Μετάβαση σε περιεχόμενο

Mina77

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Mina77

  1. Tα Beaming Baby τα παίρνω και εγώ αρκετό καιρό από το Mybabycenter. Ξέρω ότι τα έχουν και τα καταστήματα ΛΗΤΩ. Γενικά τους Αγγλους τους εμπιστεύομαι για τις πιστοποιήσεις τους. Βρήκα αυτό στο σαιτ τους: Purity Protect and nourish your baby’s delicate skin with products that contain only the purest ingredients, including premium grade organic aloe vera. Feel safe in the knowledge that your little one will be nurtured as nature intended. The organic baby care range from beaming baby is certified by the non-food division of the Organic Food Federation, and approved by the Vegan Society.
  2. ALEXY έγραψε: Kαι γιατί δεν βάζεις το λινκ του site σου ecobaby.gr όπως κάθε φορά? Για να ξέρουμε που να τις βρούμε άμα θέλουμε να τις αγοράσουμε δηλαδή...
  3. Μαλακτικό στη πάνα είναι απαγορευτικο! Το ίδιο και το πράσινο σαπούνι. Τους καρπους εγω τους χρησιμοποιώ για όλα τα ρούχα στους 40 και είμαι πολυ ικανοποιημένη. Απλά βάζω μπόλικους στο σακουλάκι. Γενικά και οικονομικά συμφέρει γιατί κρατάνε πολύ και δεν βάζω καν μαλακτικό.
  4. Κορίτσια καλησπερά και από μενα. Πριν κατι μήνες είχα ανοίξει ενα τοπικ ότι χωρίζω και δεν το πιστεύω. Ειχα φυγει με τον μικρό από το σπίτι για 1 μήνα μπας και αλλάξουν τα πράγματα. Γύρισα, το πάλεψα όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά όταν ένας από τους 2 δεν χαμπαριάζει και το παίζει κλασικός Ελληνάρας άντρας η σχέση δεν κρατάει. Είμαστε μαζί 3 χρόνια και παντρεμένοι 1μισι. Πριν το γιο μου όλα ήταν τέλεια. όταν αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί δεν περίμενα ΠΟΤΕ ότι θα έχει το στυλ του άντρα ότι ασχολειται ελάχιστα με το μωρό και γενικά έκανε ότι μπορουσε να μην αναλαμβάνει ευθύνες. Έτσι σιγά σιγα ξενερώσαμε, μας έφαγε η ρουτίνα γιατί δεν είχε διάθεση να ζοριστεί να κανουμε πράγματα και τελικά αποφάσισε αυταρχικα ότι είτε ζει χαλαρα κάνοντας τα δικά του ή το λήγουμε. Εγώ έτσι δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη και αυτό έβγαινε τοσο καιρό στο γιο μας. Τελικά μη τα πολυλογώ, έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο συναιτικο. Ωραία ε? Είμαστε στη φάση που θα πέσουν οι πρώτες υπογραφές και μετά θα φύγω από το σπίτι καιεκείνος το ίδιο καθώς το νοικιάζαμε. Ειμαι εναντίον των διαζυγίων αλλά είμαι περισσότερο εναντίον να μεγαλώνω ένα παιδί με ένα μπαμπά θεατή. Επίσης ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνης το έχει η πεθερά η οποία κορίτσια δεν μας άφησε σε ησυχία και χωνόταν (και συνεχίζει) συνεχώς. Είμαι πολύ χαλια αλλά δεν μετανιώνω για τιποτα καθώς έχω στη ζωή μου έναν άγγελο που με γεμίζει αισιοδοξία.
  5. Antroula εγω έχω έναν κάδο ειδικό για πάνες που σφραγίζει και τις βάζω κατευθείαν εκεί χωρίς ξέπλυμα. όταν μαζευτούν πολλές τις πλένω στους 60. Εγώ έχω τις bumgenius, τωρα με ξεχωριστά βρακάκια δεν ξέρω τι γίνεται. Κορίτσια εγώ παρειγγειλα 3 flip και 3 econobum απο την Αγγλία και απογοητεύτηκα. όταν κάνει κακά ο δικός μου του φεύγουν από το επίθεμα και πάνε στη πάνα και εννοείται οτι πρέπει να τη πλένω... Βασικά δεν μένει το επίθεμα στη θέση του καλά. Μια χαρα είμαι με τις Bumgenius. Τωρα πηρα και αλλες 10 και έχω σύνολο 30! Πλένω καθε 2 μέρες.
  6. juliana έγραψε: Δεν το δοκιμασα ακόμα γιατί με φρούτα κάτι δεν μου πάει.Είναι και δύσκολος με το φαγητο... Τελικά το εκοψα μικρά κομματάκια και το έβαλα στη μαρουλοσαλάτα με τριμμένη παρμζάνα, καρύδια και βαλσάμικο και το εφαγα εγώ! :laugh: Όντως θέλει να ωριμάσει πολύ. Αυτο το ξέρω. Θα ξαναπάρω αύριο μάλλον και σκέφτομαι να βάλω λίγο ωμό μαζί στο φαγητό πριν το αλέσω.
  7. Ναι απλα για καποιο λογο θεωρω οτι θα του χαλασει τη γευση...Θα το δοκιμασω αυριο το πρωι που θα του φτιαξω τη κρεμα.
  8. antroula έγραψε: σιγουρα είναι από ecofamily? δεν μπορω να τις βρω για να σιγουρευτω ότι έχουμε τις ιδιες...
  9. antroula έχω και εγώ τις ίδιες πάνες από το mybabycenter. Mη φοβάσαι ρώτησα και εγώ το ίδιο. Ο πολυεστερας είναι μόνο για το κάλυμμα εξωτερικά! Βρε κορίτσια εγω παλιά είχα πάρει πάνες με ξεχωριστό βρακάκι και το βρήκα τρελή μανούρα. Χίλιες φορες οι πάνες ολα σε 1 και σε 1 μεγεθος!
  10. Κορίτσια έχω μια απορία. Ο γιος μου είναι 13 μηνών και θέλω να του αρχίσω το αβοκάντο γιατί λένε ότι κάνει πάαααρα πολύ καλό. ΑΠλα δεν μπορώ να σκεφτώ πως να του το δώσω... Σκέτο δεν νομίζω να του αρέσει. Εάν έχετε δωσει στο μωρό σας ακούω ιδέες!
  11. Κορίτσια επειδή είχα φοβηθεί πολύ με το θέμα, διάβασα από Αμερικάνικα άρθρα και έρευνες εκτός από όλα όσα έχουν αναφερθεί, ότι είναι σημαντικό να μην ζεσταίνεται πολύ το μωρό όταν κοιμάται. Η κατάλληλη θερμοκρασία δωματιου πρέπει να είναι 18-20 βαθμούς. Επίσης να προσέχουμε πολυ τα σκεπάσματα να μη καλύψουν το κεφάλι του μωρού. Επίσης να μην υπάρχουν μαξιλάρια και πολλά λούτρινα κουκλάκια. Βασικά εγώ χρησιμοποιώ υπνόσακο κυρίως για το λόγο αυτό.Ποτε δεν του έβαλα κουβέρτα ή πάπλωμα. Τέλος αυξάνονται οι πιθανότητες του συνδρομου εάν καπνίζουμε στο σπίτι και μπαίνει καπνός στο βρεφικό δωμάτιο.
  12. Εγώ βάζω την οργανική κρέμα Beaming Baby.
  13. Κορίτσια το συγκεκριμένο το έχω δει στο Alouette planet στο πικερμι. Πρέπει να τα έχει και σε άλλα καταστήματα τους που έχουν προϊόντα βρεφανάπτυξης.
  14. Κορίτσια καλησπέρα. Από τη δική μου εμπειρία με τις υφασμάτινες πάνες- έχω τις Bumgenius one size (τέλειες) και τις Bumgenius organic one size, θελει το μωρό να είναι λίγο γεματούλι για να του κάθονται καλά. Εμείς τις έχουμε καταβολευτει. Το μωρό μου είναι 1 ετών και του βάζουμε αποκλειστικά υφασμάτινες. Λοιπόν για το πλύσιμο συστήνω τους καρπούς πλυσίματος. Είναι οι πιο κατάλληλοι για τις πάνες, κάνουμε πολλές πλύσεις και έχουν διατηρησει την απορροφητικότητα τους. Τους έχουν το ecofamily και το mybabycenter.
  15. Κορίτσια καλησπέρα, το έχω ψάξει τρελα το θέμα καθώς ήμουν Αμερική όπου έχουν απαγορεύσει τα πλαστικά μπιμπερό σε πολλές πολιτείες που δεν είναι BPA free. Η τοξίνες που έχουν βρει στα πλαστικά οδηγούν μέχρι και σε καρκίνο και στείρωση. Επιλέξτε πλαστικά με την ένδειξη BPA free, γυάλινα, ή ακόμα καλύτερα τα ανοξείδωτα που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν. Τα λένε Kid basix.
  16. Γειά σας κ από μένα! Λοιπόν σήμερα ήρθε η παιδίατρος και μόλις τώρα μας ξεκίνησε το πορτοκάλι στη κρέμα. Ο δικός μου 12 μηνών. Βέβαια την έφτιαξα σήμερα και μάλλον του φάνηκε περίεργη και δεν την πολυ ήθελε. Έπρεπε να βάλω λιγότερο πορτοκάλι χιχι. Μέχρι σήμερα του έδινα μήλο, αχλάδι και μπανάνα.
  17. Αν και το έχω χρυσώσει το κατάστημα, θα του ξανακάνω διαφήμιση χεχε. Έχω πάρει τους υπνόσακους από το mybabycenter.gr. Είναι πραγματικά πολύ καλής ποιότητας και με τρια διαφορετικά tog για όλο το χρόνο. Γενικά έχουμε βρει την ηρεμία μας με τον υπνόσακο και ο μικρός κοιμάται σερι...
  18. Κορίτσια ο υπνόσακος βοηθάει πολύ στο θέμα του ύπνου. Εμένα έχει μάθει ότι με τον υπνόσακο σημαίνει ότι θα κοιμηθεί και πίνει το γάλα και κοιμάται αμέσως. Το καλοκαίρι που έκανε πολύ ζέστη και δεν του φορέσαμε κάναμε αμάν να τον κοιμήσουμε. Για θερμόμετρο έχω να σας προτείνω από το αγαπημένο μου eshop www.mybabycenter.gr το groegg. Το έχω εδώ και δυο μήνες και είναι πολύ καλό με απαλό φωτισμό που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη θερμοκρασία. Το γράφει και ψηφιακά. Εμείς στο σπίτι έχουμε πολύ υγρασία και πιστεύω ότι επηρεάζει πολύ τον ύπνο. Όταν έχει και νοτιάδες δεν κοιμάται πολύ καλά.
  19. Το νερό που ξοδεύεται για να πλυθούν οι πάνες δεν έχει καμία σχέση με τη καταστροφή που κάνουμε με τις κλασσικές πάνες. Εάν σκεφτείτε ότι κάθε πάνα κάνει 500 χρόνια να διασπαστεί καταλαβαίνετε τι γίνεται! Εμείς χρησιμοποιούμε τις Bumgenius one size όπως έχω ξαναγράψει. Έχουμε 25 και δεν πλένουμε κάθε μέρα. Τώρα θα πάρω και άλλες 5 και τέλος. Είναι πολύ λεπτές σαν βρακάκια και δείχνουν πολύ όμορφα στον μπέμπη που είναι 11 μηνών. Τις πήρα εδώ: www.mybabycenter.gr Πάντως και τις "εκοφαμιλυ" έχω ακουσει ότι είναι καλές. Γενικά οι μια μεγέθους πάνες είναι απίστευτα βολικές γιατί δεν πρέπει να αγοράζεις 3 νούμερα όπου σου κοστίζει και περισσότερο στο τέλος.
  20. Εγω δεν καταφερα να τα δω γιατι πήγα στον 2ο όροφο...
  21. Tα άφησα στο νεογνολογικό τμήμα. Νομίζω 2 όροφο. Μπήκα σε μια πόρτα αριστερά με έναν νοσοκόμο που μου άνοιξε με κωδικό. Ηταν μια κοπέλα σε ένα γραφείο. Είχε και μια τσάντα του Jumbo εκεί και τα άφησα δίπλα. Σε παρακαλώ σιγουρέψου ότι πήγαν στο σωστό μερος! Εντωμεταξύ, κάτω στη ρεσεψιόν όταν τους είπα που θέλω να πάω ήταν λες και δεν ήξεραν τίποτα...
  22. Γωγω ήρθα σήμερα και άφησα 3 τσάντες με ρούχα κυρίως, 2 κουβέρτες και πετσέτες. Εύχομαι να σας κάνουν αυτά που έφερα...Είναι κυρίως για αγόρια τα ρούχα απο 0- 9 μηνών τα περισσότερα! Τα μωρά αυτά τα βλέπει κανείς πέρα από εσάς? Είναι εφικτό κάποια στιγμή να τα δούμε και να φέρουμε παιχνίδια κυρίως στα μεγαλύτερα που καταλαβαίνουν και περισσότερα? Για ΌΤΙ άλλο χρειαστείτε να μας πείτε!
  23. Γωγω θα περασω και εγω αύριο εάν προλάβω αλλιώς από εβδομάδα και φέρω ρούχα και κουβέρτες κυρίως για αγοράκια!!!!! Τα μωράκια αυτά πόσο μένουν στο νοσοκομείο? Μετά τι γίνεται? Δεν μπορώ να τα ακούω αυτά. Πραγματικά στεναχωριέμαι τοσο πολύ όταν υποφέρουν τα παιδιά.
  24. Mina77

    sos

    δεν νομίζω ότι πρεπει να ανησυχείς. παρακολούθησε το αλλά έχω δει πέσιμο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ να φεύγει το μωρό από τα χέρια του μπαμπά του γιατί σκόνταψε και έπεσε ο ίδιος και να σκάει κατω στο πεζοδρόμιο με δύναμη χωρίς να πάθει τίποτα. Απλά να το έχεις στο νου σου και εάν δεις κάτι πάρε αμέσως τη παιδίατρο.
  25. συμφωνω με τη sakoulina. και εμενα χωρις μανικια είναι. Αυτές τις μερες του φοράω φορμάκι με μακριά μανίκια και μπουτάκια εξω γιατί ζεσταίνονται καλά με τον υπνόσακο.
×
×
  • Προσθήκη...