Μετάβαση σε περιεχόμενο

Linaki_1980

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    372
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Linaki_1980

  1. έχω ένα κουτί που λήγει τον Νοέμβριο στείλε μου μήνυμα να σου το στείλω αν θέλεις. legofer αμπούλες έτσι?
  2. Καλησπέρα Γιάννα, κατ'αρχήν συγχαρήτηρια για την εγκυμοσύνη της έυχομαι πραγματικά να έχει μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Κατα δεύτερον θέλω να σου πω και σε σένα μπράβο που είσαι δίπλα της στην εποχή μας υπάρχει η ζήλια και η κακία να μην αναφέρω παραδείγματα, να είσαι καλά κοριτσάκι και να είσαι δίπλα της πάντα όπως είσαι τώρα. Τρίτον θέλω να σε ρωτήσω η κοπελίτσα είχε κανονικό αίμα? Ρωτάω γιατι είμαι και εγώ σε παρόμοια σχεδόν κατάσταση (δεν έχω κάνει εξωσωματική) και αντι για περίοδο έχω κάτι ροζ προς το κόκκινο βλέννες χωρίς να έιναι κανονική ροή. Κάτι τέτοιο είχε και εκείνη? Σε ευχαριστώ να είσαι καλά.
  3. γεια σας κοριτσάκια μου, τα καφέ συνεχίζονται και απο εχθές το βράδυ έχω και βλέννες ροζ προς το κόκκινο, δεν έχω όμως ροή περιόδου μόνο στο σκούπισμα μόνο σερβιετάκι βάζω και ίσα που λερώνεται, θα περιμένω μέχρι την Δεύτερα και αν δεν αδιαθετήσω θα παω στον γιατρο ορμονικό θα είναι μάλλον τι άλλο να πω.
  4. nifitsa έχεις p.m
  5. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ο κύκλος μου εδώ και 6 μήνες έχει σταθεροποιηθεί εντελώς στις 28 ημέρες πάνω κάτω. Δεν θέλω να κάνω τεστ γιατι ξέρω οτι θα απογοητευτώ. Πάλι ξεκίνησανε τα καφέ υγρά και είπα επιτέλους θα αδιαθετήσω να ηρεμίσω αλλά ο πόνος στο στήθος δεν λέει να φύγει μου κάνει εντύπωση οτι οταν αδιαθετώ μου περνάει ο πόνος στο στήθος τώρα τι έπαθε και αυτό μου λέτε?
  6. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας για μια ακόμη φορά. Την 27η μέρα του κύκλου μου πήγα στην τουαλέτα και είδα στο χαρτάκι λίγη ροζ βλέννη σκεύτηκα οτι θα μου έρθει περίοδος και έβαλα σερβιέτα μετά τίποτα...... για 2 ημέρες ήμουν απολύτως καθαρή. Σήμερα 2η μέρα καθυστέρησης είδα λίγα μπεζ υγρά και μετά πάλι τίποτα. Το πιο περιέργο είναι οτι με πονάει το στήθος μου πάρα πολύ κανονικά αν θα μου ερχότανε περίοδος δεν θα μου σταμάταγε ο πόνος? Σας έχει συμβεί? Μήπως είναι ορμονικό το πρόβλημα? Πριν 15 ημέρες έκανα εξετάσεις και όλα ήτανε φυσιολογικά. Έχω μπερδευτεί.
  7. Καλησπέρα σας ξανά κοριτσάκια μου. Ενδιαφέρομαι για την απόψη σας για τον γυναικολόγο Μπαγιώκο Βασίλειο. Οποια κοπελίτσα έχει εμπειρία μαζί του θα θέλα να ακούσω τις γνώμες σας. Ευχαριστώ.
  8. Καλησπέρα σας μετά απο αρκετό καιρό. Ψάχνω γυναικολόγο στην Αθήνα που να μην έχει τόσο θέμα με τα παραπάνω κιλά πριν την εγκυμοσύνη. Είμαι δυστυχώς γεματούλα και ο προηγουμένος γυναικολόγος που είχα δεν μου φέρθηκε καλά μου ξεκαθάρισε οτι αν δεν χάσω 20 κιλά να μην περιμένω την βοήθεια του. Ητανε τόσο απότομος μου πραγματικά με πλήγωσε πάρα πολύ. Έχω σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και υποθυρεοειδισμό. Οποια κοπέλα είχε στήριξη απο τον γυναικολόγο της θα θέλα να με ενημερώσετε. Ευχαριστώ
  9. Kαλησπέρα. Ηθελα να ρωτήσω αυτές οι βιταμινούλες βοηθάνε στην σύλληψη? Αν είναι να παω να τις αγοράσω. Τώρα πέρνω filicine και βιταμίνη Ε'. Ευχαριστώ
  10. Nicki μου πως μου αρέσει να διαβάζω τέτοια μηνύματα σαν και το δικό σου, μου δίνει κουράγιο και δύναμη να μην σταματήσω να προσπάθω και οτί ο επειμένων... νικά. Σ'ευχαριστώ να είσαι καλά κοριτσάκι μου και να χαίρεσαι το μωράκι σου. Τελικά πήγα στον άλλο γυναικολόγο που σας έλεγα, πήρα μεγάλη απογοήτευση πραγματικά. Μου είπε να ξανα-πάρω αντισσυληπτικά για να μου φτιάξει ο κύκλος και στην πορεία να κάνω και δίαιτα γιατί αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω σταθερή περίοδο. Κορίτσια είμαι 72 κιλά είναι τόσα πολλά που δεν το καταλάβαινω? Το τι έχω σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και υποθυρεοειδισμό δεν το κοιτάει? 3 μήνες έπερνα αντισσυληπτικά αυτός μου τα έγραψε και τώρα μου λέει να ξανάπαρω άλλη μάρκα αντισσυληπτικών γιατί αυτα που μου είχε γράψει ΠΙΑ δεν τα συνιστάει γιατί δεν κάνουν δουλειά. Ρε μλκ όταν μου τα έγραφες τα συνηστούσες??? Ειμαι πραγματικά ...................... απογοητευμένη.
  11. Linaki_1980

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΦΕ;;;

    Diaz καλησπέρα σου. Το ίδιο έχω πάθει και εγώ στο παρελθόν τουλάχιστον 3 φορές μου έχει τύχει. Την τελευταία φορά είχα καθυστέρηση λίγες μέρες και μετά είχα καφε εκκρίσεις για τουλάχιστον 3 μέρες συνέχομενες και εν συνεχεία λιγο ροζ αιμάτακι και μετα τίποτα. Δυστυχώς σε μένα δεν ήταν εγκυμοσύνη πηγα στον γιατρό και μου είπε οτι είναι ορμονικό (μου έκανε υπέρηχο) με ενήμερωσε πως στον επόμενο κύκλο θα μου έρθει κανονικά η περίοδος μου και έτσι έγινε. Σου εύχομαι έσυ να μην ανήκεις στην δική μου περιπτώση και να είσαι εγκυούλα, στο εύχομαι πραγματικά ολόψυχα. Καλά αποτελέσματα.
  12. Καλήμερα σας. Κalli5 σ'ευχαριστώ να είσαι καλά για την βοήθεια σου, να χαίρεσαι την κούκλα σου και μακάρι να σας ανακοινώσω και εγώ εύχαριστα νεα σύντομα (εντός τριμήνου) . Το απόγευμα έχω ραντεβού με έναν άλλον γυναικολόγο να δω αν θα μου συστήσει την ίδια θεραπεία ή άλλη τι να κάνω το κοιτάω από παντού στην ηλικία που έιμαι κάθε μήνας είναι πολύτιμος βαδίζω στα 31 (σε 6 μήνες). Θα μπω το απόγευμα να σας πω τι μου είπε ο άλλος γυναικολόγος. Φιλάκια και σας ευχαριστώ!!!!
  13. kon21 σ' ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά , εύχομαι να μας ανακοινώσεις τα πιο ευχάριστα , τα πιο αισιόδοξα, τα πιο χαρούμενα νεα σύντομα......... τα νεα της εγκυμοσύνης σου. Πραγματικά σου το εύχομαι ολόψυχα κοριτσάκι μου. muriam τα clomiphene είναι σαν τα serpafar? Αν επιτρέπετε στους πόσους μήνες λήψης έμεινες εγκυος? Είσαι εγκυούλα τώρα? Μπράβο μ' αρέσει να ακούω υπέροχα νεα. Φιλάκιααααα!! gioulaki μπορεί να μην σε βοήθησανε να μείνεις έγκυος όταν λάμβανες τα χάπια αλλά μετά σε βοήθησανε με τον κύκλο σου, κάτι είναι και αυτό όμως. Μακάρι να μου φτιάξει και μένα την περίοδο μου και να έχω σταθερή ωορρήξιά γιατι τώρα ο κύκλος μου έχει χαζέψει εντελώς. Εμεινες έγκυος? Τι να σου ευχηθώ? Σου εύχομαι τα καλύτερα και όλοι σου οι στόχοι που έχεις βάλει να σου πραγματοποιηθούν. Φιλάκιααααα kalli5 οοοοοοοοοοοο τι εύχαριστα νεα!!!!! Λες να μείνω και εγώ εγκυούλα με τα serpafar? Μακάρι βρε κοριτσάκι γιατι το θέλω τοοοοοοοοοοοοσο πολύ. Συγνώμη αν σε ζαλίζω με τις ερωτήσεις μου αλλά κάτι τελεύταιο πήγαινες και έκανες υπέρηχο στο ιατρείο του. Εμένα μου είπε την 12 η μερα να παω αλλά δεν μου ανέφερε τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!
  14. stedim καλώς όρισες στο όμορφο και αισίοδοξο forum μας. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σου έυχομαι να μείνεις έγκυος αμέσως με το που ξαναβάλεις μπροστά για μωράκι και να έχεις για 9 μήνες μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Σε οτι χρειαστείς θα είμαστε εδώ.... φιλάκιααααα!
  15. kalli5 σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Να σε ρωτήσω κάτι στον 3ο μήνα με serpafar έμεινες έγκυος? Γιατί εμένα ο γυναικολόγος μου είπε να τα πάρω ακριβώς για 3 μήνες και όχι περισσότερο σε περίπτωση που δεν μείνω έγκυος μου είπε οτι θα πάμε μετα σε άλλες θεραπείες. Καλά η μπεμπούλα σου είναι σκέτη γλύκα..... να σας ζήσει!! twiggy σ'ευχαριστώ πολύ, σου έυχομαι σύντομα να μείνεις εγκυος και να μας ανακοινώσεις τα εύχαριστα νεα. Καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιά μου. Φιλάκια!
  16. twiggy μου έκανε ορμονικό έλεγχο όλα μια χαρά και η προλακτίνη μου τέλεια , το πρόβλημα μου είναι ότι έχω θυρεοειδή (υπο) και σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών γι'αυτο και οι μεγάλες καθυστερήσεις στην περίοδο μου, μπορεί να κάνω και 3 μήνες να αδιαθετήσω. Εύχομαι να πέτυχε η σπερματεγχυση που έκανες και να έμεινες εγκυούλα. Τeddy_dion η αδελφή μου δεν ήξερε οτι είχε ενδομητρίωση και ένας γυναικολόγος άσχετος της είπε να πάρει serpafar χωρίς να το ψάξει καθόλου, φυσικά και δεν έμεινε εγκυος και όταν πήγε στον δικό μου τον γυναικολόγο άφου της έκανε κάποιες απαίτουμενες εξετάσεις (ανάμεσα σ'αυτες και σαλπιγγογραφία ) της είπε οτι είχε ενδομητριώση και οτι σε 4 μήνες θα μείνει εγκυος, έκανε μια θεραπεία για 3 μήνες με ένεσεις και πραγματικά στον 1ο μήνα προσπάθειας έμεινε εγκυος και τώρα έχει ................... 4 παιδιά, ολα με φυσιολογικό τρόπο. Σου έυχομαι να μας ανακοινώσεις και εσυ σύντομα τα έυχαριστα νεα.
  17. PIPITSAZOUZOUNA συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σου έυχομαι να έχεις ένα υπέροχο υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με εναν πόνο να αποδεχτείς το μωράκι σου. Με το καλό!!!!!!!! Φιλάκια!
  18. Καλησπέρα Τιτίνα. Θα σου γράψει ο γυναικολόγος σου ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνεις για τον προγεννητικό έλεγχο θα σου τις γράψει στο βιβλιάριο σου και θα πας να τις κάνεις είτε σε διαγνωστικό κέντρο , είτε σε μικροβιολογικό κέντρο, είτε σε κάποιο ΙΚΑ. Μην αγχώνεσαι δεν είναι τίποτα μπράβο σου πάντως καλά κάνεις και το ψάχνεις. Καλά αποτελέσματα.
  19. Καλησπέρα σας ξανά. Θα θέλα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε τα χάπια serpafar και αν είδατε αποτέλεσματα. Μου τα έγραψε ο γυναικολόγος μου επειδή η περίοδος μου είναι εντελώς άστατη. Μου είπε να τα πάρω την 5η μερα και την 12η μερα του κύκλου να παω να μου κάνει έναν υπέρηχο. Βρε κορίτσια φοβάμαι μην έχουνε παρανέργειες πάτησα στο google για να ενημερώθω διάβασα και θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια. Ευχαριστώ.
  20. Boub οταν το test ωορρηξίας βγει θετικό σημαίνει οτι σε 24- 48 ώρες θα έχεις ωορρηξία άρα και περισσότερες ελπίδες για μωράκι ...... μια χάρα το πρόλαβες. Εύχομαι να μας ανακοινώσεις σύντομα τα εύχαριστα νεα. Φιλάκια
  21. Κορίτσια εγώ εχω 7 ημέρες καθυστέρηση μάλλον η τρίμηνη θεραπεία που έκανα για να μου σταθεροποιηθεί ο κύκλος μου δεν απέδωσε έκανα και ενα τεστ την 2η μερα καθυστέρησης και ηταν αρνητικότατο τώρα θα κανόνισω με τον γυναικόλογο μου ενα ραντεβού να ξεκινήσουμε άλλη θεραπεία.......... γιατί να είναι τόσο δυσκολο? Rose μου μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα μείνεις εγκυος....... είμαι σίγουρη γι'αυτο. Ευχομαι σε όλες που προσπάθουμε να γίνουμε μανούλες να έχουμε τα πιο εύχαριστα νεα αυτόν τον μήνα!!!!!
  22. efi21 μπράβο!! Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Είναι υπέροχο να ακούς ανακοινώσεις εγκυμοσύνης. Με το καλό!!!
  23. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, οι γνώμες σας και οι απόψεις σας μου είναι χρήσιμες και πολυ σημαντικές. mariap1 και twiggy θα συμφωνήσω μαζί σας δυστυχώς όπως είπε και η Βάνια μερικόι είναι μικρόψυχοι και δεν μπορούν να κρατήσουν κάποιες ισορροπίες. newagemama το διάβασα το κειμένο και μου άρεσε πολύ έτσι είναι οι περισσότερες σου λένε ιστορίες για να σε τρομάξουν συγκεκριμένα μια κοπέλα στην δουλειά μου είπε να μην κάνω παιδιά γιατι τα παιδιά έχουν βάσανα , προβλήματα και οτι εκείνη αν είχε την δυνατότητα δεν θα έκανε καθόλου και αυτη έχει 3 παιδιά που το λέει. Εγώ πιστεύω οτι μου τα λέει γιατι αν φύγω με άδειες τοκετόυ-λοχείας κτλ. θα χρειαστεί να αναλάβει και τις δικές μου υποχρεώσεις στην εργασία. Σας ευχαριστώ τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο μα τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ
  24. cuando μου κάτι μου λέει οτι θα μας ανακοινώσεις σύντομα ευχάριστα νεα. Μακάρι πραγματικά σου το εύχομαι κοριτσάκι μου. Σου έυχομαι για 9 μήνες μην δεις περίοδο. Φιλάκια!!
  25. Κοριτσάκια μου γλυκά διάβασα προσεχτικότατα όλες σας τις απαντήσεις. Σας ευχαριστώ. Σήμερα ας πούμε έπρεπε να σηκώσω κάποιο βάρος και απλά τους είπα πάρτε το εσείς γιατι δεν θέλω να σηκώνω βάρος με κοίταξαν λίγο με απορία αλλά που θα πάει κάποια στιγμή θα το συνηθήσουν. Στην επόμενη σύναντηση που θα κάνω με τον γυναικολόγο μου θα του ζητήσω να μου γράψει να αποφεύγω τα βάρη. Σας ευχαριστώ τοοοοοοοσο πολύ!!!!! Βάνια άσε έλειπα 2 ήμερες απο την δουλειά λόγω κρυολογήματος και μόλις γύρισα με ρώτησανε αν είμαι εγκυος. Έχω το δικό μου άγχος έχω και αυτούς να με νευριάζουν που δεν έχουνε τρόπους.
×
×
  • Προσθήκη...