Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tjetje

Μέλη
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  1. Tjetje απάντησε στο θέμα του/της demaki topic στο Τοκετός και Μαιευτήριο
    Και εμενα μου εχει γινει εμονη ιδεα αυτος ο κος Χασιακος απο τοσα που ακουω γι αυτον. Λιγο το οτι ειναι καλος λιγο το οτι δεν παω μια τον δικο μου γιατρο ..... μηπως βρε ΜΙΤΣΙ να μου εδινες το τηλ του? Δεν ειναι λιγο αργα λες για μενα, τωρα στον 8 μηνα να με αναλαβει? Κατι ακομα, σε ενα περιοδικο που διανεμει δωρεαν το Υγεια (Μητερα-Λητω) γραφει οτι επιτρεπουν στο Λητω τα μωρακια μεσα στα δωματια ολη τη μερα, ανεξαρτητως κατηγορια κλινης..... Ξερει κανεις τιποτα???
  2. Tjetje απάντησε στο θέμα του/της demaki topic στο Τοκετός και Μαιευτήριο
    Απο ενα περιοδικο που πηρα δωρεαν απο το μητερα, γραφει οτι στο Λητω υποστηριζουν το παιδι να μενει με την μητερα στο δωματιο ολη την ωρα ..... υσχυει κατι τετοιο????
  3. Tjetje απάντησε στο θέμα του/της Tjetje topic στο Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
    pws kanw enstash sto ika gia to b epipedoy? ontws mou edwsan 8 kati eurw!!!!!!
  4. Tjetje απάντησε στο θέμα του/της Tjetje topic στο Θηλασμός και Διατροφή του Μωρού
    Σας ευχαριστω ολες για την βοη8εια σας!!!! Ας δουμε ο μπεμπης τι θα προτιμησει!!!
  5. Tjetje απάντησε στο θέμα του/της demaki topic στο Τοκετός και Μαιευτήριο
    Καποια που γεννησε στο Λητω??? Ολα τα τρικλινα ειναι τα ιδια? Και αυτο με τα κρεββατια κοντα το ενα στο αλλο??? Ειναι γενικα μικρα τα δωματια??? Ας μας πει καποια!!!!!
  6. Καλημερα!!! Δουλευω σαν ιδιωτικος υπαλληλος σε ξενοδοχειο. Η λογιστρια μας εδω ειναι για τα μπαζα (δεν γνωριζε για το αν η ισοχρονη αδεια ειναι νομιμη!!!) οποτε δεν μπορει να με κατατοπισει. Μου μενουν οι δημοσιες υπηρεσιες λοιπον για να μαθω, σας διαβεβαιω οτι τηλεφωνησα στο ταμειο μου το ΤΑΞΥ και μου ειπαν οτι δικαιουμαι 53 ημερες πριν το τοκετο και 53 ημερες μετα, πραγμα που ειναι λαθος. Ετσι λοιπον φανταστηκα οτι εδω ολο και καποια θα ξερει!!!!!! Αναρωτιεμαι λοιπον: Εχω ΠΗΤ 12/10 1. Αν καταθεσω τα δικαιολογητικα μου στο ΤΑΞΥ μπορω να διεκδικησω την 6μηνη ανευ αποδοχων αδεια απο το ΟΑΕΔ? Αν οχι επειδη ειναι μονο για τις ασφαλισμενες στο ΙΚΑ, μπορω να καταθεσω τα χαρτια μου στο ΙΚΑ? Αφου εχει γινει η συγχωνευση των 2 ταμειων σωστα? 2. Δεν εχω παρει ουτε μια μερα ασθενειας απο τη δουλεια μου..... δικαιουμε απο τον εργοδοτη μου να με πληρωσει 25 ημερες? και αν ναι αυτες οι 25 ημερες ειναι ο πρωτος μηνας απο τους 4 που συνολοκα κα8ομαι? 3. Το ΙΚΑ η ΤΑΞΥ πληρωνει τιποτα για το ιδιωτικο μαιευτηριο? 4. Απο 01/09 ειμαι στην 4 μηνη αδεια μου, και δεν εχω παρει ακομα αδεια. Το επιδομα θα μου το δωσει στο τελος αυτου του μηνα και τον μηνα αδειας που δικαιουμαι 8α μου τον δωσει εξτρα απο το 4μηνο. Αρα δεν δικαιουμε να μου πληρωσει ενα μηνα επιπλεον (τον μηνα που θεωρητικα 8α ειμαι σε αδεια)? Μπορω να τα ζητησω αυτα τα χρηματα τωρα στο τελος αυτου του μηνα? 5. Ποτε ειναι η πρωτη πληρωμη απο ικα η ταξυ? 6. Και τελος παντων τι χρηματα περνουμε????? Συγνωμη αν εγινα κουραστηκη αλλα για μενα ολα αυτα ειναι ενα χαος ..... + η κριση που περναμε..... ειμαι σιγουρη οτι για καποιον που ξερει θα του παρει 5 λεπτα να απαντησει. Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
  7. Καλημερα κοριτσια! Θα ηθελα να ρωτησω αν καμια κοπελα ανηκει στο ταμειο ΤΑΞΥ η γνωριζει ..... μπορω ενω εχω ταξυ και ικα να παω στο ικα για τα επιδοματα ????
  8. Tjetje απάντησε στο θέμα του/της fanoyla topic στο Διατροφή
    Καλημερα/!!! τελικα τι εκανες fanoyla?
  9. Tjetje απάντησε στο θέμα του/της Tjetje topic στο Θηλασμός και Διατροφή του Μωρού
    Λετε οι avent να ειναι καλυτερες απο τις κικο και ανουκ? το μονο που με προβληματησε αν και ειμαι fan της philips ειναι οτι δεν ειδικεθοταν για κατι τετοιο σαν μπιμπερο! τι να πω τελικα μπερδεθτηκα τελειως
  10. Tjetje απάντησε στο θέμα του/της Tjetje topic στο Θηλασμός και Διατροφή του Μωρού
    Τελικα μαλλον 8α παρω κικο με σιλικονη, οντως μοιαζουν πιο ''καθαρες''. Και θα παρω 2 μεγαλα και 2 μικρα και βλεπουμε. Εχω παρει ηδη το 'στραβο' μπουκαλακι της κικο και λιγο που το κειταξα τωρα δεν κλεινει καλα .....Μπερδεματα .... και μετα αποστειρωτης???? χρειαζετε η πεταμενα λευτα απλα για γρηγοραδα? Εμενα μου ειπαν τα δικα μου τα εβραζαν και μια χαρα!!!
  11. Tjetje απάντησε στο θέμα του/της Tjetje topic στο Θηλασμός και Διατροφή του Μωρού
    Βρε κουκλες οι θηλες της Κικο ειναι παραξενες ενω της Νουκ εχουν το σχημα των δικων μας ..... της μαμ δεν τισ εχω δει.
  12. μία συζήτηση δημοσίευσε Tjetje σε Θηλασμός και Διατροφή του Μωρού
    Καλημερα σε ολες τις μανουλες!!! Κοριτσια θελω την συμβουλη απο τις εμπειρες!!!! Σε λιγοτερο απο 3 μηνες και πρωτα ο θεος ερχετε ο μπεμπης μας!!!!Βασικα ευχομαι να μπορω να τον θηλασω ... (να εχω γαλα, και να το δεχετε το μωρο. Στην περιπτωση που πανε ολα καλα χρειαζομαι μπιμπερο? Και πια η διαφορα της σιλικονης με το καοτσουκ στις πιπιλες??? Και ακομα το σχημα .... απο αυτες που ειδα προτειμω της Νουκ και οχι Κικο,.. λογο σχηματος.... Τελος αν παρω και απο τις 2 θα μπερδευτει ο μεπμπης? Εκτιμω την βοηθεια σας!
  13. mariada, apo to olivers emeines ikanopoihmenh???? stelnei megala demata, px kareklaki gia autokinhto??
  14. Αχ βρε mina μου, καλα πραγματακια στο αγγλικο σαιτ αλλα πανακριβα.... τα μεταφορικα ποσο ειναι για ζωνη 2 που ειναι η ελλαδα??? Απο τα ελληνικα σαιτ εισαι ευχαριστημενη?
  15. Βρε κοριτσια αυτο που με προβληματιζει ειναι τα κιλα .... που σου λεει ποσο ζυγιζει αυτο που αγοραζεις για να δεις το τελικο ποσο ....?

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.