Λοιπόν Βάνια μου,θα φωνάξω εγώ ένα τεράστιο ''ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!'' :laugh: :laugh: :laugh:
Ξέρω πως σίγουρα δεν αναπληρώνει το κενό που νιώθεις σήμερα αλλα...don't care!Και μην στεναχωριέσαι!!! Είναι μικρή η ζωή και πάρα πολύ πολύτιμη για να στεναχωριόμαστε και να χαλάμε την ζαχαρένια μας γιατί κάποιοι πολύ απλά είναι ξεχασιάρηδες!(το λέω ευγενικά)
Αυριο,πήγαινε στα μαγαζιά και κάνε στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο!Είτε ευτο είναι ένα βραχιόλι,είτε μια κολώνια είτε ακόμα μια μέρα σε σπα!:silly: Γιατί όχι;Αφησε τον άντρα σου μονο με το γιο σας...και σιγουρα του χρόνου θα θυμηθει τα γενεθλια σου!(Φυσικά αστευομαι)
Φυσικά και έχεις καταφέρει πάρα πολλά μέχρι τώρα.Μόνο και μόνο που πέρασες τέτοια ταλαιπωρία με την υγεία σου φτάνει.Εδω εγω έσπασα το πόδι μου,τους έχω ολους πάνω απο πάνω μου και είμαι μες την γκρίνια... Μετά έγινες μάνα!Τι πιο σημαντικό απ το να φέρνεις μια νέα ζωούλα στον κόσμο με πολύ κόπο και να την μεγαλώνεις με πολύ πολύ αγάπη;;;:laugh:
Χρόνια πολλά γλυκιά μου!!΅Ευχες μου τα όνειρα σου