Όλες οι δημοσιεύσεις του/της elli2
-
βρεφονηπιακος στην πλ.αττικης
Κορίτσια καλημέρα, ψάχνω σταθμό για το μικρό μου που είναι 15 μηνών στη πλατεία άττικής κι έχω δει έναν που λέγεται στοργη και ηλιαχτίδα,γνωρίζετε στοιχεια γιαυτόν???????
-
Υποκοριστικό όνομα
Δεν έχω κάτι με το όνομα απλά ταχω παρει γιατί και το ξαδερφακι του μικρού μου τον λένε Βασίλη(το όνομα του πεθερού μου) και τώρα θέλει να ξαναβγάλουμε το όνομά του γκρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!Γιαυτό ψαχνω υποκοριστικό!!! Σημειοτέον ότι το άλλο παιδάκι δεν το πολυβλέπουν οι παππούδεσ γιατί έχουν τσακωθεί με την νύφη τους και μένουν μακρυά!!!!
-
Υποκοριστικό όνομα
Γειά σας κορίτσια!!!! Προσπαθώ να σκεφτώ υποκοριστικά του ονόματος Βασίλη??????????????????????????????Βοηθείστε με please????????????????
-
βαφτιστικα βοηθεια
Νεφέλη δεν έχεις άδικο!!!!!Οι νονοί όμως θέλουν κουστουμάκι κι επειδή η νονά θέλει όπωσδηποτε να πάμε μαζί θ απροσπαθήσουμε να είναι όσο πιο μοδάτο και ευκολοφόρετο γίνεται!!!!δεν σας κρύβω ότι όσον αφορά τα αγορίστικα τα περισσότερα δεν μου αρέσουν,μου φαίνονται ΄πολύ σοβαρά σε αντίθεση με τα κοριτσιστικα που είναι φανταστικα!!!!!!
-
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΝΑΒΑΛΑΚΙΑ ΣΑς;;;;;;
πως ανεβαζουμε photo vre koritsia??
-
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΝΑΒΑΛΑΚΙΑ ΣΑς;;;;;;
μμμμμ κάτι δεν έκανα καλά!!!!κάτσε να ξαναπροσπαθήσω!
-
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΝΑΒΑΛΑΚΙΑ ΣΑς;;;;;;
Κορίτσια καλημέρα!!!! Τι κουκλιά που είναι όλα φτου φτου!!!! σας στελνω και τον δικό μου.
-
βαφτιστικα βοηθεια
Αθήνα!!!
-
βαφτιστικα βοηθεια
Αλλες προτάσεις κοριτσια????????????
-
βαφτιστικα βοηθεια
Κορίτσια καλημέρα!!!! Για άλλη μια φορά χρειάζομαι την βοήθειά σας. Στις 5 Απριλίου θα βαφτίσουμε το μικρό μας αγοράκι και όπως καταλαβαίνεται πρέπει να αρχίσουμε το ψάξιμο για τα σχετικά (αργίσαμε λιγάκι...).Τ βαφτιστικά(ρούχα κ.λ.π.) που τα πήρατε???φιλακια!!!!!!
-
ΕΜΕΤΟΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑ?????????????????????
Σευχαριστώ πολύ.κι εγω τουδωσα νερακι αλλα το έβγαζε κι αυτο.Το βράδυ βέβαια πείνασε και ήπιε το γαλατάκι του κανονικά.Σήμερα μέχρι στιγμής είναι καλύτερα,θα δουμε στην πορεία....
-
ΕΜΕΤΟΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑ?????????????????????
Κορίτσια καλημέρα, χθες δώσαμε για πρώτη φορά στον μπέμπη μας κοτο-χορτοσουπα,του άρεσε πολύ και έφαγε πολύ(σύμφωνα με τα λεγόμενα της γιαγιάς του).Στη συνέχεια το απόγευμα του έδωσα την κρέμα του(αραβοσιτάλευρο) την οποία δεν την πολυήθελε αλλά δεν τον πίεσα και τον άφησα(σύμφωνα με τον γιατρό ο μπέμπης είναι χοντρούλης -7 μηνών/10,5 κιλά).Μετά από λίγο όμως το παιδί ήταν ανήσυχο και ξαφνικά άρχισε να κάνει εμετό.Φοβήθηκε το κακόμοιρο (δεν μας έχει ξανασυμβεί) του έδωσα λίγο νεράκι (το οποίο απότι κατάλαβα δεν έπρεπε)και στη συνέχεια ξαναέκανε εμετό άλλες 2 φορές την επόμενη μιαμισι ώρα(πυρετό δεν είχε ούτε διάροια). Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον του έπεσε βαρύ το φαγητό και να μην του δώσω τίποτα για 2 ώρες περίπου και αν πεινάσει να του δώσω γαλατάκι.Επίσης μου είπε να μην του δώσω σήμερα κοτοπουλο και να προσέχω μήπως ανεβάσει πυρετό απότομα γιατί τότε θα ειναι ίωση γαστρεντερίτιδας. Κορίτσια σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο???οι γιατροί σας τι σας έχουν πει??? Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα,μέχουν ζώσει τα φίδια!!!!!!
-
ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?????????
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ??ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ??
-
ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?????????
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΟΠΩς ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩς ΣΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ 'ΠΟΥΛΑΚΙ' ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ(ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ).ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ!!!!!!!!!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?????????????????????
-
βαφτιστηκε η ουρανια μας(falasarna)
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ!!!!!!
-
ΔΥΟ ΝΟΝΟΙ HELP!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ!!!! ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ,ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΕΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ). ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΟΥΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ , ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ??ΦΙΛΑΚΙΑ
-
ΔΥΟ ΝΟΝΟΙ HELP!!!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!! ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΕΤΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ( Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΟΝΗ ΛΟΓΟ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ)!!!!ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 01/04/2009 ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 02/04 ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩς ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΖΙ!!!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΑΣ (ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ???ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ PLEASE????????????????????????????????