαλονίκη  Θα την κλείσω αύριο .είμαι από βόρεια Όλα καλά σήμερα με τον γιατρό μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά που το είδαμε στον υπέρηχο. Γενικά ενώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν τοσσο χαλαρή σε αυτή δε ξέρω με έχει κυρίευσε ένα αδικαιολόγητο άγχος.ισως επειδή πέρασα και δύσκολη εγκυμοσύνη και τοκετό..
    • @Princess28 καλά μην τρελαίνεσαι.. 🤣 Στα ίδια με σένα είμαι κι εγώ.. έχω τρία σπίτια, τα ρούχα μου δεν ξέρω που είναι τι.. η βαλίτσα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Από καρότσια και τα υπόλοιπα δεν έχω βρει τπτ.. Θέλουν στεγνό καθάρισμα.. 🥴  Ψάχνω βρακί και κάλτσα κάθε φορά.. 🤣 Εννοείται δωμάτιο μωρού δεν έχει γίνει..  Γενικά ένα χάος!!! Μετά τη γέννα θα βρούμε άκρη.. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Ααα το άλλο που σου είπα για τα κιλά και δεν το κατάλαβες είναι ότι ήθελα να πω για το βάρος που πρέπει να παίρνει το μωρό μέσα στο μήνα. Ότι δηλαδή αν δεν παίρνει βάρος σωστό ίσως δεν έχω γάλα, η το γάλα μου δεν είναι αρκετό ώστε να το χορταίνει και να βάζει τα κιλάκια που πρέπει.
    • Ναι! το ίδιο λέμε.. ήταν παλιά 6μηνο και το κάνανε 9μηνο. Είναι για εργαζόμενες ναι! απλά νομίζω ότι εγώ θα το πάρω γιατί μπορεί να μην έχω τώρα ενεργή σύμβαση εργασίας αλλά έχω ενεργή τη σύμβαση κυοφορίας και λοχίας, οπότε βλέποντας στη ΔΥΠΑ αυτό δεν σου ζητάνε κανένα χαρτί από την εργασία σου. Τουλάχιστον ο φίλος μου ο ChatGTP αυτά μου λέει.. 😅   Είναι ακριβώς όπως σου απάντησε το @το χοντρό μπιζέλι είναι. 😉
    • Κοίτα εγώ η αλήθεια είναι έπαιρνα μόνο τα λευκά. Έκανα απόξεση στις 9 εβδομάδες και περίοδος μου ήρθε μετά από 5-6 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.. Δεν μου έδωσε ο γιατρός χάπια, ήρθε η περίοδος από μόνη της. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρω τα χάπια για σωστή ρύθμιση κύκλου.  Καλό είναι για όποια απορία να ρωτήσεις το γιατρό σου. Είναι ο μόνος που μπορεί να σου δώσει απάντηση. 
    • Εγώ νομίζω τα πιο πολλά κιλά τα παίρνω στο δεύτερο τρίμηνο  Και εμένα η κοιλιά μου σαν μέγεθος είναι εντάξει μπορεί να έδειξε πιο νωρις και έλεγα αχ τι κοιλιά θα κάνω αυτήν την φορά; τελικά δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη από τις αλλες φορές.. δεν με ενοχλεί στην καθημερινότητα μου ίσως λιγο μονο στο περπάτημα που πάω πιο αργά και λίγο σαν την πάπια 😂 με τον ύπνο δεν με πειράζει μονο όταν πάω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά μετά τον 8ο γίνεται ακόμα χειρότερο αυτό 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...