Μετάβαση σε περιεχόμενο

witch

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

witch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Καλησπέρα και από μένα. Είμαι κι εγώ παθούσα με πολυκιστικές ωοθήκες. Την πρώτη φορά που τις εντόπισα ήταν στα 21 μου (τώρα είμαι 34) πήρα αντισυλληπτικά για δύο χρόνια και μου έφυγαν. Στα 26 μου έμεινα έγκυος. Τώρα στα 34 λοιπόν έκαναν πάλι την εμφάνισή τους. Είναι μεγάλος μπελάς. Άρχισα πάλι θεραπεία με χάπια προγεστερόνης επειδή έχω χαμηλή. Αν ως τα Χριστούγεννα δεν δούμε αποτέλεσμα θα ξαναρχίσω τα αντισυλληπτικά. Είναι πραγματικά πολύ κουραστικό αυτό. Σου εύχομαι κουράγιο.
  2. witch

    sumenei lete tpt?

    Υπομονή καλή μου, δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Σού εύχομαι όλα καλά να πάνε.
  3. Αυτό είναι που λένε ότι ξέρει να φάει το παιδί. Έχει γούστο. Αφού δεν θέλει σούπες με το ζόρι καλό είναι και το κοψίδι.
  4. witch

    ΩΟΡΗΞΙΑ

    Το άγχος όπως λένε όλοι δεν κάνει καλό. Πρώτα πρώτα μην πεις τίποτα στον άντρα σου ότι μπορεί να φταεί αυτός πραγματικά το παίρνουν πολύ πατριωτικά. Δεύτερον βάλ' τον κάτω αυτές τις μέρες έχουμε και ΣΚ και άλλαξέ του τα φωτά, ξεζούμισέ τον στην κυριολεξία .
  5. witch

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!

    Καλώς ήρθες κι από μένα, και με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου. Ελπίζω να περάσεις καλά στην παρέα μας και να ξεκουράζεσαι μαζί μας.
  6. witch

    ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ!!!!

    Αναστασία μου κουράγιο, είναι μια δύσκολη εποχή να μείνεις από δουλειά ειδικά μετά τις 5 ασφαλιστικές που κλείσανε, αλλά αφού δεν ήσουν ευχαριστημένη εκεί έχεις και ένα καλό, θα πάρεις αποζήμιωση όσα κι αν είναι αυτά, γιατί να τα χάσεις; Μην ανησυχείς πάντως για την δουλειά η λογιστική είναι από αυτές που έχουν πάντα κίνηση. ΜΙΤΣΙ2 : Οι περισσότεροι εργοδότες έχουν οικογένεια και παιδιά όπως είπες αλλά μην ξεχνάς ότι οι πλειοψηφία τους είναι άντρες. Έχεις δει πολλούς άντρες εσύ να τρέχουν όταν τα παιδιά τους είναι άρρωστα; ή να κάνουν ότι άλλο πρέπει για τα παιδιά; Η μάνα τρέχει. (υπάρχουν σίγουρα και εξαιρέσεις).
  7. Ειρηνάκι με το καλό η βάφτηση, να σου ζήσει ο μικρούλης Πάρης να τον δεις όπως επιθυμείς μεγάλο και τρανό .
  8. Τι να σας πω βρε κορίτσια όσο κι αν στενοχωριόμαστε και να λέμε πόσο άδικο είναι για το μικρούλι που χάθηκε θα ξεχαστεί κι αυτό πολύ σύντομα όπως τόσα άλλα. Κρίμα.
  9. witch

    ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!!!!!

    Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου και να την δεις όπως επιθυμείς. Να έχει υγεία και ευτυχία .
  10. Όταν έχεις μια ατυχία στην ζωή σου αλλά έχεις κάποιον κοντά σου να σε αγαπάει, να σε στηρίζει, να σε βοηθάει, να σε παίρνει αγκαλιά, να σου μιλάει τρυφερά, μπορείς να την ξεπεράσεις. Όταν περνάς από μια ας πούμε ατυχία που θα υπάρχει στη ζωή σου μια ζωή και χωρίζεις δεν ξεπερνιέται. Και όταν εξακολουθείς και τα περνάς όλα μόνος δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα.
  11. Αχ βρε Μαριλου τι μου έκανες νυχτιάτικα. Πάλι θα με πιάσουν τα ψυχοπλακοτικά μου και η κατάθλιψη τη βλέπω σε λίγο να μου χτυπάει την πόρτα. Ξέρεις μερικές φορές ζηλεύω όλες εσάς (με την καλή έννοια, όχι κακόβουλα) και καταριέμαι την τύχη μου .
  12. Δεν σε ξέρω μαμά χήνα, αλλά σου εύχομαι το καλύτερο δυνατό θαύμα που υπάρχει σύντομα στην ζωή σου. Αν συνεχίσεις έτσι σίγουρα θα έχεις ευχάριστα νέα να μας.
  13. witch

    ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΜΑΙ

    Καλώς ήρθες στην παρέα του mammy. Όπως θα σου πουν κι άλλα κορίτσια κι εγώ φυσικά δεν πρέπει να αγχώνεσαι για το πότε θα μείνεις έγκυος. (δεν ξέρω πώς θα πετύχεις το να ξεαγχωθείς) Αυτό ρωτάω πάντα αλλά δεν έχω πάρει απάντηση από κανένα τέλος πάντων. Φτιάξε πρώτα το σπιτάκι σου με ηρεμία με τον καλό σου και στο μεταξύ θα έχει κάνει την εμφάνιση του κι αυτό. Να προσέχεις...
  14. witch

    ΠΟΤΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ???

    Όπως είπαν και τα κορίτσια πριν δεν είναι όλοι οι οργανισμοί ίδιοι. Αντε και με το καλό η χωριακή να δείξει τα αναμενόμενα. Φιλιά και όχι άγχος (τώρα πώς γίνεται αυτό δεν ξέρω αλλά στο εύχομαι).
  15. Η μικρή σου θα σας κάνει σκόνη όλους μου φαίνεται. Ότι και να λένε είναι τετραπέρατη και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνει τις ασκήσεις στο πι και φι. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα. Φιλάκια πολλά και στην μικρούλα σου.
×
×
  • Προσθήκη...