Μετάβαση σε περιεχόμενο

marina555

Δοκιμαστικά Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της marina555

  1. Και εγώ εδώ και καιρό στην ίδια φάση και με έχει πιάσει άγχος.
  2. Και εμείς πρωτη χρονιά παιδικό και τραβάμε το ίδιο βάσανο.συνεχεια.
  3. Καλησπέρα κοπέλα μου. Διάβασα το μήνυμα σου. Εξετάσεις έκανες προληπτικα ? Σε ρωτάω γιατί δεν είναι και πολύ μεγάλο το διάστημα που προσπαθείς.
  4. marina555

    Πιθανότητα εγκυμοσύνης

    Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχα για δύο μέρες καφέ υγρά και μετά τίποτα. Τώρα προσπαθούμε εδω και κάποιους μήνες για μωρό αλλά τίποτα. Αυτό που περιγράφεις μπορεί να είναι και δείγμα εγγυμοσυνης αλλά μπορεί και να έρθει περίοδος με κανονική ροή απλά να καθυστερήσει. Συμβαίνουν και αλλαγές στη περίοδο κατά διαστήματα.
  5. marina555

    Άγχος

    Χρησιμοποιώ τα τεστ ωορρηξίας και έχεις ένα μπουσουλα αλλά και πάλι "πρεπει" να κάνεις αγγαλιτσα όταν σου χαμογελάει το τεστ είτε το θες είτε όχι. Άγχος προσφέρει πάντως παρά πολύ και αυτό σε λέω από εμπειρία.
  6. Συνήθως πως ξεκινάει η περίοδος σου? Έχεις κύκλο 23 μέρες και επαφές την 16-17?
  7. Προσπαθουμε εδώ και κάποιους μήνες για δεύτερο παιδάκι και δνε τα καταφέρνουμε. Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία?
×
×
  • Προσθήκη...