Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tinkvick

Δοκιμαστικά Μέλη
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  1. Καλησπέρα εγώ ετοιμάζομαι για τριτη προσπαθεια κακής ποιότητας ωαρίων μου λένε! Στην πρώτη προσπάθεια πήραν 7 ωαρια 3 Καλά 2 κατάφεραν να γίνουν βλαστοκυστες δεν έγινε εμφύτευση! Την επόμενη πήραν μόνο 3 ωαρια ένα προχώρησε σε βλαστοκυστη αλλά πάλι δεν έγινε εμφύτευση ! Τώρα θα αφήσω να περάσει το καλοκαίρι και απο Σεπτέμβριο θα ξεκινήσω πάλι! Γενικά είμαι απογοητευμένη και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποια βιταμίνη Που να βελτιώνει τα ωαρια ! Ή να επιτευχθεί εμφύτευση! Μια φορά να πάρω θετική χοριακη! Εσενα η λαπαροσκόπηση σε βοήθησα να μάθεις Γιατί δεν γινετε εμφυτ ? Ήμουν στο Υγεία και τώρα θα δοκιμάσω στο Ιασώ με τον ίδιο γιατρό! Κορίτσια οποία μπορει να βοηθήσει ας απαντήσει ! Ειμαι πλέον πολύ απαισιόδοξη ! Ηλικία 30 ετών !
  2. tinkvick απάντησε στο θέμα του/της Rasa topic στο Θέματα Υγείας - Ιατρικά
    Κορίτσια είχατε κάνει αποτυχημένες εμφύτευσης και σας οδήγησαν σε αυτή την εξετάση ; Γιατί εγώ ετοιμάζομαι για Τρίτη εξωσωματικη ! Στην οποία λένε έχω κακής ποιότητας ωάρια ! Την πρώτη έκανα 2 βλαστοκύστες δεν είχα εμφύτευση και την δεύτερη 1 πάλι χωρίς εμφύτευση ! Έχω ρευματοειδή αρθρίτιδα στο ιστορικό μου ! Και είναι 30 μόλις τα έκλεισα !
  3. tinkvick έγινε μέλος
  4. Καλησπέρα εγώ ετοιμάζομαι για τριτη προσπαθεια κακής ποιότητας μου λένε! Στην πρώτη προσπάθεια πήραν 7 ωαρια 3 Καλά 2 κατάφεραν να γίνουν βλαστοκυστες δεν έγινε εμφύτευση! Την επόμενη πήραν μόνο 3 ωαρια ένα προχώρησε σε βλαστοκυστη αλλά πάλι δεν έγινε εμφύτευση ! Τώρα θα αφήσω να περάσει το καλοκαίρι και απο Σεπτέμβριο θα ξεκινήσω πάλι! Γενικά είμαι απογοητευμένη και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποια βιταμίνη Που να βελτιώνει τα ωαρια ! Ή να επιτευχθεί εμφύτευση! Μια φορά να πάρω θετική χοριακη! Εσενα η λαπαροσκόπηση σε βοήθησα να μάθεις Γιατί δεν γινετε εμφυτ ? Ήμουν στο Υγεία και τώρα θα δοκιμάσω στο Ιασώ με τον ίδιο γιατρό! Ελπίζω αυτή τη στιγμή που σου στέλνω να έχουν πάει όλα καλά σε εσένα! Κορίτσια και οποία αλλημπορει να βοηθήσει αςαπαντησει !!

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.