Μετάβαση σε περιεχόμενο

giasemi

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της giasemi

  1. κοαλαλού μου έκανες και εσύ απόξυνση πρόσφατα? Ελπίζω και σε εμένα να έρθει σύντομα η περίοδος, αν και ο κύκλος ο δικός μου είναι λίγο άστατος.
  2. Γεια και απο εμένα. Είμαι η Ιωάννα 25 χρονών απο κύπρο και ο αντρούλης μου 26 χρ. Είμαστε παντρεμένοι 6 μήνες. πρίν απο 10 μέρες είχα μία πλίνδρομη κύηση όμως δεν το βάζω κάτω. Ο γιατρός μου μου είπε να περιμένω την πρώτη μου περίοδο και μετά να ξαναβάλω μπρος για μωράκι. Δυστιχώς αργούν να περάσουν οι μέρες και έχω τρελαθεί. Αντε πότε Θα μου έρθει αυτή η περίοδος για να ξανααρχίσω προσπάθειές???????????????????????????????????????????????????
  3. Σας ευχαριστώ όλες για το κουράγιο που μου δίνετε. Ο γιστρος μου είπε να αρχίσω προσπάθεις μετλα την πρώτη μου περίοδε. Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά.Να στε δυνατές.
  4. giasemi

    ΑΠΟΡΙΑ

    Βασούλα μου δυστυχώς έπαθα και εγώ το ίδιο πριν 5 μέρες. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε μόλις δω περίοδο μπορώ να μείνω έγκυος. Το ίδιο είπε και σε μια άλλη φίλη μου που της συνέβηκε το ίδιο.
  5. Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις. Έμεινες σύντομα έγκυος? Και είχες καλή εγκυμοσύνη? Νιώθω μέσα μου πως θα μείνω πολύ σύντομα πάλι έγκυος αλλά φοβάμαι και την τόση σιγουριά μου.
  6. Γειά σας κορίτσια είμαι καινούργια στη παρέα.Είμαι 25 χρονών. Έκανα απόξυνση μετά απο παλίνδρομη κύηση την Πέμπτη 25/6/09 σε ήλικία 9 εβδομάδων και είμαι πολύ στεναχωρημένη. Ήταν η πρώτη μου κύηση και έμεινα πολύ ευκολα έγκυος.Όταν έκανα τις εξετάσεις για τη χοριδιακή ορμόνη αυτή διπλασιαζόταν κανονικά.Το μωράκι ήταν πεθαμένο μέσα στην κοιλίτσα μου μία εβδομάδα και ούτε που το κατάλαβα. Ο γιατρός μου είπε πως αυτό συνέβηκε λόγω χρωματοσωμάτων και πως δεν φταιμε εμέις και μου είπε πως απο τον επόμενο μήνα μπορώ να μήνω πάλι έγκυος.Εγώ όμως φοβάμαι. Εσείς όμως μου δίνετε κουράγιο. Θέλω πολύ να γίνω μανούλα και είμουν πολύ χαρούμενη όταν έμεινα έγκυος μόνο που προσγειώθηκα απότομα.Υπάρχει κάτι που να δυναμώνει τα χρωματοσώματα? Πως μπορούν δύο υγειοίς γονείς σε νεαροί ηλικία να πάθου κάτι τέτοιο?
×
×
  • Προσθήκη...