Μετάβαση σε περιεχόμενο

krisi_btv

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της krisi_btv

  1. Καλησπέρα φίλες και μητέρες. Ίσως είναι αργά αλλά έχω μια πρόταση να κάνω σε όποια από εσάς ενδιαφέρεται. Κατασκευάζω ημερολόγια και εάν θέλετε να κατασκευάσουμε ημερολόγιο του φόρουμ, δεν έχετε παρά να στείλετε φωτογραφία (-ες) του μωρού ή των μωρών - παιδιών σας, με την ημερομηνία γέννησης ώστε να προσπαθήσουμε να σημειώσουμε και στην ημερομηνία, τα γενέθλιά του. Η τιμή δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 10 ευρώ. Όσοι - όσες ενδιαφέρεστε, στείλτε την φωτογραφία με τα στοιχεία στο krisi_pari@hotmail.com με την ένδειξη ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2009 ( για καλύτερο αποτέλεσμα, η φωτογραφία ας είναι με το δυνατόν καλύτερη ανάλυση π.χ. στα 5 megapixel). Ευχαριστούμε!
  2. Καλημέρα. Στο www.aygo.gr το κάτω δεξιά βίντεο με τίτλο "ΣΤΙΓΜΕΣ". Πρέπει να κάνεις εγγραφή και επαλήθευση της εγγραφής μέσω του email σου. Ευχαριστούμε!!!
  3. Καλημέρα. Στο www.aygo.gr το κάτω δεξιά βίντεο με τίτλο "ΣΤΙΓΜΕΣ". Πρέπει να κάνεις εγγραφή και επαλήθευση της εγγραφής μέσω του email σου. Ευχαριστούμε!!!
  4. Καλημέρα. Στο www.aygo.gr το κάτω δεξιά βίντεο με τίτλο "ΣΤΙΓΜΕΣ". Πρέπει να κάνεις εγγραφή και επαλήθευση της εγγραφής μέσω του email σου. Ευχαριστούμε!!!
  5. Οκ. Κάνε κλικ να σου στείλουν στο mail σου τον κωδικο πρόσβασης και το username
  6. Οκ. Κάνε κλικ να σου στείλουν στο mail σου τον κωδικο πρόσβασης και το username
  7. Οκ. Κάνε κλικ να σου στείλουν στο mail σου τον κωδικο πρόσβασης και το username
  8. αφού κάνεις την εγγραφή (βάλε κανονικά στοιχεία γιατί θα κληρωθεί ένα ακόμη αυτοκίνητο) θα σου έρθει στο εμαιλ που δήλωσες, ένα λινκ στο οποίο πρέπει να κάνεις κλι για να ενεργοποιήσεις την εγγραφή σου και καλά. Οπότε δες πάλι το mail σου, κάνε την επιβεβαίωση και μετά κάνε login. Άν έχεις πρόβλημα πάλι, είμαι εδώ.
  9. αφού κάνεις την εγγραφή (βάλε κανονικά στοιχεία γιατί θα κληρωθεί ένα ακόμη αυτοκίνητο) θα σου έρθει στο εμαιλ που δήλωσες, ένα λινκ στο οποίο πρέπει να κάνεις κλι για να ενεργοποιήσεις την εγγραφή σου και καλά. Οπότε δες πάλι το mail σου, κάνε την επιβεβαίωση και μετά κάνε login. Άν έχεις πρόβλημα πάλι, είμαι εδώ.
  10. αφού κάνεις την εγγραφή (βάλε κανονικά στοιχεία γιατί θα κληρωθεί ένα ακόμη αυτοκίνητο) θα σου έρθει στο εμαιλ που δήλωσες, ένα λινκ στο οποίο πρέπει να κάνεις κλι για να ενεργοποιήσεις την εγγραφή σου και καλά. Οπότε δες πάλι το mail σου, κάνε την επιβεβαίωση και μετά κάνε login. Άν έχεις πρόβλημα πάλι, είμαι εδώ.
  11. Σας ευχαριστώ πολύ!! zouzou δυστυχώς ναι.. πρέπει να κάνεις εγγραφή και επιβεβαίωση του λογαριασμού μέσω του mail σου. Ξέχασα να σας πω ότι με την εγγραφή σας μπαίνετε κι εσείς σε κλήρωση για ένα ακόμη αυτοκίνητο. Οπότε κάντε εγγραφή και του συζύγου, αδελφών αδελφές και λοιπούς συγγενείς και φίλους. Κορίτσια ειλικρινα ευχαριστώ για τη στήριξή σας!!
  12. Σας ευχαριστώ πολύ!! zouzou δυστυχώς ναι.. πρέπει να κάνεις εγγραφή και επιβεβαίωση του λογαριασμού μέσω του mail σου. Ξέχασα να σας πω ότι με την εγγραφή σας μπαίνετε κι εσείς σε κλήρωση για ένα ακόμη αυτοκίνητο. Οπότε κάντε εγγραφή και του συζύγου, αδελφών αδελφές και λοιπούς συγγενείς και φίλους. Κορίτσια ειλικρινα ευχαριστώ για τη στήριξή σας!!
  13. Σας ευχαριστώ πολύ!! zouzou δυστυχώς ναι.. πρέπει να κάνεις εγγραφή και επιβεβαίωση του λογαριασμού μέσω του mail σου. Ξέχασα να σας πω ότι με την εγγραφή σας μπαίνετε κι εσείς σε κλήρωση για ένα ακόμη αυτοκίνητο. Οπότε κάντε εγγραφή και του συζύγου, αδελφών αδελφές και λοιπούς συγγενείς και φίλους. Κορίτσια ειλικρινα ευχαριστώ για τη στήριξή σας!!
  14. Κοριτσια πραγματικά σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.. Ελπίζω να πάμε ακόμη καλύτερα. Α! κι αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα μεγάάλο πάρτυ για όλους εδώ μέσα.. Θα ήταν γαϊδουριά αν σας ζητούσα να ενημερώσετε και φίλους ή φίλες σας να μας ψηφίσουν; απλά το βίντεο που προηγείται δεν παίζει με δίκαιους όρους αλλα δε θέλω να ακολουθήσω κι εγώ αυτή την τακτική. Ευχαριστώ που με ακούτε και για την υπομονή και τη στήριξή σας..
  15. Κοριτσια πραγματικά σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.. Ελπίζω να πάμε ακόμη καλύτερα. Α! κι αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα μεγάάλο πάρτυ για όλους εδώ μέσα.. Θα ήταν γαϊδουριά αν σας ζητούσα να ενημερώσετε και φίλους ή φίλες σας να μας ψηφίσουν; απλά το βίντεο που προηγείται δεν παίζει με δίκαιους όρους αλλα δε θέλω να ακολουθήσω κι εγώ αυτή την τακτική. Ευχαριστώ που με ακούτε και για την υπομονή και τη στήριξή σας..
  16. Κοριτσια πραγματικά σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας.. Ελπίζω να πάμε ακόμη καλύτερα. Α! κι αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα μεγάάλο πάρτυ για όλους εδώ μέσα.. Θα ήταν γαϊδουριά αν σας ζητούσα να ενημερώσετε και φίλους ή φίλες σας να μας ψηφίσουν; απλά το βίντεο που προηγείται δεν παίζει με δίκαιους όρους αλλα δε θέλω να ακολουθήσω κι εγώ αυτή την τακτική. Ευχαριστώ που με ακούτε και για την υπομονή και τη στήριξή σας..
  17. Καλημέρα σε όλα τα μέλη του site. Είμαι η Κριστίνα, σήμερα έκανα την εγγραφή μου στο site σας. Μαμάδες όλου του κόσμου ενωθείτε! Χρειάζομαι τη βοήθεια και τη στήριξή σας. Πρό εβδομάδας, ανέβασα σe ένα site ένα video με τον μικρό μας και προκριθήκαμε στον τελικό! Θα μας ψηφίσετε; το video βρίσκεται στο www.aygo.gr και είναι το κάτω δεξιά με τίτλο "ΣΤΙΓΜΕΣ". Θα ανεβάσω φωτογραφία του στα νέα μέλη άμεσα. Μην το θεωρήσετε ότι κάνω διαφήμιση. Απλά είμαι κι εγώ σχετικά νέα μητέρα και για αυτό σκέφτηκα το site σας. Ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά απο ε΄δω και πέρα..
×
×
  • Προσθήκη...