Μετάβαση σε περιεχόμενο

splatonos

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

splatonos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. καλησπερα! να ρωτησω βρε κοριτσια. εχω πάρει ένα καθισματάκι αυτοκινήτου για το νεογένητο μου με όλες τις προδιαγραφές μόνο που έχει μόνο μια θέση καθίσματος και όχι τεσσερις οπως πχ το chicoαλλά κάθε φορά που το βάζω μέσα γίνεται σαν ένα κουβάρι.. τι μπορώ να κάνω; δεν θέλω να το βάζω στην καλαθούνα γιατίείναι επικίνδυνο ούτε στα χέρια γιατι και αυτο είναι επικίνδυνο αλλα γιατι εγώ ειμαι η οδηγός άρα είναι ανεφικτο να οδηγώ και να το κρατώ. ξέρει να μου πει καμια σας καμια λύση; και το πορτ μπεμπέ τελικά τι είναι; καλαθούνα; το κάθισμα του αυτοκινήτου ή κάτι ενδιαμεσο; για το λόγου το αληθές στέλνω και μια φώτο για να δείτε τι εννοω κουβάρι.
  2. αχ βρε παιδιά το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Της δίνω μόνο από μπουκάλι γιατί εγώ δεν έχω γάλα και ή θα ρευτεί αμέσως ή θα κάνει 1500 ώρες. εφιάλτης έχει καταντήσει όχι η ώρα του φαγητού αλλά η ώρα του ρεψίματος. Την βάζω για ύπνο χωρίς να ρευτεί στο πλαι με σφήνα αλλα κάνει ανήσυχο υπνο και κλαψουρίζει. καμιά φορά ρεύεται όταν την σηκώνω για φαγητό. Εχω τύψεις για αυτό άφήστε που όλο πλαι πλαι που κοιμάται θα γίνει το κεφαλάκι της σαν το αυγό. Μέχρι τώρα την είχα στην αγκαλια μου μια ώρα καθε φορά και πάλι δεν ρευόταν.Υπάρχει κανενα κοριτσι εδω που το μικρό του να τρώει αποκλειστικα μπουκάλι και να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Ειδικά το βράδυ με παιρνει ο υπνος με την μπουμπού μου αγκαλιά. δεν ξέρω νομίζω ότι αυτό ειναι ποιο επικίνδυνο.
  3. ευχαριστώ πολύ για τις άμεση ανταπόκριση σας και την βοηθεια σας. τελικά πρέπει να φταιει αυτό που λέει η lovie καθώς την γέννησα με καισαρική ποιο νωρίς την μπεμπούλα μου λόγω ωρίμανσης του πλακούντα. καλό πάσχα σε όλες
  4. Γεια σας, ειμαι μια μανουλα μονο 20 ημερων και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. η μπεμπα μου ξεφλουδιζει σε ολο το σωμα. δηλαδη σε διαφορα σημεια ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟς ξεφλουδιζει το δερματακι της. δεν εχςι συγκαμα ουτε σπυρακια ουτε λεπια. η γιατροσ λεει να μην ανυσυχω αλλα εγω δεν μπορω να βλεπω ετσι τηνμπεμπινα μου. Ξερει κανεις να μου πει .; help wanted
×
×
  • Προσθήκη...