Μετάβαση σε περιεχόμενο

elen.

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    2

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της elen.

  1. Σε άλλα νέα κορίτσια..έχουν ξεκινήσει οι αναγούλες μαλλον. Δεν μπορώ να βάλω μπουκιά στο στόμα μου από το πρωί. Τώρα πήγα να βάλω φαγητο που μου εφερε η μαμα μου(δεν ξερει κατι ακομα) στο ταπερακι για να φάω στη δουλειά και μόλις το είδα μου ήρθε να τα βγάλω. Μάλλον θα τη βγάλω με φρυγανιές σήμερα.Αφηστε που έχω ένα πρήξιμοοοο...δεν κλείνουν τα παντελόνια αφήνω ανοιχτό κουμπί και με ενοχλούν.
  2. Ωωωω ναιι!! Φαίνεται ξεκάθαρα!! Είναι θετικοοοο...😍😍
  3. Χαίρομαι πολύ που το αντιμετωπίζεις έτσι! 🫶 🫶🫶🫶
  4. Τώρα που γύρισα από τη δουλειά να σας πω τα νέα μου. Αρχικά να σας ευχαριστήσω όλες!😍😍 Μου τελείωσαν οι καρδούλες 🩷🩷 Μίλησα με την γιατρό μου ( θα είναι η δεύτερη φορά που θα πάω στην συγκεκριμένη, η πρώτη ήταν μετά την αποξεση ) Μου έδωσε φυλλικο και προγεστερονη γιατί της είπα ότι έχω πονακια που μοιάζουν με αυτά της περιόδου. Κλείσαμε ραντεβου την Δευτέρα το απόγευμα για να επιβεβαιώσουμε την κύηση.
  5. Αχ ψάχνουμε εδώ και 1 χρόνο σίγουρα. 450 € και πάνω και να πω ότι αξίζουν,δεν θα το πω...σίγουρα θα χρειαστεί 2η κοπέλα για να καλύπτει τη μία βάρδια οπότε ξανά εκπαίδευση!!
  6. Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να πάνε όλα καλά...Εύχομαι να δείτε κι εσείς θετικά τεστακια σύντομα. @Elkμου είμαι με 1 μέρα καθυστερησης. Το άγχος τεράστιο. Με αγχωνουν διαφορα πραγματα οπως οτι πρέπει να βρούμε σπιτι άμεσα γιατί τώρα μένουμε σε 45τμ .Η πρώτη μας φωλιτσα . Το θέμα της δουλειάς. Η συνάδελφος μου σταμάτησε λόγω εγκυμοσυνης τον Οκτώβριο οποτε ήρθε καινούργια κοπέλα και την εκπαιδεύω και σίγουρα δεν μπορεί να μείνει μόνη της.
  7. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι θετικά. Αντε στο πρώτο φαίνεται λίγο πιο μέσα η γραμμή. Στο δεύτερο όμως φαίνεται κανονικότατα. Τι στο καλό και στα δύο να βγει εξάτμισης? Και λες ότι βγήκε αμέσως. Θετικά θα είναι!
  8. Καλημέρα! Έκανα χοριακη και περιμένω...αλλά έκανα και το τεστακι μου !
  9. Δεν προλάβαινα καθόλου να πάω σήμερα το πρωί και μετά δουλειά 1μιση - 9μιση . Έχει καμία ώρα που γύρισα σπίτι δηλαδή. Λέω να πάω αύριο αλλά πιστεύω θα μου έρθουν τα αποτελέσματα όσο θα είμαι στη δουλειά και δεν ξέρω πως θα αντιδρασω 🥹
  10. Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε κορίτσια! Σας στέλνω και το σημερινό μου! @annitakianna να θυμίσω ότι κι εγώ test έκανα 2 μέρες πριν και όχι με τα πρώτα πρωινά 🤞
  11. Δεν έχω τίποτα άλλο είναι η αλήθεια . Μάλλον έχετε δίκιο!!
  12. Κορίτσια ένιωθα τα μάτια μου να καίνε και τελικά έχω δεκατα 37.2 😔 Έκανα ένα τεστ κοβιντ - αρνητικο!
  13. Ναι είναι η δεύτερη. Η πρώτη δεν προχώρησε δεν είχαμε δει ποτέ εμβρυακα στοιχεία και είχα κάνει αποξεση τον Μάρτιο. Από τότε το αφήσαμε για αρκετό καιρό και από Σεπτέμβριο ξεκινήσαμε πάλι προσπάθειες αλλά εντελώς ελεύθερα. Δεν κυνηγούσαμε μέρες όποτε είχαμε όρεξη και μας έβγαινε.
  14. Αύριο είναι η αναμενόμενη...πάντως από συμπτωματα δεν παρατηρώ κάτι αυτές τις μέρες. Εχει καμια βδομαδα που ειχα λευκα υγρα .Το στήθος μου είναι κάπως πρησμενο εδώ και μέρες αλλά οκ σχεδόν πάντα συμβαίνει αυτό και έχω και πονακια χαμηλα. Ε αύριο λογικά θα πάω για την χοριακη να το σιγουρέψουμε. Φοβάμαι να χαρώ
  15. Καλημέρα,καλή Κυριακή να έχουμε! Νομίζω ότι φαίνεται λιιιγο περισσότερο ε? Δεν μπορώ να το πιστέψω...
  16. Αχ περαστικά σας !! Είναι σαν ίωση πλέον αλλά κρατήστε όσο μπορείτε αποστάσεις. Ενημέρωσε και τον γιατρό σου. Ίσως σου προτείνει κάποιες βιταμίνες να τονώσεις την άμυνα σου .
  17. Αααχ πως περνάνε οι ώρες τώρα....κρατάω μικρό καλάθι βέβαια γιατί νομίζω από το κοίτα κοίτα κάνουνε γραμμούλες τα μάτια μου . Εύχομαι να γεμίσει θετικά ο μήνας 🤞🫶
  18. Καλησπερααα! Αχ ήθελα από νωρίς να σας γράψω αλλά δεν τα κατάφερα. 2 μέρες πριν την αναμενόμενη και έκανα ένα τεστακι το πρωί αλλά όχι με τα πρώτα ουρα . Με το μάτι κάτι νομίζω αχνοφαίνεται από κοντά .
  19. Γειά σας....κι εγώ εκείνες τις μέρες περιμένω. Λέτε να κάνουμε χαμό στο θεματακι?!εμένα έχει πρηστεί το στήθος μου δεν ακουμπιεται ,κάποιες ενοχλήσεις χαμηλα λες και θα μου έρθει αύριο και παρατήρησα λευκά υγρά στο εσώρουχο ειδικά κάποια στιγμή σήμερα λέω πάει μου ήρθε μου εβδομάδα νωρίτερα. Τόσο έντονα το ένιωσα. Εμείς κορίτσια ψάχνουμε εδώ και ένα χρόνο + σπιτι μεγαλυτερο αλλά κανέναν φως στο τούνελ. Σήμερα έσπασαν τα νεύρα μου και άρχισα να κλαίω...
×
×
  • Προσθήκη...