Μετάβαση σε περιεχόμενο

Melli

Δοκιμαστικά Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Melli

  1. Καλησπέρα κορίτσι μου, κι εγώ ανατολική Θεσσαλονίκη πέρασα επιτροπή. Εμένα έκανα περίπου 1 μήνα να βγει αλλά είχαν πέσει οι γιορτές Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά. Έπαιρνα όμως τηλέφωνο και ρωτούσα. Αυτοί σε παίρνουν τηλ και σου λένε πότε να πας για να πάρεις την έγκριση.
  2. Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση, με τις ίδιες σκέψεις. Έχω ένα μωρό 13 μηνών και ετοιμάζομαι να κάνω εμβρυομεταφορά. Με προβληματίζει κι εμένα αρκετά το θέμα βάρους. Καλή επιτυχία!!
  3. Γεια σας κορίτσια. Είμαι νέο μέλος. Είμαι στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά δύο εμβρύων. Καλά αποτελέσματα σε όλες.❤️🙏
  4. Α δεν το ήξερα αυτό, ότι πρέπει να στείλω 20 και μετά να μπορώ να στέλνω κανονικά. Επειδή στα υπόλοιπα φόρουμ δεν είναι έτσι.
  5. Πάρα πολύ ωραία,!! Έχεις πάρα πολλές πιθανότητες. Εύχομαι σήμερα να πάρεις μια μεγάλη χοριακη. Καλά αποτελέσματα 🙏❤️ περιμένουμε νέα σου!
  6. Εγώ πάντως στέλνω ένα μήνυμα εδώ στο φόρουμ και δεν ανεβαίνει κατευθείαν. Κάνει περίπου μία μέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
  7. Καλησπέρα κορίτσι μου και με το καλό να έχεις μια μεγάλη χοριακη σου εύχομαι!! Δεν υπάρχει πάντα αίμα εμφύτευσης πάντως. Λίγες μέρες μείνανε μόνο. Υπομονή!! Ξέρω δεν περνάνε με τίποτα. Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι της εξωσωματικής να είναι αυτή η αναμονή. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα για να ξεχνιέσαι. Τι βαθμολογία είχε η βλαστοκύστη σου ? Αν επιτρέπεται!
  8. Ευχαριστώ κι εγώ πολύ. Με το καλό!! Ένα και καλό!! Εγώ είχα αρρωστήσει πριν λίγες μέρες και από εχθές άρχισα να είμαι καλύτερα. Τώρα είπα θα προσέχω πολύ, θα φοράω μάσκα κτλ και όχι σε πολύ κόσμο μέσα.
  9. Α ωραία!! Με το καλό να την κάνεις και να πάνε όλα καλά. Πόσα έμβρυα θα βάλεις? Κι εγώ στην επόμενη περίοδο θα ξεκινήσω προετοιμασία για εμβρυομεταφορά.
  10. Κορίτσια ποιες είμαστε για εμβρυομεταφορά?
  11. Αυτές οι ενέσεις κι εμένα μου το έκαναν αυτό.
  12. Καλή χρονιά με υγεία. Καλή επιτυχία για αύριο!! Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά.
  13. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία. Εύχομαι το 2025 να φέρει μωράκια σε όλες!!
×
×
  • Προσθήκη...