Μετάβαση σε περιεχόμενο

rosalia

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

rosalia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Τα μόνα καλυντικά που μπορούμε να εμπιστευόμαστε είναι τα πιστοποιημένα βιολογικά.Οι οργανισμοί που τα πιστοποιούν έχουν πολύ υψηλές προδιαγραφές και είναι πολύ αυστηροί.Τα προιόντα αυτά αυθονούν σε χώρες του εξωτερικού όπως η Γερμανία η Γαλλία και η Aγγλία αλλα δυστηχώς ακόμη εδώ δεν είναι πολύ γνωστά.Δεν μιλάμε βέβαια μόνο για μια εταιρία αλλα΄για δεκάδες,και για κάθε είδους βαλάντιο.Απλά θέλει λίγο ψάξιμο.Οτιδήποτε άλλο απλά 'ελεγμένο'δεν παει να πει οτι είναι και αγνό. Σιγουρα τρελλαινόμαστε αν το καλοσκευτούμε,τι έχει μείνει αγνό πια? αλλα αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε τα βιολογικά,οποιασδήποτε μάρκας.Είναι εξ ίσου μυρωδάτα,μας κάνουν καλό και δεν επιβαρύνουν την τσέπη μας!!
  2. Αυτό δεν είναι σίγουρο αν θα σου συμβεί καν στην εγκυμοσύνη, δηλαδή μπορεί πολύ απλα να έχεις γάλα μόλις γεννήσεις.Υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις που ο οργανισμός κάνει ένα test drive και απο νωρίς 6ο-7ο μήνα να αρχίσεις να έχεις κάποιες εκρίσεις.Εγώ στην κόρη μου απο τον 7ο παρατηρούσα όποτε πήγαινα να κάνω μπάνιο μια μικρούτσικη ποσότητα πάνω στο στήθος μου αλλα ποτέ δεν είχα ατυχήματα Τωρα στο δεύτερο μου παιδί γίνεται το ίδιο ακριβως. Οσο για το στήθος...δεν είσαι η μόνη καλή μου που νομίζει οτι θα πνιγεί με τόσο μεμε...υπομονή...άλλωστε δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτε άλλο....καλό βράδυ!
  3. Το γεγονός οτι τα πληρώνουμε μια περιουσία και τα θεωρούμε "καλά" επειδή είναι πολυδιαφημιζόμενα, δεν σημαίνει οτι είναι φτιαγμένα απο αγνά υλικά.Ολες οι πανάκριβες μάρκες είναι χημικες και δεν δίνουν δεκάρα για την υγεία μας και των παιδιών μας.
  4. Επίσης επειδή το έχω ψάξει σας λέω οτι υπάρχουν διάφορα sites οπου μπορείς να δείς το κάθε συστατικό του αρώματος, της ενυδατικής η του σαμπουάν σου, τι βαθμό επικυνδυνότητας έχει,αν είναι τοξικό, αν είναι ασφαλές κτλ. Για όσες ενδιαφέρονται να ψάξουν, www.biodizionario.it www.cosmeticdatabase.com Aξίζει νομίζω να το ψάξετε αν και θα βγάλετε τα μάτια σας με την ανάγνωση των συστατικών.Σας το λέω εκ πείρας!!
  5. Δεν αναφερόμουν μόνο στα αρώματα αλλά γενικά στα καλλυντικά.Αν όμως για παράδειγμα το άρωμα είναι ένα απλό άρωμα κίτρου..ε τότε τί άλλο θα μυρίζει εκτός απο λεμονι?Βέβαια πήρα και κουτουρου αρώματα και δε μου έκατσαν αλλα εδώ που είμαι δεν εχω και άλλη επιλογή γιατί δεν υπάρχουν καταστήματα βιολογικών
  6. Πάντως τα βιολογικά είναι η ασφαλέστερη λύση μιας και πρέπει να έχουν υψηλές προδιαγραφές για να πάρουν πιστοποίηση απο τους σχετικούς οργανισμούς.Να σκεφτείτε οτι όλες αυτές οι πασίγνωστες εταιρίες που "νοιάζονατι" για το καλό των παιδιών μας,στα συστατικά τους έχουν παράγωγα πετρελάιου και parabens και ενα σωρό χημικά!!!Για ορισμένα απ'αυτά ήμουν τόσο σίγουρη όταν τα έβαζα στην νεογέννητη τότε κορούλα μου... :angry:
  7. Αχ κορίτσι μου μην ακους τίποτα!!!πάντα έρχονται οι καλοθελητές και οι καταστροφολόγοι και σου γεμίζουν το κεφάλι με άχρηστες και πολλές φορές υπερβολικές ιστορίες τρόμου, και εκέι που είσαι μεσα στη καλή χαρά, ξαφνικά σου μπαίνουν χίλιες ιδέες :angry: Να ηρεμήσεις και να εμπιστευτείς τον γιατρό σου και να μη δίνεις σημασία σ'αυτήν την ηλίθια οπως πολύ σωστά είπες. Τους χαιρετισμούς μου και καλή λευτεριά!! :)
  8. Κορίτσια γειά σας.Εγώ χρησιμοποιώ μόνο βιολογικά καλλυντικά και αρώματα εδώ και 1 χρόνο περίπου και έχω το κεφάλι μου ησυχο!!Τα παίρνω απο μια κοπέλα που έχει πολύ καλές τιμές.ειδα το mail της σε ένα forum και της έστειλα μήνυμα.Μου έστειλε καταλόγους των προιόντων (ηλεκτρονικά)και όταν αποφάσισα να κάνω παραγγελία, μου τα έστειλε με αντικαταβολή.Δεν χρειάστηκε να βγώ απο το σπίτι για να ψάξω ούτε να δώσω πιστωτική στο inernet.Αν ενδιαφέρεστε πείτε μου να σας γράψω ο mail της. :)
  9. rosalia

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ

    Μην απογοητεύεσαι κοριτσάκι. Ολα θα πάνε καλά.Θα σου πω μια περίπτωση μιας γνωστής μου που οι γιατροι της είχαν αποκλείσει οτι θα κάνει παιδιά (είχε πολυκυστικές και πολλα υνομυόματα)και του άντρας της τα σπερματοζωάρια ήταν πολύ αραιοι και αργοί κολυμβητές... Το πήρε λοιπόν απόφαση και δεν ξαναασχολήθηκε.Να μην τα πολυλογώ αυτή η υπογόνημη μητέρα,σε λίγες μέρες φέρνει στον κόσμο το δεύτερο της παιδάκι!!Κανεις γιατρός δεν την πίστευε οταν πήγαινε κι έλεγε οτι έχει ένα τεστ εγκυμοσύνης θετικό!! Τι να λέμε τώρα!! Ν α έχεις θετική σκέψη και όλα θα γίνουν κορίτσι μου!! Φιλιά!
  10. κι εμείς θα κάνουμε τον β επιπέδου αύριο και είμαι πολύ αγχωμένη! πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά και θα δούμε το μικρό μας μπομπιράκι!Καλή επιτυχία σε όλες μας κορίτσια!
  11. κι εγω έχω καμια φορά κίτρινα ούρα, συνήθως το πρωι η όταν δεν έχω πιεί αρκετό νερό.Φαντάζομαι οτι αφού δεν έχω άλλα συμπτώματα δεν χρειάζεται να ανυσηχώ.Τα γιαουρτάκια παρεπιπτόντων δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα!!!
  12. Ειναι φυσιολογικό σε μερικές γυναίκες να βγάζει γάλα το στήθος τους απο τον 7ο μήνα η και λιγότερο. Εξαρτάται όμως απο τον οργανισμό της κάθε γυναίκας και σίγουρα δεν αποτελεί ένδειξη οτι θα έχετε η όχι γάλα.Το μετά μετράει.Απλά νομίζω οτι ο οργανισμός ισως να κάνει ένα τεστ για να δεί αν ολα πάνε καλα...κοτσάνα???
  13. Κορίτσια εγώ σώθηκα με τα γιαούρτια!! Κυριολεκτικά ένιωθα οτι κάθε κουταλιά έσβηνε μια τεράστια φωτιά!! τι τραβάμε κι εμεις οι μανούλες!
  14. Καλή λευτεριά σε όλες μας κορίτσια! εγώ είμαι στην 20η εβδομάδα ακόμα άρα δεν δικαιούμαι να μιλήσω. Θα σας πω όμως οτι το πρώτο μου παιδί γεννήθηκε 2440! μικρούτσικο!! τώρα είναι σχεδόν 5 χρονών,η πιο ψηλή στο νηπιαγωγείο της και απολύτως φυσιολογική στα κιλα της. αυτό που θέλω να σας πω είναι να μην αγχώνεστε για το βάρος που θα γεννηθεί το μωρό σας.Να είναι γερό μόνο να παρακαλάτε,και τα κιλα θα ισορροπήσουν μόλις γεννηθεί.Θυμάμαι πως τους πρώτους 3 μήνες μετα την γέννηση της κόρης μου έπερνε βάρος συνέχεια και το αποτέλεσμα ήταν να φτάσει στα κιλά ενός φυσιολογικού μωρού σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Μην στεναχωριέστε καθόλου λοιπόν!! :cheer: Καλή συνέχεια σε όλες μας!
  15. κορίτσια γειά σας!! περιμένω κι εγω παιδάκι (το δεύτερο συγκεκριμένα) και επειδή με τον καφέ δεν τα πήγαινα και τόσο καλα τελευταία, τον είχα κόψει κανα χρόνο πριν μείνω έγκυος.Ο γιατρός μου είπε πως έκανα πολύ καλα και αν θέλω μπορώ να πίνω κανενα τσαγάκι. Πάντως στην κορούλα μου έπινα έναν ελληνικό την εβδομάδα, έτσι για λέω οτι πίνω καφέ. το θέμα είναι οτι στην εγκυμοσύνη οφείλουμε να είμαστε περισσότερο προσεκτικές σχετικά με οτι καταναλωνουμε.Το παιδάκι μας δεν έχει το δικαίωμα επιλογής οπότε πρέπει να φροντίζουμε εμείς γι αυτό.Βέβαια δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολές, οπότε ενα καφεδάκι ελαφρύ που και που δεν θα κάνει κακό!!
×
×
  • Προσθήκη...