Μετάβαση σε περιεχόμενο

gioupi

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    269
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της gioupi

  1. gioupi

    gennameeeeeeee

    Με το καλό!! Να πάνε όλα τέλεια, και να έχεις να θυμάσαι μόνο καλά και μαγικά συναισθήματα!!!
  2. gioupi

    ΑΓΟΡΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΡΑΣ

    Κορίτσια καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω περπατούρα για το 2ο γιό μου 7,5μηνών. Σκέφτηκα μήπω πουλάει κάοποια από εσάς περπατούρα. Υπάρχει προσφορά? Ευχαριστώ
  3. Εξετάστε και το θέμα της οισοφαγίτιδας. Ο δικός μου σε παρόμοια ηλικία, με παρόμοια συμπτώματα - παρόμοια γιατί είχε μειώσει και την ποσότητα που έτρωγε λόγου πόνου - είχε οισοφαγίτιδα. Αυτό σημαίνεο ότι είχε κάνει "πληγούλες" στον οισοφάγο από τα γαστρικά υγρά που ανέβαιναν και ήταν πολύ όξινα. Εμείς κατόπιν εντολής παιδιάτρου δώσαμε epadoren - εάν θυμάμαι καλά- που μειώνει την οξύτητα των γαστρικών υγρών και όλα οκ. Βέβαια το σιρόπι το έπεαιρνε για μεγάλο χρονικό διάστημα. ¨οτι και να είναι ελ΄πίζω να το βρέιτε σύντομα!!! Περαστικά σας!
  4. Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια, το είπα στον άντρα μου και θα το κάνουμε
  5. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΡΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ.... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?????? ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?
  6. Κορίτσια Καλησπέρα, Έχετε να προτείνετε κανένα καλό βιβλίο για γονείς? Θα ήθελα να διαβάσω κάτι αξιόλογο όσων αφορά τα παιδιά, τη διαπαιδαγώγησή τους ... Σημ. Ο μικρός μου είναι 2 ετών. Καμία πρόταση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  7. Να σας ζήσει!!! Να είναι γερή και τυχερή Περαστικά σε εσένα (με την ουρίτσα σου) και καλή λοχεία!
  8. Να σας ζήσει η κορούλα και να προσ'εχεται τη μανούλα
  9. Όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς για τίποτα και ετοιμάσου να υποδεχτείς την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου!!!! Εγώ μετακόμιζα στον 9ο μήνα. Στον 9ο μήνα σφουγγάριζα στα 4 τα νέρα που τρέχανε από το πλυντήριο πιάτων (που δεν είχε συνδέσει σωστά ο υδραυλικός) μέσα στα καινούρια ντουλάπια της κουζίνας - καλό? Μια μέρα πριν γεννήσω συνδέθηκε το καλοριφέρ γιατί το σπίτι δεν είχε θέρμανση (Γέννησα Νοέμβριο μήνα) και τα δοκιμαστηκά στο καλοριφέρ γίνονταν όσο εγώ είχα γεννήσει και ήμουν στο μαιετήριο! Όπως είπε και η φίλη μας τα μωράκια μας ξέρουν πότε να σκάσουν μύτη!!! Με το καλό και με ένα πόνο
  10. Κορίτσια Καλησπέρα, Μόλις είδα το θέμα... κάλιο αργά παρά ποτέ :laugh: :laugh: :laugh: Εγώ φοράω G Cup! οπότε πάντα είχα πρόβλημα να βρω μαγιό Φέτος μου είπαν για ένα πρατήριο που επιλέγεις μαγιό και σου κάνουν τροποποιήσεις εκείνη τη στιγμή προκειμένου να εφαρμόσει σωστά το μαγιό επάνω σου.¨Έμεινα κατενθουσιασμένη :woohoo: :woohoo: Εάν κάποια δεν έχει βρει ακόμα μαγιό και θέλει πληροφορίες ασ μου στείλει pm για να μην κάνω και διαφήμιση. Α' το πρατήριο βρίσκεται Αθήνα. Καλές βουτιές να έχουμε!!!!
  11. καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας!!!!! Εγώ θέλω να σου πω 4 πραγματάκια: 1) Πίστεψε χωρίς καμία αμφιβολία ότι θα κάνεις το δικό σας παιδάκι.- 2)Μην αφήνεις να σε πτοούν γιατροί με άλλο σκεπτικό - ξουτ!!!! 3) Κάνε σίγουρα εξετάσεις για θρομβοφυλία και συμβατικότητας DNA δικό σου και του άντρα σου. 4) Κάνε όποια άλλη εξέταση σου πουν οι γιατροί. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΟΣΟ ΜΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ!!!! Ειμαι σίγουρη ότι στο μέλλον θα μας βάλεις φωτογραφία του μωρού σου!!!!
  12. Θυμάμαι πόσο λαχταρούσα ένα παιδί! Θυμάμαι τη στιγμή που είδα το Θετικό Τεστ... κόντευε να σπάσει η καρδιά μου από τη χαρά, γελάγανε μέχρι και τα αυτιά μου και πήρα πρώτο τηλέφωνο αμέσως το γυναικολόγο... Θυμάμαι όταν το ανακοίνωσα στο μπαμπά σου και πόσο τρελάθηκε από τη χαρά του! Θυμάμαι τη στιγμή του τοκετού - καισαρικής! Δεν φοβόμουνα καθόλου, ήμουνα σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και όταν κατάλαβα ότι υπήρχε δυσκολία... θυμάμαι να λέω προσευχή. Θυμάμαι τη στιγμή που σε είδα και σε αγκάλιασα... δεν περιγράφεται... κατάλαβα τί σημαίνει απόλυτη ευτυχία!!!!!! Θυμάμαι αμέσως μετά την καισαρική να έχω μόνιμο στο προσωπό μου ένα "ηλίθιο" χαμόγελο και να τρέχουν συνέχεια δάκρυα χαράς από τα μάτια μου - και τότε κατάλαβα γιατί ήταν έτσι και κάποιες άλλες γυναίκες που είχα δει και τις είχα περάσει για "χαζούλες"! Θυμάμαι τα ξενύχτια μας, τα χτυποκάρδια μας, τη φωνούλα σου να λέει τόσο γλυκά το μαμά, ενώ πιο "αντρίκια" το μπαμπά! Θυμάμαι τα γλυκά φιλιά σου, τις σφιχτές αγκαλιές σου και τα αμέτρητα χαμόγελά σου και λέω ευχαριστώ! Αφιερωμένο στον Αντρίκο μου!
  13. Φοβερό θέμα, ΜΠΡΑΒΟ! Όσες ξέρεται κάποια παραλία γράψτε please. Εμείς πάμε στην Πούντα Ζέζα (μετά το Λαύριο) αλλά την τελευταία φορά που πήγαμε δεν είχε χώρο ούτε μια πετσέτα να απλώσεις, οπότε όπως πήγαμε - φύγαμαι Καμιά πραγματικά καλή πρόταση??????
  14. Σουπερ!!!! Είναι ένας Κούκλος!!!!! Να σας ζήσει, να είναι τυχερός και πάντα χαμογελαστός Καλή λοχεία και να σου έρθουν όλα όπως τα έχεις φανταστεί
  15. Thanks a lottttttttt :woohoo: :woohoo:
  16. Κορίτσια κανένα νέο από Alcost?????
  17. Κορίτσια Καλημέρα, Επαναφέρω το θέμα - μιας και συμφωνώ μαζί σας ότι τα μπρατσάκια είναι η ασφαλέστερη επιλογή, αλλά... Ο γιός μου είναι 1,5 ετών και ψάχνοντας για μπρατσάκια δεν βρήκα πουθενά για την ηλικία του, είναι όλα για μεγαλύτερα παιδάκια Εσείς που βρήκατε??????
  18. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!!!! Εάν πρότεινες στο γιατρό σου να κλείσετε ραντεβού για πρόκληση τοκετού???
  19. Έχεις δοκιμάσει να αδιαφορήσεις? Να μην δώσεις σημασία καθόλου? Εμένα έκανε το ίδιο πράγμα και μερικές φορές χτύπαγε και αντικείμενα που κρατούσε στο χέρι του στο κεφάλι του. Στην αρχή του μίλαγα και έλεγα μη, όχι, πρέπει να προσέχουμε το κεφάλι μας και το σώμα μας γενικότερα.... Τώρα τελευταία δεν δίνω καμία σημασία και άμα πονέσει και κλάψει ΔΕΝ τον κανακέυω αλλά του λέω αυτά παθαίνεις άμα χτυπάς το κεφάλι σου...ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ!!! Δεν ξέρω ίσως το βρίσκουν παιχνίδι, ίσως θέλουν να τραβήξουν την προσοχή μας με αυτό τον τρόπο... Ε άμα δεν καταφέρνουν τίποτα (και την προσοχή μου την έχει χωρίς να χρειάζεται να με προκαλέσει) δεν είναι και κάτι ευχάριστο...θα το κόψουν
  20. gioupi

    ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ''I HATE CHILDREN''

    Κορίτσια, Ακριβώς επειδή φοβάμαι τέτοια πράγματα ποτέ δεν βάζω φωτογραφίες. Αν μπορεί ασ βοηθήσει η Λένα να σβηστούν οι υπάρχουσεσ...
  21. Να σας ζήσει! Γεμάτο υγεία, τύχη και χαμόγελα!!!!!!!!!!!!!! Καλή λοχεία!!!!!
  22. Καλά αποτελέσματα!!!! Ελπίζω να έχεις το σποράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!
  23. Δυστυχώς δεν υπάρχουν λόγια ... Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να ζήσει άνθρωπος. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου να κοιτάξει μπροστά και να υποδεχτείτε με το καλό ένα επόμενο μέλος στην οικογένειά σας. Κουράγιο και σου εύχομαι ολόψυχα στο μέλλον να είστε όλο γέλια και χαρές με το/τα παιδάκια σας. Μια ενωμένη και ευτυχισμένη οικογένεια. ϊσως αυτό το όνειρο σε βοηθήσει κάπως...
  24. gioupi

    SULHPSH KAI KAPNISMA

    Εμένα ο γιατρός μου, μου είχε "απαγορέψει" να αλλάξω κάποια συνήθεια μέχρι να μείνω έγγυος. Μου είπε θα ζεις κανονικότατα, όπως ζούσες πριν ξεκινήσεις προσπάθειες, θα κάνει σεξ με τον άντρα σου για την απόλαυση και όχι για να μείνεις έγγυος... Μετά από 3 μήνες έμεινα έγγυος! Με το που είδα το τεστ θετικό έκανα ένα τελευταίο τσιγάρο και δεν το ξαναέβαλα στο στόμα μου μέχρι που ο μικρός έκλεισε 7 μηνών και δυστυχώς το ξεκίνησα πάλι... 1,5 χρόνο χωρίς τσιγάρο! 1,5 χρόνο να με ενοχλεί απίστευτα ακόμα και η μυρωδιά του και όμως τώρα είμαι πάλι καπνίστρια!!!
  25. gioupi

    ΤΥΧΑΙΟ ή ΜΟΙΡΑΙΟ???

    Ψηφίζω ΜΟΙΡΑΙΟ!!!! ¨ολα θα πάνε καλά και θα έχεις το μωράκι σου! Να είσαι αισιόδοξη!!!!!!
×
×
  • Προσθήκη...