Μετάβαση σε περιεχόμενο

anemaxxx

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της anemaxxx

  1. anemaxxx

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

    Και εγώ και εγώ θέλω.... και έχω γόνιμες μέρες ακριβώς το Πάσχα. Άντε με το καλό σε όλες.
  2. anemaxxx

    To Mamolaki!!!!

    Είναι μια κουκλίτσα η Αθηνούλα σας, να την χαίρεστε
  3. Με το καλό ένα γερό μωράκι.
  4. Τις ευχές για να πάνε όλα καλά και από μένα.
  5. Εγώ είμαι η Elena Basouli και έχω στείλει αιτήματα σε μερικές κοπέλες.
  6. Αν το αντέχεις οικονομικά να το κάνεις. Πάει η κουμπάρα μου την μπέμπα της και είναι πολύ ωραία. Αλλά βγαίνει περίπου 50 ευρώ το μάθημα.
  7. Για τον ίδιο ακριβώς λόγω ξεκίνησα και εγώ με την ενοικίαση του medela - symphony και θήλασα αποκλειστικά 6 μήνες και το μωρό ήταν 8500 τότε. Δεν άντεξα όμως άλλη ώρα να βγάζω γάλα και άλλη να πίνει το μωρό. Έβγαζα κάθε 3 ώρες ανεξάρτητα αν κοιμόταν το μωρό ή όχι.Και έβγαζα στο τέλος 1.2 λίτρα την μέρα. Είχα στο ψυγείο μαζέψει παραγωγή. Αν θες και νοικιάσεις τέτοιο θήλαστρο μπορείς να τα καταφέρεις.
  8. Καταπληκτικό! Μπράβο σου. Χρόνια Πολλά σε όλες και του χρόνου με πολλά πολλά περισσότερα μωράκια
  9. Επειδή και εμένα ο μικρός μου έχει ατοπική δερματίτιδα τον πήγα ΤΑΛΙΑ ΤΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ-ΚΑΚΟΥΡΟΥ παιδιατρος-παιδοδερματολογος Διδακτωρ Πανεπιστημιου Αθηνων Μετεκπ. "St. thomas Hosp. & "the Hospitals for sick children" Λονδινου μελος της Ευρωπαικης παιδοδερματολογικης Εταιρειας ιατρειο: Κηφησιας 74 Αμπελοκηποι 115 23 Αθηνα τηλ 210 6924449 τηλ. οικιας: 210 6755437 νοσ. Παιδων "Η Αγια Σοφια" τηλ: 210 7771811
  10. Πέρσι μας έφερες τον πριγκιπάκο μας και σε ευχαριστούμε πολύ. Φέτος θα θέλαμε ένα αδελφάκι για να του κάνει παρέα. Υγεία σε όλη μας την οικογένεια και πολλά πολλά υγιή μωράκια για όλες τις κοπέλες που το επιθυμούν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το γέλιο ενός μωρού. "...στην άλλη τη μεριά βουίζουν τα παιδιά μελίσσι που γεννάει το γέλιο στην καρδιά..."
  11. Μια από τα ίδια και ο δικός μου. Του δίνουμε τα πάντα και δεν κάθεται τηλεκοντρόλ, τηλέφωνο κλπ. Ούτε εμάς μας βόλεψαν όμως τα βρακάκια. Άρχισε να ξαναλερώνει τα ρούχα του που είχε να συμβεί από 3 μηνών. Όλα τα μωρά το ίδιο είναι. Ελπίζω να περάσει αυτή η φάση. Μας ακούει όλη η πολυκατοικία σε κάθε αλλαγή.
  12. Πέρσι την παραμονή πρωτοχρονιάς εμείς ντυθήκαμε βοηθοί του Άη Βασίλη και ήμασταν 12 ημερών.
  13. Εμείς πήραμε μια συρταριέρα 100 ευρω λευκή και της βάλαμε πάνω παιδικά αυτοκόλλητα και είναι σούπερ. Γιατί οι παιδικές δεν χωράνε τίποτα από τα χειμερινά ρούχα του μωρού μας. Έχουν δε και τα διπλάσια λεφτά.
  14. Την ώρα του επισκεπτηρίου δεν βγαίνανε έξω και σκέψου ότι η μια θήλαζε σκεπασμένη με σεντόνι.Εμένα δεν με ένοιαζαν οι ξένοι,τους δικούς μου τους έβγαζα έξω εκτός από τον άντρα μου φυσικά.Αλλά μην κολλάς να πεις οτι σε ενοχλεί και πιστεύω ότι θα το σεβαστούν.
  15. Εμείς έχουμε το Link-a-Doos Infant-to-Toddler Ριλάξ/Κούνια που κάνει 50 ευρώ και εδώ και 8 μήνες το ξετινάξαμε. Του βάζαμε την δόνηση και κοιμόταν μικρούλης. Του άρεσε πολύ.Το καλοκαίρι εκεί έτρωγε και τις κρέμες του στο εξοχικό γιατί δεν είχαμε κουβαλήσει το καρεκλάκι φαγητού. Είναι ανάλογα το παιδάκι εμείς το αγαπήσαμε πολύ αλλά τώρα μπουσουλάμε και δεν θέλουμε relax.
  16. Καλησπέρα, εγώ γέννησα Δεκ 08 και πήγα σε τετράκλινο. Το δωμάτιο χωριζόταν όντως με παραβάν. Το θέμα είναι με τις κοπέλες θα πέσεις, (είναι λαχείο) γιατί μια από τις υπόλοιπες είχε γεννήσει και ήταν το πρώτο μωρό από το σόι και είχε πάνω από 10 άτομα σε κάθε επισκεπτήριο. Το ωράριο δε ήταν πολύ χαλαρό με αποτέλεσμα να μην ησύχαζα λεπτό στην διάρκεια του. Σκέψου ότι μόλις θήλαζα το μωρό το έδινα πίσω να μην είναι μέσα σε τόσο κόσμο χειμωνιάτικα κιόλας.
  17. Γεια σου Εγώ νοίκιασα το symphony (νοσοκομειακό medela), γέννησα τον Δεκέμβριο και έβγαζα μόνο με το θήλαστρο για 6 μήνες και το μωρό έπινε μόνο δικό μου γάλα. Είναι πολύ ξεκούραστο (διπλή άντληση) και δεν πονάει καθόλου. Κόστιζε 100 ευρώ τον πρώτο μήνα (35 τα ανταλλακτικά τα οποία κρατάς) και μετά 50 τον επόμενο μήνα, 40 τον επόμενο κλπ (κλιμακωτή χρέωση). Μετά που ήθελα να σταματήσω το γάλα χρησιμοποιούσα το το swing αλλά το βαριούμουν αφόρητα (πρώτα το ένα στήθος μετά το άλλο και το μωρό να κλαιει) Symphony χωρίς δεύτερη σκέψη.
  18. Γέννησα τον Δεκέμβριο στο ΙΑΣΩ σε 4κλινο. Το χώρισμα είναι παραβάν και υπάρχουν 2 τουαλέτες που είναι βασικό. Για φυσιολογικό τοκετό με επισκληρίδιο πλήρωσα 3200. Το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν τηρούσαν το επισκεπτήριο και γινόταν ο χαμός ειδικά το Σαββατοκύριακο, δεν μπορούσες να ησυχάσεις. Ειδικά οι 2 απέναντι μου είχαν κόσμο από το πρωί μέχρι το βράδυ, πίκρα. Μέχρι και παιδί μπήκε στο δωμάτιο,όταν διαμαρτυρήθηκα είπαν ότι ήταν και καλά 12 χρονών.
  19. Με το καλό πρώτα απ'όλα. Για να πάρεις το κιτ που συλλέγουν τα βλαστοκύτταρα πρέπει να πάει κάποιος δικός σου στου Παπάγου στην Ακαδημία να ακούσει ενημέρωση μιας ώρας, να συμπληρώσει ένα φυλλάδιο και να το πάρει. Οι ενημερώσεις είναι κάθε μέρα στις 11:00 και στις 12:00. Είχα πάει τον Δεκέμβριο δεν πιστεύω να άλλαξει κάτι.
  20. Το είχα πάθει και εγώ δυστυχώς, θέλει κάθε 2 ώρες θηλασμό και πριν ζεστή κομπρέσα και μετά παγωμένη.Όταν κάνεις μπάνιο μασάζ.Είναι ταλαιπωρία αλλά σε δυο μέρες μου πέρασε.
  21. Γέννησα 19/12/08 στο ΙΑΣΩ σε 4κλινο και πλήρωσαμε 3.250 φυσιολογικό τοκετό με επισκληρίδιο και 2.200 στον γιατρό χωρίς απόδειξη.
  22. Καλημέρα Εγώ πήγα σε οφθαλμίατρο για να δω αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά μια και έχω μυωπία 7,25, μου βρήκε την μυωπία αλλαγμένη αλλά μου είπε ότι μπορεί να είναι ορμονικό και 3 μήνες αφού γεννήσω να κάνω επανέλεγχο γιατί μπορεί προσωρινό.
  23. Γειά σας και από μένα, ο μπέμπης μου είναι 64 ημερών, τις πρώτες μέρες που γεννήθηκε μου πλήγωσε τις θηλές και του έδινα από το μπιμπερό το γάλα (που έβγαζα με το θήλαστρο) και έτρωγε και ένα ξένο γεύμα το βράδυ.Στις 30 ημέρες που ήρθε ο παιδίατρος μου είπε να κόψω το ξένο γάλα και από τότε τον θήλαζα μόνο από το στήθος. Έβγαζα με το θήλαστρο κανένα γεύμα αν έλειπα ή νύσταζα πολύ. Από το πρωι όμως δεν θέλει καθόλου το στήθος. Ούτε καν προσπαθεί να δοκιμάσει. Γυρνάει το πρόσωπο του αλλού, κοκκινίζει και πλαντάζει στο κλάμα. Μετά με το μπιμπερό, το γάλα που αντλώ το πίνει μια χαρά.
  24. Εμένα μου αρέσει αυτό το κείμενο πολύ : Σ’ονειρευτήκαμε Σε περιμέναμε Σ’υποδεχτήκαμε Σ’αγαπήσαμε …… και να που τώρα διαλέγουμε για σένα ένα όνομα :laugh:
  25. Καλημέρα και από μένα. Γέννησα στις 38 + 6 με φυσιολογικό τοκετό και επισκληρίδιο αφού με πιάσαν οι πόνοι. Ξεκίνησαν οι πόνοι στις 03:30 και γέννησα 11:45.Όταν έφτασα στο μαιευτήριο είχα διαστολή 2.
×
×
  • Προσθήκη...