Μετάβαση σε περιεχόμενο

μεταξια

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της μεταξια

  1. ειχε και μενα η δικη μου παλινδρομηση και της εδινα της το gf26 της wyeth και κοιμοτανε το βραδυ την υπολοιπη ημερα την θηλαζα.
  2. γεια σου απο προσωπικη πειρα πιστευω οτι το μωρακι σου ισως εχει παλινδρομηση γιατι και η μικρη μου εχει και της περασει λιγακι απο τοτε που της εδωσα ενα σιροπι το epadoren.βοηθαει πολυ και το ειδικο γαλα που υπαρχει αλλα ειναι κριμα αν θηλαζεις να της δωσεις ξενο.εγω την θηλασα μεχρι 6 μηνων και της εδινα το σιροπι και οτν δεν ειχα πολυ γαλα της εδινα και ξενο της wyeth to gf26 και ετσ της περασε λιγακι.τελειως ομως περναει αφου ξεκινησει τις κρεμουλες.πολλα μωρακια υποφερουν απο αυτο αλλα δεν ειναι κατι σοβαρο.
  3. καλη επιτυχια και ολο να πανε καλα σου ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου.σου ευχομαι σε λιγο καιρο να εχεις τα πιο γλυκα και ευχαριστα νεα της ζωης σου.
  4. κατα αρχας το μωρακι σου ειναι πολυ ομορφο.ακριβως στην ιδια ηλικια αρχισε και η δικια μου ολο αυτο με το γαλα.εκλαιγε και ετρωγε μονο 60 με 80 μλ.και καναμε και το το σταυρο που ετρωγε και τοσο.αφου αναγκαστηκαμε να της κανουμε ενα σωρο εξετασεις και βεβαια ηταν ολες καλες.το μονο που ειχε ητανε παλινδρομηση.ισως ειναι τα δοντακια της.τα δοντακια ξεκινανε απο νωρις να τα ενοχλουνε και αργουν να βγαλουν.η μικρη μου ποναγε απο 3 και βγαινει το πρωτο τωρα που ειναι 7.ασε που τωρα κανει και ζεστη και δεν θα εχει ορεξη να φαει.καποια μωρακια απλα χορταινουν με λιγοτερο γαλα.εγω εκανα το λαθος και την πιεζα απο το αγχος μου και εχει αρνητικη διαθεση στο φαγητο ακομα.ξερω οτι ειναι δυσκολο και σε προβληματιζει η σταση της αλλα το μικρο σου ξερει ποσο πειναει.σε καταλαβαινω απολυτα στην ηλικια σας εμεις τρωγαμε 460-500μλ.και επαιρνε πολυ λιγα γραμ.ξερω οτι οι συμβουλες ειναι ευκολες και στη πραξη τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα αλλα ολα θα ειναι μια χαρα''στο λεω εγω που ειμαι τελειως τρελη με το παιδι και αγχωνομαι με το παραμικρο''...γεια σου
  5. σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας,συμφωνω απολυτα μαζι σας.απλα ειναι πολυ δυσκολο να βλεπεις το παιδι σου να μην τρωει και αναγκαζεσαι να κανεις καποιες υποχωρησεις(βλ.. ετοιμες τροφες.
  6. η κορη μου 7 μηνων αρνειται πεισματικα να φαει φρεσκια φρουτοκρεμα και χορτοσουπα,τρωει τις κρεμες σε σκονη και αυτες για να τις φαει κανουμε πανω απο μια ωρα.κοντευω να τρελαθω τι κανω λαθος?το γαλα που πινει ειναι το πολυ 100 με 150 ml.γινεται να μην πειναει ποτε?το κακο ειναι οτι παιρνει λιγο βαρος.την τελευταια φορα πηρε σε ενα μηνα 300 gr.στεναχωριεμαι που δεν καταφερνω να την ταισω οπως οι αλλες μανουλες τα παιδια τους.
  7. glayki μου θα ακολουθησω την συμβουλη σου σε ευχαριστω πολυ.
  8. σε καταλαβαινω απολυτα.το κοριτσακι μου ειναι 7 μηνων και δεν την τρωει με τιποτα εχω δοκιμασει τα παντα.ουτε η φρουτοκρεμα της αρεσει και αναγκαστηκα της δινω σε σκονη.προτιμαει αυτες σε σκονη γιατι ειναι πιο γλυκες,ακομα και αν τυχει καμμια φορα να φαει μας παιρνει κανα δυωρο.ακομα δεν εχω βρει τη λυση αν εχετε καμια ιδεα θα με βοηθουσατε.
  9. γεια σου και εγω περιμενα πως και πως την μικρη μου να ξεκινησει την κρεμα γιατι δεν μου επινε το γαλα.τωρα ειναι 7 μηνων και για να φαει τις κρεμες θελει απο 1 με 2 ωρες και αν φαει.εχω δοκιμασει τα παντα.ευτυχως τωρα τρωει την κρεμα βανιλια και δεν θελει φρεσκια φρουτοκρεμα αλλα σε σκονη οσο για την χορτοσουπα ακομα προσπαθω.σιγα σιγα θα πιει απο το μπιμπερο αρκει να της το δωσεις οταν θα πειναει πολυ.προσπαθησε το πρωι.τα μικρα μας θελουν τον χρονο τους και εμεις υπομονη.
×
×
  • Προσθήκη...