Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ηρουλα

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Ηρουλα's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Ηρουλα

    καλως σας βρικα

    κοριτσια σας ευχαριστω!ενα κοριτσακι εχω 9 μηνων. milina ευχομαι να αποκτησεις οσα παιδακια θελεις και αφου το θελεις θα τα αποκτησεις,να εχεις παντα θετικη σκεψη!εγω αποκτησα την κορουλα μου στα 36 μου χρονια και θα παω και για δευτερο.
  2. kider σ ευχαριστω,καναμε εξετασεις αιματος και ο αιματοκριτης ειναι σε πολυ καλα επιπεδα.οι ποσοτητα αιματος ειναι ορατη μετα απο πολυ παρατηρηση των κοπρανων.
  3. Ηρουλα

    καλως σας βρικα

    jovanna να χαιρεσαι τον μπεμπη σου! Υβοννη απο την ωραια Θεσσαλονικη ευχαριστω!
  4. ifigeneia,να σου ζησει η κορουλα σου,αυτη την εβδομαδα ανεβαινω Αθηνα και θα επισκεφτω αλλον γιατρο μπας και βγαλω ακρη.
  5. Ηρουλα

    καλως σας βρικα

    Ευχαριστω και σενα Αννα,να σαι καλα!
  6. κοριτσια σας ευχαριστω!Στην τελευταια γιατρο που πηγα(ειναι καθηγητρια στο πανεπιστημιο και εργαζεται στο παιδων),μου ειπαι οτι τα τελευταια χρονια ειναι συνηθες φαινομενο σε μωρα και οτι οι γιατροι ακομα δεν εχουν καταληξει που μπορει να οφειλεται αυτο,υποθεσεις μονο κανουν οτι ειναι καποια τροφικη αλλεργια που περναει στο παιδι απο το γαλα της μανας.
  7. Ηρουλα

    καλως σας βρικα

    κοριτσια ευχαριστω για την θερμη υποδοχη! Μαγδαληνη καλησπερα,νομιζω οτι εφοσων δεν υπαρχει οργανικο προβλημα οτι ολα θα πανε καλα!ο αδερφος του αντρα προσπαθουσε με την γυναικα του 2 χρονια και τωρα εχει τρια παιδια!επισης εδω στο χωριο που μενω μια γυναικα δεν μπορουσε να μεινει εγκυος επειδη της ειχαν προξενησει υπερβολικο στρες οι συγγενεις,ξερεις τωρα "Aκομα να κανετε παιδι","τοσα χρονια παντρεμενοι...καιρος ειναι".Η γυναικα επισκεφτηκε εναν ομοιοπαθητικο γιατρο και τελικα εμεινε εγκυος.Νομιζω οτι δεν εχεις να χασεις τιποτα εαν επισκεφτεις εναν ομοιοπαθητικο,φαρμακα και ορμονες δε θα σου δωσει. scarlet30γεια σου και σενα!Μενω στις βρυσες Αποκωρονου,στην Αθηνα ζουσα πριν ερθω με τον αντρα μου εδω,δεν εχουμε καταγωγη απο κρητη,απλα μας αρεσε το μερος και μειναμε μονιμα. silia,aristina,Ελληκαι bouriq ευχαριστω και να σας ζησουν τα μωρακια σας!
  8. Καλησπερα μανουλες θα ηθελα να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας(με του γιατρους δεν εχω βγαλει ακρη)Εχω μια κουκλιτσα 9 μηνων,οταν ηταν 6 μηνων περιπου μου παρουσιασε στα κοπρανα της λιγο αιμα,ισα-ισα που φαινοταν με το ματι 2-3 κοκκινες κουκιδουλες,αυτο συμβαινει περιπου 1 φορα την εβδομαδα μεχρι και σημερα.οι γιατροι μονο υποθεσεις κανουν(πηγαμε σε αλλεργιολογο,παιδιατρο-γαστρεντερολογο σε Ηρακλειο και Αθηνα) Επειδη γαλα και γαλακτοκομικα δεν καταναλωνω που ειναι Νο1 αλλεργιογονα οι γιατροι με εβαλαν να κοψω καποιες αλλες τροφες που θεωρουνται και αυτες υποπτες για αλλεργια,αλλα το αιμα στα κοπρανα δεν σταματησε και δεν ξερω τι να κανω.Κατα τα αλλα η μικρη μου αναπτυσεται πολυ καλα(76cm και 8.500κg) Το αλλο προβλημα που εχει η μικρη ειναι οτι εδω και ενα μηνα εχει μπουκωμενη μυτη και καταροη,η παιδιατρος μου ειπαι οτι δεν ειναι αλλεργια και οφειλεται σε κρυωμα,αλλα ενα μηνα...τελος παντων ελπιζω να μην σας κουρασα και σας ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις μου δωσετε.
  9. καλως σας βρισκω μανουλες! ειμαι η ηρω και μενω σε ενα χωριο εξω απο τα χανια της κρητης. Σας παρακολουθω καποιο καιρο και σημερα πηρα την αποφαση να σας συστηθω.
×
×
  • Προσθήκη...