Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μια τσάντα...τη σκεφτομαι συνέχεια..αναρωτιέμαι τι να κάνει,αν μου την εχουν παρει..ζηλεύω.μου κάνει τη δυσκολη όμως...θέλει 300 ευρώ...σε τετοιους δυσκολους καιρους δε μπορώ να σε εχω χρυσή μου.....ειμαι ερωτετμένη?τί λέτε?

Δημοσίευση

τη δαγκωσα τη λαμαρινα οντως ρε γμτ......ενα τσαντάκι νυχτερινο..οχι πολυ φανταχτερό..αλλά πολυ πολυ όμορφο,σκουρο πρασινο και τετράγωνο σε σχήμα...μπα δεν θα μου κατσει το αμορε...πολλα "λεφτα"αισθήματα ζητάει και δεν θα προχωρήσει το θέμα.τι τιμες ειναι αυτες??και δεν ειναι και μαρκας

Δημοσίευση

πως να πεισεις τον αντρα να στην κανει δωρο :P

μιλας μονο για αυτη τι ωραια που ειναι,τι απαλη κ.α.

χριστουγεννα ερχονται θα σου την παρει σιγουρα :silly:

ετσι παιρνω και εγω κατι τετοια ακριβα δωρα και μετα

πεταω και το κορυφαιο βρε αγαπη ειμασταν τωρα για

τετοια εξοδα;; :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

ναι ναι και οι μεγάλες ειναι...πολυ ωραιες...μητροπολεως την ειδα...σαλονικα...θα με κράξει ο αντρας μου...δουλευεις θα μου πει,παρτην μονη σου....μεσα στο ρομαντισμο βλεπεις...γι αυτο ερωτευτηκα και εγω αλλη :P

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

ναι ναι και οι μεγάλες ειναι...πολυ ωραιες...μητροπολεως την ειδα...σαλονικα...θα με κράξει ο αντρας μου...δουλευεις θα μου πει,παρτην μονη σου....μεσα στο ρομαντισμο βλεπεις...γι αυτο ερωτευτηκα και εγω αλλη :P

Εμενα ο αντρας μου δεν καταλαβαινει γιατι εχω τοσες τσαντες.Γιατι εχω καφε, γιατι εχω μαυρη, γιατι εχω ωμου, γιατι χεριου , γιατι καλοκαιρινη, γιατι χειμωνιατικη κλπ

Δημοσίευση

Σας έχω το site με τις καλύτερες απομιμήσεις!!!

www.phoenix-luxury.com

Δεν έχω παραγγείλει ακόμη, αλλά δε θα αργήσει η μέρα που θα το κάνω!

Αυτό το site μου το έδωσε 1 γνωστή που έχει άπειρες γνήσιες!!!

Παρήγγειλε 1 μια την αδερφή της.

Αυτή είχε την ίδια σε άλλο χρώμα και απ' οτι μου είπε δεν μπορούσε να βρει τη διαφορά.

Εγώ είδα 1 που θέλω...

Τη σύγκρινα με τη γνήσια και πραγματικά, δε βρίσκω διαφορά!!!

Δημοσίευση

αχ κι εμενα με πιανουν κατι ερωτες ωρες ωρες

εχω μπανισει ενα λαπτοπ σκετη τρέλλα

το θελω - το θελω - το θελω - τρελλά

ο αντρας μου λεει να το παρω

αλλα εχε χαρη που εχουμε τον απριλη την βαπτιση αλλιως θα σου λεγα

τι να σου πω

πολλα τα πρασινα

αλλα αν δεν εχεις αλλες υποχρεωσεις

μια φορα την περνεις

εγω προσωπικα δεν θα την επερνα - αλλα δεν μου αρεσουν οι τσαντες - οποτε δεν μπορω να ειναι αντικειμενικη

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 200-400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ? ΔΕΝ 8Α ΑΙΣ8ΑΝ8Ω ΩΡΑΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ... ΕΧΩ ΤΑ ΣΚΑΩ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΖΑΡΑ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ Κ ΠΑΙΡΝΩ 1 ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ .

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΥΛΕΣ , ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ Κ ΤΗΝ GUCCI ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ Κ ΚΑΛΩΝ Κ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΖΑΡΑ Η ΝΟ ΝΑΜΕ ΡΟΥΧΑ...

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ!!!ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!!JULIAX ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ.

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΔΩΣΩ 200-400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ? ΔΕΝ 8Α ΑΙΣ8ΑΝ8Ω ΩΡΑΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ... ΕΧΩ ΤΑ ΣΚΑΩ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΖΑΡΑ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ Κ ΠΑΙΡΝΩ 1 ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ .

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΥΛΕΣ , ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ Κ ΤΗΝ GUCCI ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ Κ ΚΑΛΩΝ Κ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΖΑΡΑ Η ΝΟ ΝΑΜΕ ΡΟΥΧΑ...

Θα συμφωνήσω... Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ ;)

Δημοσίευση

JULIAX ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ;) !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Αυτο το μηνα ειχαμε και πηγε "χαμενος". Σαν να ψαχνω το χαμενο θησαυρο ενιωθα. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
    • @almira χωρις να ξερω, τα συμπτωματα πανε και ερχονται απ οσα εχω διαβασει στο αλλο θεματακι του ιουνου. Σκεψου θετικα!!! Αν νιωσεις ανασφαλεια πηγαινε πιο νωρις στο γιατρο!! Γενικα εμπιστεψου το ενστικτο σου για να εισαι ησυχη! Υπομονη! Ολα καλα θα πανε! 🤞😇 @Kateriniw Αχ τελειες οι πιπεριες. Εγω δεν εχω μαγειρεψει ακομα και βαριεμαι με αυτη τη ζεστη. Αυριο θα δειτε το σπορακι!!! 🥰Πες μας πως θα παει αυριο. Εγω δεν την βρηκα την ωορρηξια. 🥺 Δεν ξερω τι πεχτηκε αυτο το μηνα. 🫠 Απο τη ζεστη αλλαξε ο κυκλος;; Απο τα διαφορα θεματα που ηρθαν αυτο το μηνα επηρρεαστηκε ο κυκλος;; Δεν εχω ιδεα!! Θα περιμενω μεχρι τις 25 να δω αν ερθει. Αν καθυστερησει θα παρω τηλ. τον γιατρο να δω τι να κανω. Να πω την αληθεια στεναχωρεθηκα που εγινε ετσι αυτος ο μηνας γιατι ουσιαστικα δεν προσπαθησαμε στοχευμενα. Οι επαφες εγιναν οποτε να ναι.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...