Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανθη

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    3211
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Ανθη

  1. Γεια σας κορίτσια! Να'μαι ξανά!!!!Χιχιχιχιχιχι. Σήμερα είχα μια εύκολη και όμορφη μέρα σχετικά. Ήρθαν και δυο παλιές μαθήτριες να με δουν στο φροντιστήριο και μου έφεραν σοκολάτα και σαντουιτσάκι γιατί νόμιζαν πως γιόρταζα. Μου ευχήθηκε πολύς κόσμος σήμερα και βαρέθηκα να λέω πως δεν γιορτάζω. Γιορτάζω του Αγ.Στεφάνου το δεύτερό μου όνομα. Άλλωστε το Ανθή κανονικά δε γιορτάζει. Η μητέρα του Αγ. Ελευθερίου λεγόταν Ανθία και έτσι καταχρηστικά γιορτάζουν και οι Ανθές σήμερα. Άλλο όνομα όμως το Ανθία και άλλο το Ανθή. Καλά τα λέω Άννα Μαρία;; Άννα Μαρία έχεις τόση διορθωση;;;;; Τώρα νομίζω πως μπορείς να με καταλάβεις! Μα καλά, συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο σχολείο;; Ούτε στο εσπερινό τέτοιες καταστάσεις! Σιγά σιγά θα την κόψει την πάνα ο Αντρίκος σου! Είναι θέμα χρόνου.Πολύ συγκινήθηκα που αγαπάει τόσο την αδερφούλα του! Καλά θα κάνεις που δεν θα αγοράσεις ρούχα. Άλλωστε, τα καλά ρούχα τα ακριβοπληρώνουμε για να τα βάλουμε 1-2 φορές. Κρίμα είναι. Δεν φοράς γενικά φακούς επαφής;; Εγώ δεν μπορώ να βγω με γυαλιά. Νιώθω ότι είμαι απαίσια και ότι θα γελούν μαζί μου. Μαρίνα, πλησιάζεις κι εσύ.Πέρασε ο καιρός.Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το αγοράκι σου! Χάθηκε η Μάγδα;;; Έχει καιρό να μπει;;;Πού είσαι βρε Μαγδούλα;;;;; Αυτά και για σήμερα! Καλό βράδυ!
  2. Βρε κορίτσια κάτι άσχετο. Ακόμα τις βουτιές έχουμε για τίτλο;;;Χαχαχαχαχαχαχα.Εντελώς ανεπίκαιρο!
  3. Κορίτσιααααα....Τι κάνετε;;;; Χάθηκα και ντρέπομαι πολύ γι' αυτό..Σας σκέφτομαι όμως πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου μένει πολύς χρόνος από τότε που δουλεύω και σε δεύτερο φροντιστήριο. Τα βράδια διορθώνω ως αργά και τις ώρες που είμαι σπίτι με τρέχουν τα παιδιά. Είμαστε καλά, περάσαμε την πρώτη μας ιωσούλα, ελαφρά ευτυχώς. Ο Πάνος είναι σωστό αντράκι. Του αρέσει πολύ το σχολείο και ξεκίνησε και μαθήματα κιθάρας. Είναι κατενθουσιασμένος. Η Αλεξάνδρα έχει γίνει αρκετά αντιδραστική αλλά εξακολουθεί να είναι αξιαγάπητη και να μας τρελαίνει! Ο Πάνος πλέον δεν ζηλεύει σχεδόν καθόλου. Η φυσιολογική ζήλια που υπάρχει μεταξύ αδερφών. Δυστυχώς είναι αδύνατον να διαβάσω όοοοολα αυτά που έχετε γράψει όλον αυτό τον καιρό που απουσίασα.Θα τους βρω όμως σύντομα τους ρυθμούς μου! Βασουλάκι μου γλυκό, να σου ζήσει το αγορακι σου το μικρό!!!!! Πάντα ευτυχία να υπάρχει στη ζωούλα του!!!Πότε γέννησες, Βάσω μου;; Πήγαν όλα καλά;; Το θηλάζεις το νινί;; Η Ιωαννούλα πώς το πήρε;;; Άννα Μαρία, χρόνια πολλά για τη γιορτούλα σου! Λίγο καθυστερημένα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Τα ζουζούνια τι κάνουν; Σας φιλώ όλες πολύ πολύ γλυκά! Καλό βράδυ!
  4. Γεια σας κορίτσια! Έπεσε πάλι η κίνηση. Ο Πάνος χτες το βράδυ σήκωσε πυρετό 38.1. Του έδωσα ντεπόν. Σήμερα σηκώθηκε απύρετος και το βράδυ σήκωσε δεκατάκια. Αν αύριο σηκωθεί απύρετος θα πάει στο σχολείο κανονικά. Η Αλεξάνδρα δεν έχει κάνει ακόμα πυρετό και μέσα στην ημέρα δείχνει μια χαρά. Το βράδυ, όμως, την πιάνει βήχας.Χτες της έδωσα και σολντεσανίλ γιατί ανεπνεε και έβγαζε λαρυγγικούς ήχους. Νωρίς ξεκινήσαμε φέτος. Βαρεθηκα πια με τις ιωσεις...Τέλος πάντων. Άννα Μαρία, είδες που ο Αντρέας άρχισε να τρώεει;; Γεμάτο το πρόγραμμά σας. Πώς περάσατε με τους φίλους σας;; Τα 13 ευρώ το άτομο δεν μου φαίνονται πολλά. Στην Αθήνα δεν παίζει να βρεις τέτοιες τιμές. Το καλό είναι πως δεν θα έχετε πολλά άτομα. Εγώ δεν αντέχω με τίποτα το πρωινό ξύπνημα. Με τίποτα όμως. Πώς να το αντέξω όμως που κοιμάμαι το πρωί και όχι το βράδυ;; Αν έπρεπε να δουλέψω πρωί θα τα έβαφα μαύρα. Κατερινάκι, σε διάβασα και κουράστηκα. Τρέχεις και δεν φτάνεις κοριτσάκι μου γλυκό. Ο Πανούλης πηγαίνει και φέτος στο ποδόσφαιρο και είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένος. Δεν βγαίνει έξω από το γήπεδο ούτε μια φορά και κάνει όλες τις ασκήσεις χωρίς γκρίνια. Ρονάλντο δεν έγινε βέβαια ακόμα, αλλά σημασία έχει να τρέχει και να αθλείται.Χαχαχαχαχαχα. Την άρπαξε και ο Δημητράκης ε;; Πέρυσι ξεκινήσαμε πιο αργά με τις ιώσεις. Τώρα από την πρώτη εβδομάδα. Τι να πω πια;; Και ύστερα σου λένε κάθε χρόνος και καλύτερα. Το είδα.. Βασούλα, είσαι καλύτερα με τον αυχένα;; Καλό βραδυ, φιλενάδες μου!
  5. Γεια σας κορίτσια! Καλά είστε;; Εγώ μια χαρούλα. Σήμερα δεν δούλευα και έτσι πήγα με τα παιδιά στο Μακ αρθουρ και έπαιξαν στον παιδότοπο. Είχα μαζί μου και τις δύο κολλητές μου! Όμορφα περάσαμε. Μαγδούλα μου γλυκιά, σιδερένια!!!! Πάει, πέρασε και αυτό! Καλή ανάρρωση! Τι καλύτερο από το να έχεις δίπλα σου τόσους ανθρώπους που σε αγαπούν;;; Ευτυχία σκέτη! Άννα Μαρία, είναι λογικό να μην τρώει ο Αντρέας. Τους κόβεται η όρεξη όταν αρρωσταίνουν. Επίσης, περνούν και πολλές φάσεις στο θέμα του φαγητού. Θα ξαναστρώσει, μην ανησυχείς. Γέλασα που θυμήθηκες το κόλπο που έκανα με τον πουρέ και το ψάρι! Απίστευτη μνήμη έχεις. Στο φροντιστήριο μας έκαναν μείωση 10% στο ωρομίσθιο και δυστυχώς γράφτηκαν λιγότερα παιδάκια φέτος. Έχω λοιπόν λιγότερες ώρες και εννοείται παίρνω και λιγότερα λεφτά. Στο καινούργιο φροντιστήριο δύο ώρες έχω μόνο, αλλά κάτι είναι και αυτό. Πάντως, έχω τελείως διαφορετική ψυχολογία στο παλιό φροντιστήριο. Νιώθω πολύ πιο άνετα. Πάρε καμιά πιπίλα στη Γεωργία. Χίλιες φορές πιπίλα, παρά δάχτυλα. Χριστινάκι, αρρωστήσατε κι εσείς;; Νωρίς μας έπιασαν οι ιώσεις φέτος..Περαστικούλια σας. Κατερινάκι, δυστυχώς ποτέ δεν μπορούμε να τα λέμε με τους καλεσμένους μας όταν κάνουμε γιορτή με πολλά άτομα. Ήταν πάντως όλα υπέροχα! Ούτε στο νηπιαγωγείο του Πάνου τους ζεσταίνουν το φαγητό αν και έχω δει έναν φούρνο..Ο Πάνος δεν επηρεάζεται από αυτό. Αν του αρέσει το φαγητό θα το φάει. Βασούλα, η Ιωάννα άρχισε ζηλίτσες από τώρα;; Ωχ ωχ ωχ..Έχει καταλάβει για τα καλά ότι το νέο μέλος έρχεται όπου να'ναι. Πάντως είναι δύσκολο και γι αυτά που χάνουν τα πρωτεία. Πάω να την πέσω. Έχω αύριο και ένα μαθηματάκι. Εντωμεταξύ έχει η Αλεξάνδρα ένα βηχαλάκι και φοβάμαι λιγάκι...Ελπίζω να μην αρχίσουμε τις μάσκες και τις κορτιζόνες από τόσο νωρίς..Όλη μέρα περδίκι ήταν. Από την ώρα που την έβαλα για ύπνο, την ακούω να βήχει αραιά και που. Τι να πω;;; Καλό βράδυ!!!!
  6. Κούκλα, κορμάρα Κατερίνα με τους λεβέντες σου τους όμορφους!!!! Για περιοδικό είστε!!!!
  7. Γεια σας κοριτσια!!! Χάθηκα εντελώς.Ξεκίνησα και δουλίτσα και είχα κάποια θεματάκια. Πολύ λιγότερες ώρες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και τελικά πήγα και σε άλλο φροντιστήριο για να συμπληρώσω ωράριο. Ευτυχώς τα πράγματα είναι πιο εύκολα όταν υπάρχει εμπειρία και με προσέλαβαν.Βέβαια, υπήρχε και γνωστός που μίλησε για μένα.Και πάλι έχω πολύ λιγότερες ώρες, αλλά δεν γκρινιάζω. Την υγειά μας να έχουμε. Θα έχω και λιγότερη διόρθωση. Ο Πάνος μου πάει πλέον στο νήπιο! Είναι κατενθουσιασμένος. Το μόνο σπαστικό είναι ότι κάθε βράδυ πρέπει να μαγειρεύω γιατί τον έχω στο ολοήμερο και πρεπει να παίρνει και φαγητό μαζί του. Δεν έχω χειρότερο. Τέλος πάντων. Η Αλεξάνδρα μου μιλάει πλέον σχεδόν κανονικά. Κάνει κανονικές προτάσεις, επαναλαμβάνει ό,τι λέει ο Πάνος και είναι μια γλύκα η ζουζούνα μου. Δεν έχω επιχειρήσει ακόμα να της βγάλω την πάνα. Ο Πάνος την έκοψε 2 χρονών και 4 μηνών. Κάπου εκεί θα προσπαθήσω και με την Αλεξάνδρα. Άντε να δούμε! Την Κυριακή πήγαμε στο πάρτυ που έκανε η Κατερίνα μας για τα γενέθλια του Νικόλα! Ήταν όλα υπέροχα! Ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι!!! Κατερινάκι ξέχασες να πεις ότι κάναμε κι εμείς hand painting! Χαχαχαχαχαχα. Άννα Μαρία, περαστικά στον Αντρίκο σου! Το μάτι σου είναι σε καλύτερη κατάσταση; Ευτυχώς, σου πρότεινε ο Αντρέας πολλά γιατροσόφια!!! Πολύ δύσκολη νύχτα είχατε βρε παιδί μου. Σε διάβασα και εξαντλήθηκα... Δεν το συζητώ πόσο γέλασα με το σχόλιο ότι μόνο ο άντρας σου θα άντεχε 6 μήνες ακινησία..Χαχαχαχαχαχα.Είσαι απίστευτη ατακαδόρισσα! Κατερινάκι, είναι λογικό που χάνεις την υπομονή σου. Κουράζεσαι πάρα πολύ και εννοείται ότι τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν τα μεγαλύτερα παιδάκια ζηλεύουν. Υπομονή φιλενάδα μου! Τουλάχιστον θα έχεις μόνο τον Γιωργάκη μέχρι το μεσημέρι. Κάτι είναι και αυτό. Περάσαμε υπέροχα στο πάρτυ σας! Ευχαριστούμε πολύ! Βασούλα, πέρασε ένας χρόνος ε;; Δεν είναι εύκολο να το ξεπεράσεις. Ήταν σοβαρό ατύχημα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Σε λίγο καιρό θα γεννήσεις κι εσύ το μπεμπάκι σου! Μαγδούλα, περαστικά στον πεθερό σου. Κρίμα ο άνθρωπος...Είναι από τις λίγες φορές που έχεις άσχημη ψυχολογία..Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Πολλές και ωραίες δραστηριότητες κάνει ο Βασιλάκης στο σχολείο! Κατερινάκι μου, τι κάνουν οι άντρες σου; Τα αγόρια σου χαίρονται που πάνε σχολείο ή στεναχωριούνται που τελείωσε το καλοκαίρι;; Μετά θα πάω να δω τις φωτό σου. Μαρίνα, υπομονή. Δύσκολο να είσαι μόνη με ένα μικρό παιδί και έγκυος. Πιο δύσκολα θα είναι βέβαια τα πράγματα όταν θα γεννήσεις, οπότε κοίτα να απολαύσεις το τώρα. Αυτά για σήμερα, φίλες μου! Καλό βράδυ σε όλες!
  8. Γεια σας κορίτσια!!! Είμαι τόσο χαρούμενη! Σήμερα πήγα στη συναυλία στο Ηρώδειο και πέρασα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!!! Ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτικά!!! Πόση συγκίνηση..Ο Παπακωνσταντίνου ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!! Και ναι, Άννα Μαρία: Βασίλη ζούμε για να σε ακούμε!Τον λατρεύω από μικρό παιδί!!! Εντωμεταξύ, απαγορευεται να τραβάς βίντεο με το κινητό, αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ (όπως και πολλοί άλλοι) και μου έκαναν 2-3 φορές παρατήρηση. Χαλάλι! Εγώ έχω τα βιντεάκια!!!! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που δεν θα σας γράψω άλλα νέα μου σήμερα. Υπερισχύει αυτό! Χαχαχαχαχα. Άννα Μαρία, δεν έχουμε ίδια γούστα στα αντικείμενα διδασκαλίας.Χαχαχαχα. Αγριμάκι ο Αντρέας. Δεν κάθεται λεπτό! Η ζωηράδα, λένε, δείχνει εξυπνάδα! Όταν γέννησα, γύρισα στη δουλειά σε 38 ημέρες. Στην αρχή μου φαινόταν φρικιαστικό, αλλά όταν τελικά πήγα στη δουλειά το χάρηκα! Επομένως, σε καταλαβαίνω απόλυτα που θα ήθελες να πας από τώρα! Γέλασα που ο αδερφός σου ήθελε να έχει μυωπία. Τέλικα έκανε ή έμεινε παραπονεμένος;; Χαχαχαχαχα. Βασουλάκι, βολτάρετε βλέπω συνέχεια!!! Μια χαρά! Καλά κάνετε! Το χαίρεστε κι εσείς και η μικρούλα σας!Μια χαρά και οι μετρήσεις του γιόκα σας! Άντρακλας σωστός! Καλή αρχή και στην Ιωαννούλα που ξεκίνησε σχολείο! Λίγα παιδάκια. Επομένως έχετε και λιγότερες πιθανότητες να κολλάτε ιώσεις. Φτου φτου. Μακριά από εμάς! Κατερινάκι μου, τι έπαθες;; Λες να σε περιτριγυρίζει κάποια ίωση;; Εύχομαι όχιιιι!!!! Πολύ χάρηκα που μιλήσαμε σήμερα στο τηλέφωνο! Μου λείψατε! Αυτά και για σήμερα! Καλό βράδυ σε όλες σας!
  9. Γεια σας κορίτσια! Καλά είστε; Σήμερα πήγαμε πλατεία και ο Πανούλης έφαγε γερό χτύπημα γιατί έπεσε με το ποδήλατο. Έκανε σημάδι σε 2-3 σημεία του σώματός του και ένα μεγάλο ακριβώς κάτω από το μάτι. Αφού δεν το έβγαλε πάλι καλά να λέω. Αφού τον παρηγορησαμε, τον έβαλε ο άντρας μου στο καπάκι να ξανακάνει ποδήλατο για να μην το πάρει από φόβο. Η ζηλιάρα η Αλεξάνδρα, όταν είδε πως αγκαλιάζουμε τον Πάνο, άρχισε να λέει ότι χτύπησε και αυτή..Άυριο θα πάω σε μια συναυλία στο Ηρώδειο μαζί με την αδερφούλα μου. Τραγουδάει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγούδια του Μίκυ Θεοδωράκη. Είπα να κάνω πάλι μια σόλο έξοδο.Χαχαχαχαχα. Άννα Μαρία, τα αρχαία είναι ωραίο μάθημα και νομίζω ότι δεν θα δυσκολευόσουν καθόλου να τα ξαναθυμηθείς από τη στιγμή που ήσουν και καλή στο σχολείο. Εγώ βαριέμαι αφόρητα λογοτεχνία και ιστορία και δεν θα ήθελα να διδάξω ποτέ κάποιο από τα δύο μαθήματα. Πάντως για να σε ρώτησαν ποιο μάθημα προτιμάς να διδάξεις, σίγουρα θα σου δώσουν κάποιο από αυτά που προτιμάς.Αλλιώς δεν θα είχε νόημα η ερώτηση. Καλή αρχή στον Αντρέα!!! Γέλασα που είπε να μην κλείσει πάλι ο Μανιταρούλης.Χαχαχαχα. Μαγδούλα, καλώς ήρθατε! Ξεκίνησες και δουλίτσα ε;; Ευτυχώς που περνάς όμορφα στη δουλειά και έχεις και καλή παρέα! Ζηλιαρόγατος ο Βσιλάκος σου! Δεν τολμάει να σε αγγίξει ο δόλιος ο άντρας σου.Χαχαχαχαχαχα. Κατερινάκι μου, είμαστε και οι δύο φαν του καλοκαιριού!Και η Μαγδούλα μας! Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν και τους 12 μήνες είχαμε καλοκαίρι. Έκανες πάλι πάρτυ υπερπαραγωγή! Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου το γλυκό! Καλή αρχή και στον αντρούλη σου! Πολύ καλή κίνηση που έκανες σελίδα στο fb. Αυτάαααα!!!! Καλό βράδυ φιλενάδες μου καλές!
  10. Γεια σας κορίτσια! Χάθηκα λιγάκι. Γυρίσαμε την Τρίτη το βράδυ και προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας. Άρχισα και μάθημα με ένα παιδάκι που έμεινε σε 11 μαθήματα στη Β Λυκείου. Σε λίγες μέρες αρχίζω και με το φροντστήριο. Απίστευτο μου φαίνεται ότι πέρασε τόοοσο γρήγορα το καλοκαιράκι. Τέλος πάντων.Στις διακοπές περάσαμε καλά. Υπήρχε βέβαια το τρέξιμο και η γκρίνια αλλά δεν παραπονιέμαι. Η Αλεξάνδρα μιλάει πλέον κανονικά. Κάνει προτασούλες και ξέρει πολλές λέξεις. Σήμερα που της ζέσταινα το γάλα της λέω κάτσε να το ζεστάνουμε και μου απαντάει: Γιατί είναι κρύο;; Έμεινα εγώ. Επίσης όταν τη ρωτάμε γιατί, απαντάει γιατί έτσι. Βγαζει και γλώσσα από τώρα. Ο Πανούλης είναι αρκετά ζωηρός είδικά όταν είναι μαζί με την αδερφή του. Δεν κάθεται λεπτό. Σήμερα πήγαμε για ένα ποτό μαζί με τα παιδιά και τα είδα ΟΛΑ. Δεν το ξανακάνω. Αυτά τα νέα μου εν ολίγοις. Άννα Μαρία, σαραντίσατε;; Μεγάλωσε και το κοριτσάκι σου! Ο Αντρέας δεν είναι ακόμα έτοιμος να κόψει την πάνα. Άστον λίγο καιρό και ξαναπροσπάθησε. Μπράβο που σε έβαλαν και στο σχολείο που ήθελες. Πολύ καλά τα νέα σου. Γιατί δεν θες αρχαία; Μαγδούλα, γυρισατε;; Περάσατε τέλεια όπως κατάλαβα! Τώρα θα δυσκολευτούμε όλοι να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας, αλλά τι να κάνουμε; Εμένα βέβαια δεν με χαλάει η δουλειά. Εχω σκυλοβαρεθεί. Η διόρθωση που πρέπει να κάνω τα βράδια με χαλάει μόνο. Κατερινάκι, επιστρέψατε κι εσείς! Μια χαρά το φορτηγάκι! Τα χώρεσε όλα! Με γεια τα καινουρια σας κρεβατάκια! Ο Γιωργάκης ξεκίνησε πολύ νωρίς το μπουσούλημα.Βιάζεται και αυτός να μεγαλώσει για να παίζει με τα αδερφάκια του! Βασούλα, οι διακοπές είναι λίγο κουραστικές όταν έχεις μικρό παιδί. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τουλάχιστον είδατε ωραία μέρη και ξεσάλωσε και η μικρή. Χριστινούλα, έκανες αποτοξίνωση από όλα, χαλάρωσες και με τον αντρούλη σου, τέλεια! Σταφυλόκοκκο ο μικρός;; Και της κουμπάρας μου και τα δύο παιδιά. Πολύ επίμονος είναι. Εκεί που νομιζει ότι καθάρισαν, τσουπ..πάλι αντιβίωση. Τα ίδια δίνει και στα δικά της.Περαστικά! Ξεκίνησες και δουλίτσα ε;; Κατευθείαν στα βαθιά.Κουραγιο! Κατερινάκι, πού χάθηκες;;; Μαρίνα, πώς θα φωνάζετε τον μικρό;;Μιχάλη ή Γιώργο;;; Αυτά προς το παρόν φιλενάδες μου. Απουσιάσα πολλές μέρες και αδυνατώ να τα σχολιάσω όλα. Καλό βράδυ σε όλες!
  11. Κοριτσάκια μου, είμαι Κεφαλονιά!Μπήκα να σας πω ένα γεια. Διάβασα τα νεάκια σας, αλλά δεν θα σχολιασω σήμερα. Η ώρα είναι περασμένη και λέω να πάω να κοιμηθώ για να μην ξυπνήσω πάλι μεσημέρι...χιχιχιχι.Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για τον Πάνο μου! Άννα Μαρία, χρόνια πολλά και σε σένα! Κατερινάκι, να χαίρεσαι το γιόκα σου! Φιλάκια πολλά!
  12. Γεια σας φίλες μου! Καλά είστε; Αύριο το βράδυ επιστρέφω Αθήνα, μέχρι τις 16 που ξαναφεύγω. Καλά περάσαμε, αλλά για να είμαι ειλικρινής με κούρασε η συμβίωση με πεθερικα. Δεν μπορούσα να βρω ούτε μια στιγμή την ηρεμία μου. Μου έλειψε το σπιτάκι μου. Το να κάνω ό,τι γουστάρω. Να ξυπνάω και να μην μιλάω σε κανέναν. Είμαι λίγο περίεργη, δεν λέω. Τα παιδιά πέρασαν σούπερ. Είχαμε βέβαια και τη γκρίνια αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι. Άννα Μαρία, τι κάνει ο Αντρέας;; Πολύ σπαστικό που αρρώστησε τόσες φορές μέσα στο καλοκαίρι. Κάνεις πολύ καλά που τον έχεις πάει στους γονείς σου. Είναι πολύ μικρούλα η Γεωργία για να κολλήσει το οτιδήποτε.Έτσι κόλλησε και η δικιά μου 4 μηνών ίωση και από τότε έγινε ευαίσθητη και πολλές ιώσεις της το γυρνούν σε βρογχιολίτιδα. Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Τα παιδάκια περνούν πολλές φάσεις με τον ύπνο τους. Θα ξαναστρώσει. Είναι που δεν έχει εδραιωθεί και η γαλουχία. Πρόβλημα αυτό με τα μυρμήγκια..Ρώτα στο φαρμακείο γι΄αυτό που σου είπε η Μάγδα. Όσο για το θέμα της αγκαλιάς είναι θέμα παιδιού. Ο Πάνος δεν ήταν αγκαλίτσας. Η Αλεξάνδρα πολύ. Ακόμα μου ζητάει κάθε τρεις και λίγο αγκαλίτσα. Κι εγώ άκουγα συνέχεια ότι την κακομαθαίνω. Κακομαθαίνω ένα νεογέννητο. Αν είναι δυνατόν. Πολλά ακούμε αλλά πρέπει να κλείνουμε τα αυτιά μας για να μη συγχυζόμαστε. Μαγδούλα, γέλασα πολύ με την αυτόματη διόρθωση και με την Ουκρανία ειδικά! Σε λίγες μέρες έχεις αδειούλα ξανά! Θα απολαύσεις πάλι ξεκούραση και διακοπούλες! Βασουλάκι, πλησιάζει και η δικιά σου η αδειούλα! Τέλεια! Όλο βολτούλες μου είστε και πολύ καλά κάνετε! Είπαμε. Το καλοκαίρι δεν αντέχεται η κλεισούρα. Γέννησα την Αλεξάνδρα 17-08 και με έπιαναν τα κλάματα γιατί δεν μπορούσα να πάω κάπου τις πρώτες μέρες. Τελικά αρχίσαμε τις βόλτες πριν γίνει η μικρή 20 ημερών γιατί θα μου έστριβε.Δεν την αντέχω την κλεισούρα με τίποτα. Κατερινάκι, ευτυχώς που θα έρθει ο Κώστας στο χωριό και θα σε βοηθήσει με τα πράγματα. Κουβαλάτε και όλο σας το σπίτι. Μετά Κέρκυρα ε;; Ωραία η Κέρκυρα! Οι διακοπούλες συνεχίζονται! Κατερινα, Μαρίνα, Χριστίνα, φιλάκια πολλά!!!!! Περιμένουμε νέα σας!!! Καλό βράδυ φιλενάδες μου!
  13. Γεια σας κορίτσια! Ακούω άπό όλους για βροχές και αλλαγή καιρού. Εδώ στη Ρόδο έχει πάρα πολύ καλό καιρό ακόμα, ευτυχώς. Διακοπές και βροχή δεν λέει καθόλου...Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κουραστεί αρκετά με τα παιδιά. Άλλες μέρες είναι περισσότερο κουραστικές και άλλες λιγότερο.Η χθεσινή για παράδειγμα ήταν ένα δράμα. Πήγαμε στην παλιά πόλη όπου είχε πολύ κόσμο. Η μικρή δεν ήθελε καθόλου καρότσι και δεν θέλει με τίποτα να την κρατάμε από το χέρι. Τον Πάνο τον είχε πιάσει απίστευτη γκρίνια. Κάθε τρεις και λίγο σταματούσαμε, κυνηγούσαμε τον έναν, κυνηγούσαμε τον άλλον, έκανε και κακά η μικρή, μια χαράαα.Μετά καθίσαμε σε μια καφετέρια-μπαράκι για να πιούμε εμείς ένα ποτάκι και να φάνε τα παιδιά κανα τοστάκι. Δεν κάθισαν λεπτόοο. Όλοι μας κοιτούσαν. Είχαν παλαβώσει. Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουμε, ήμουν ένα ερείπιο-ψυχικά και σωματικά. Σήμερα η μέρα ήταν πολύ καλύτερη. Ευτυχώς είναι μαζί μας και η ανιψιά μου, η οποία με βοηθά αρκετά. Μετά τη θάλασσα κάνει μπάνιο και τα δύο παιδιά και ντύνει τον Πάνο για την απογευματινή μας βόλτα. Πολλές φορές αναλαμβάνει το ντύσιμο και της Αλεξάνδρας. Μεγάλη βοηθεια για μένα. Άννα Μαρία, έτσι νωρίς θυμάμαι έκοψε και η Αλεξάνδρα τον ύπνο μέσα στην ημέρα. Τραγικόοο. Ήταν και αυτή πολύ της αγκαλιάς και δεν μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα. Φαίνεται πως τα κοριτσάκια είναι πιο κολλημένα με τη μαμά! Ευτυχώς ήρθε η γυναίκα να σε βοηθήσει και έκανε και ο Αντρέας το πρώτο του μπανάκι. Εγώ στο έχω πει. Μια χαρά ο αντρούλης σου. Αργεί λίγο να πάρει μπρος, αλλά μετά όλα τα κάνει! Ευτυχώς που ο Αντρέας δεν έχει θέμα με το δοντάκι του. Το θέμα με τις ιώσεις και τον παιδικό είναι μεγάλο κεφάλαιο.Εγώ δεινοπάθησα πάντως. Ο Πάνος πήγε όταν ήταν η Αλεξάνδρα σαράντισε και τα είδα όλα. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Η μικρή 4 μηνών έκανε την πρώτη της βρογχιολίτιδα και μετά έχασα το μέτρημα. Άλλα παιδάκια δεν αρπάζουν τόσο εύκολα τις ιώσεις. Θέμα τύχης είναι. Άμα ο Αντρέας κολλάει, μπορείς να τον στέλνεις και στη μαμά σου. Κατερινάκι, γρήγορα θα περπατήσει και ο Γιωργάκης!Ο νέος Νικόλας έρχεται! Έβρεξε και σε εσάς; Ευτυχώς που δεν χάσατε το μπάνιο σας. Ωραία που παρακολουθήσατε και θέατρο! Παντού με τα τρία! Θηρίο φιλενάδα μου! Πήγες τον Γιωργάκη να δουν το νυχάκι του;; Μαγδούλα, ρεπουδάκι ε;; Μια χαρά μετά την άδεια! Είναι πολύ καλό που η πεθερά σου και η μαμά σου ακολουθούν κατά γράμμα ό,τι τους πεις! Στη δική μου περίπτωση δεν γινεται απόλυτα αυτό. Εδώ στη Ρόδο φωνάζω συνέχεια. Χυμό ζητάνε, τους βάζει η πεθερά μου. Μπισκότο ζητάνε, τους δίνει. Έλεος πια. Χτες και σήμερα αναγκάστηκα να φωνάξω πολύ. Εντωμεταξύ, σήμερα έβαφα τα νύχια μου και έτρεμαν λίγο τα χέρια μου-γιατί δεν έχω και πολύ σταθερά χέρια, ειδικά όταν βάφω νύχια. Μου λέει λοιπόν ο άντρας μου: Γιατί τρέμεις παιδί μου; Απάντηση πεθερού: Είναι νευρασθενική. Το είπε ΚΑΙ ΚΑΛΑ για πλακίτσα γιατί γέλασε μετά, αλλά πολλές φορές λέμε αυτό που πιστεύουμε και το παρουσιάζουμε ως πλάκα. Τέλος πάντων. Η αλήθεια είναι ότι φωνάζω αρκετά. Χτες την ώρα που έντυσα την μικρή για να βγούμε βόλτα, της έδωσε ο πεθερός πορτοκαλάδα και εκείνη έγινε χάλιαααααα. Άρχισα πάλι να φωνάζω αλλά παραδέχομαι πως δεν έκανα καλά γιατί και αυτός για καλό το έκανε. Εγώ όμως δεν είχα άλλες αντοχές. Βασουλάκι, έκλεισε ο παιδικός ε; Ευτυχώς που έχεις μαμά και πεθερά για να σε βοηθήσουν τώρα που δουλεύεις. Πάντα σκέφτομαι τις κοπέλες που δεν έχουν καμιά βοήθεια. Τυχερές είμαστε. Μπορούμε τουλάχιστον να πάμε στη δουλειά μας με ήσυχο το κεφάλι. Οι υπόλοιπες εξαφανίστηκαν. Η Κατερίνα έφυγε για διακοπές;; Καλό βράδυ φιλενάδες μου!
  14. Γεια σας κορίτσια! Καλά είστε; Εγώ καλά περνάω, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν χαλαρώνω και πολύ. Η πεθερά σήμερα ήταν όλη μέρα στο κρεβάτι. Τουλάχιστον έφτιαξε φαγητό. Βοήθεια με τα παιδιά, ούτε λόγος. Σήμερα το πρωί ήταν ο Πάνος και η Αλεξάνδρα στο μπάνιο. Ο Πάνος έκανε κακά και η Αλεξάνδρα του έκανε παρέα. Σε κάποια φάση την πείραξε ο Πάνος και η μικρή άρχισε να κλαίει. Εγώ ατάραχη γιατί συνέχεια γίνεται αυτό. Δεν πήγα στο μπάνιο. Η πεθερά λοιπόν τρέχει στο μπάνιο και όταν πέρασε από μπροστά μου, μου έριξε ένα βλέμμα δολοφονικό. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα λέει για μένα όταν λείπω αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Προσπαθώ να πάρω και λίγο χρωματάκι για να φύγει η γαλατίλα! Άννα Μαρία, πολύ γελάω με τις ατάκες του Αντρίκου σου! Γέλασα και με τη Γεωργία που πιάστηκε από τα γυαλιά σου! Χαχαχαχαχα. Η μόνη λύση τελικά για να κάνει ο Αντρέας κανένα μπανάκι είναι να πας κι εσύ με τη Γεωργία μαζί και να καθίσετε σε καμιά καφετέρια.. Πώς τα πας με τους πονοκεφάλους; Μαγδούλα, του δώσατε και κατάλαβε! Η ζωή θέλει καλοπέραση! Έχω μια απορία όμως. Πόσο τρως βρε παιδί μου;;; Αν δεν σε είχα δει σε φωτό θα ήμουν σίγουρη ότι είσαι καμιά τεραστίων διαστάσεων. Ζηλεύω τον μεταβολισμό σου! Βασούλα κι εσύ μέσα στη βόλτα ήσουν το ΣΚ. Το καλοκαίρι θέλει βόλτες! Πολλές βόλτες! Κατερινάκι, θα ξαναβγεί το νύχι του Γιωργάκη σου. Καλά θα κάνεις βέβαια που θα ρωτήσεις τον παιδίατρο τι πρέπει να κάνεις. Τα παιδιά τα πηγαίνεις μόνη σου στη θάλασσα;; Κατερινάκι, τι κάνεις;;; Σε τρέχουν οι άντρες σου;; Πότε φεύγετε για διακοπούλες;; Χριστίνα, σε χάσαμε! Τέρμα η δουλίτσα ε;; Περιμένουμε τα νέα σου! Μαρίνα, πώς τα πας με τη μέση σου;; Αυτά και για σήμερα φιλενάδες μου! Φιλάκια πολλά!
  15. Γεια σας από Ρόδο! Καλά είστε; Τα έφτυσα σήμερα.Καταλήξαμε στο σπίτι στις 23.30. Ετοίμασα όλα τα πράγματα, τα παιδιά έπρεπε να φάνε και εν τέλει κοιμήθηκαν στις 2.30 το πρωί. Η Αλεξάνδρα είχε φοβερή υπερένταση.Ακόμα και τέτοια ώρα που πήγε δεν κοιμήθηκε εύκολα. Η πεθερά ένα ερείπιο. Όλα μόνη μου. Ετοίμαζα τα πράγματα και ήρθε να μου πει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει σε τίποτα. Γκρρρρρ..Ωραία θα περάσουμε. Για να δούμε. Ελπίζω από αύριο να χαλαρώσω κάπως. Άννα Μαρία, πάντα γελάω με τις ατάκες του Αντρέα! Όταν είχα την Αλεξάνδρα μωρό, έκανα ακριβώς ό,τι και η Κατερίνα. Είχα καθρεφτάκι και έβλεπα την μικρή που καθόταν στο ανάποδο καθισματάκι. Εννοείται ότι στο πρώτο παιδί είμαστε πολύ πιο ψαρωμένοι. Στο δεύτερο όλα είναι πιο απλά. Στο τρίτο ακόμα πιο απλά, αλλά δεν θα το ζήσω.Χαχαχαχα. Δεν έχεις ούτε ένα σφράγισμα;; Φοβερό! Αυτό θα πει γερά δόντια! Φτου φτου! Με τόσο μικρό μωράκι μαγειρεύεις κιόλας;; Παρακάλεσε τη μαμά σου να σου φτιάχνει κανένα φαγητό για να ξεκουράζεσαι κι εσύ λίγο. Κατερινάκι, με γεια το κούρεμα!! Προχωρά το ειδύλλιο με το Χάρη ε;; Χαχαχαχα. Μια χαρά! Πάντως τα παιδιά περνούν τέλεια στις διακοπές! Η καλύτερή τους! Συνέχεια έξω και παιχνίδι! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Εδώ στη Ρόδο, έχουμε πλυντήριο αλλά και πάλι τα πήρα όλα μαζί μου. Εννοείται βέβαια πως και φέτος ξέχασα αρκετά πράγματα (τη βούρτσα καθαρισμού μπιμπερό, το ξυραφάκι μου -πήρα μόνο τα ανταλλακτικά- , το σφουγγάρι με το οποίο κάνω μπάνιο, το σαπούνι ντεμακιγιάζ και άλλα). Κάθε χρόνο λέω πως δεν θα ξεχάσω τίποτα αυτή τη φορά και κάθε χρόνο ξεχνάω πράγματα. Κάποτε μπορεί και να τα πάρω όλα. Χαχαχαχαχα. Οι υπόλοιπες βολτάρετε στις παραλίες;; Η Μάγδα σίγουρα! Φιλάκια!!!
  16. Γεια σας κορίτσια! Είστε καλά; Εγώ αυτές τις μέρες είμαι πολύ κουρασμένη και ο βασικότερος λόγος είναι ότι δεν κοιμάμαι καλά. Εκεί που είπα ότι η Αλεξάνδρα έστρωσε κάπως με τον βραδινό ύπνο, τα έκανε πάλι μαντάρα. Τρεις μέρες έχω κοιμηθεί σύνολο γύρω στις 11 ώρες. Χτες για παράδειγμα, κοιμήθηκε στις 12 το βράδυ και ξύπνησε στις 3.30 το πρωί. Μετά ξέρετε τι ώρα ξανακοιμήθηκε;; Στις 6!!! Προχτές ξύπνησε στις 4 το πρωί και ξανακοιμήθηκε στις 8..Έχω απελπιστεί. Επίσης, είχα να φτιάξω και τα πράγματα γιατί θα φύγουμε αύριο για Ρόδο. Μεγάλη ζαλάδα. Δεν ξέρω κι εγώ πόσες ώρες έκανα. Το αποτέλεσμα; Πήρα όλο το σπίτι και ηρέμησα. Όοοοολα μας τα ρούχα για 11 μέρες. Με έπιασε το κεφάλι μου. Σιχαίνομαι το πριν και το μετά των διακοπών. Πολύ. Κατά τα άλλα καλά. Ελπίζω να χαλαρώσω λίγο στη Ρόδο. Άννα Μαρία, ευτυχώς που είναι καλόβολο παιδάκι η Γεωργία σου! Κυρίως στο θέμα του ύπνου. Για το δοντάκι του Αντρέα δεν πιστεύω ότι φταίει το γεγονός πως τα πλένει 1 φορά την ημέρα. Είναι και η πάστα των δοντιών. Το λέω αυτό γιατί ο Πάνος τρώει και αυτός τα γλυκάκια του και τις περισσότερες φορές τα πλένει μια φορά την ημέρα. Πολλές φορές μάλιστα που πηγαίνει στη μαμά μου, τυχαίνει να μην τα πλύνει καθόλου μέσα στην ημέρα.Ο οδοντίατρος, όμως, τα βρήκε σε άριστη κατάσταση. Το παιδί μιας γνωστής μου που τα πλένει τακτικά, είναι 6 χρονών και έχει κάνει 4-5 σφραγίσματα. Όλα σχετικά είναι. Τελικά πήγες κι εσύ με τη Γεωργία στις κούνιες; Δεν είναι πολύ σπαστικό να αρρωσταίνουν οι γιαγιάδες όταν τις χρειαζόμαστε; Δεν νομίζω να λέει ψέματα η πεθερά μου. Αυτό που ξέρω στα σιγουρα είναι ότι πάντα κάνει την τρίχα τριχιά στα θέματα υγείας. Αρκεί να σου πω ότι με το παραμικρό χτυπάει αντιβίωση. Πολύ κρίμα που συνέβη αυτό στη θεία σου. Έπρεπε να σας το πει η άλλη για το γιατρό. Μπορεί να μην έφταιγε ο γιατρός, αλλά μπορεί και να έφταιγε κιόλας. Κανείς δεν ξέρει.. Κουράγιο σε όλους σας. Μαρίνα, λογικό είναι που σε πονάει η μέση σου. Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς περισσότερο-αν και ξέρω ότι αυτό είναι λίγο δύσκολο από τη στιγμή που δεν έχεις κάποια βοήθεια. Άκουσες και τη μπουμπου;; Τέλεια! Μαγδούλα, ταιριάζουμε πολύ πράγματι! Να πάμε για χορό λες;; Συμφωνώ με τα χίλια! Θα συναντηθούμε μεσημεράκι, θα πάμε να σηκώσουμε κανένα εμπορικό, μετά θα πιούμε καφεδάκι και θα καταλήξουμε σε κανα κλαμπάκι για να λικνίσουμε τα κορμιά μας! Χαχαχαχαχα.Καλό ε;;; Είσαι τόσο ευχάριστος και θετικός άνθρωπος που μου φτιάχνεις το κέφι και μόνο που σε διαβάζω! Να δώσεις τα φιλιά μου στην Αλεξάνδρα! Κατερινάκι, να ζήσει η αδερφούλα σου και να είναι πάντα ευτυχισμένη! Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά και με τα παιδάκια σου και μπόρεσες κι εσύ να διασκεδάσεις! Θέλουμε φωτό από το όμορφο παρανυφάκι! Πάρα πολλά πράγματα πήρατε μαζί σας! Ολόκληρο το σπίτι στην κυριολεξία! Τέλειο πρόγραμμα έχουν τα παιδιά! Και 3 ώρες ύπνο το μεσημέρι και το βράδυ κοιμούνται από τις 10.30;; Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Την Αλεξάνδρα την έχω στο καρότσι και την βγάζω όταν μπαίνουμε σε κάποιο μαγαζί. Έρχεται μαζί μου στο δοκιμαστήριο, με κοιτάει και χαζεύει τα ρούχα! Γνήσια γυναίκα. Επίσης, την κατεβάζω από το καρότσι όταν κάθομαι για καφέ. Ευτυχώς δεν φεύγει πλέον από κοντά μου, σε αντίθεση με τον Πάνο ο οποίος, όταν ήταν στην ηλικία της, μας είχε βγάλει την πίστη γιατί έπρεπε συνέχεια να τον κυνηγάμε. Οι διακοπές ήταν μαρτύριο για εμάς. Γέλασα πάρα πολύ με το ειδύλλιο μεταξύ Αγγελικής και Χάρη! Κατερίνα μου, η κουνιάδα σου είναι πάρα μα πάρα πολύ ξινή βρε παιδί μου. Δεν τα σκέφτεται καθόλου αυτά που λέει πια; Απορώ με την υπομονή σου που δεν της έχεις πει καμιά κουβέντα ακόμα. Αύριο φεύγουμε Κατερίνα μου. Εσείς τελικά πότε θα φύγετε; Βασούλα μου, αργά την παίρνεις την άδεια. Δεν πειράζει όμως. Οι διακοπές είναι πάντα καλές! Εγώ τρελαίνομαι και για διακοπές τον Σεπτέμβρη αλλά είναι λίγο δύσκολο να πάμε τότε. Αυτά φιλεναδίτσες μου γλυκές. Σας αφήνω προς το παρόν. Θα τα λέμε και από Ρόδο όμως, γιατί εννοείται πως θα έχω λαπτοπ μαζί! Καλό βράδυ!
  17. Γεια σας φιλενάδες μου! Μια χαλαρή μέρα και η σημερινή. Το απόγευμα πήγαμε βολτίτσα στο Μοναστηράκι και μετά σε μια πλατεία στην περιοχή που μενουμε. Μετρώ μέρες για να πάμε Ρόδο. Αυτό που με άγχωσε βέβαια είναι ότι πήρε η πεθερά μου και άρχισε να λέει ότι πονάει η μέση της, ο αυχένας της κλπ. Είπα στον άντρα μου πως όταν πάμε εκεί θα τη δούμε και με πατερίτσες. Έλεος δηλαδή. Τόσο καιρό περίμενα να πάμε και να έχω κι εγώ μία βοήθεια και αυτή κάθε μέρα μας λέει ότι είναι και χειρότερα. ΓΚΡΡΡΡ. Άννα Μαρία, γέλασα πολύ που παρομοίασες τα ποδαράκια των μωρών με πόδια βατράχων.Χαχαχαχαχα. Εγώ (σαν τη Μάγδα) λατρεύω πατουσάκια μωρών! Θέλω να τα φιλάω συνέχεια! Είδες που ο άντρας σου τον πηγαίνει βόλτες τον Αντρέα;; Αργεί λίγο να πάρει μπρος, αλλά παίρνει στο τέλος! Αυτό έχει σημασία. Μια χαρά μωράκι είναι η Γεωργία σου! Ήσυχο και καλόβολο! Μαγδούλα, τελικά μοιάζουμε πολύ! Να δω πότε θα καταφέρουμε να πιούμε ένα καφεδάκι παρεούλα. Ξέχασα να σου πω την προηγούμενη φορά ότι κι εγώ λατρεύω λουκουμάδες με σοκολάτα! Η Αλεξάνδρα τι κάνει; Μιλάτε; Βασούλα, πολύ επικίνδυνα τα φουσκωτά όταν είναι μέσα μεγαλύτερα παιδάκια. Είχα πάει λούνα παρκ τα παιδιά και έβαλα την Αλεξάνδρα σε ένα φουσκωτό γιατί δεν υπήρχε άλλο παιδάκι μέσα. Σε κάποια φάση μπούκαραν 2 μεγάλα και άρχισαν να πηδάνε τόσο που νόμιζα ότι θα την τσαλαπατήσουν την μικρή. Βούτηξα μέσα να την αρπάξω! Τέλειες οι τιμές στο μαγαζί που πήγατε! Ευκαιρίες!Με γεια τα καινούρια πραγματάκια του μπέμπη σας! Κατερινάκι, συλλυπητήρια για τον παππούλη σου. Πολύ σημαδιακό το όνειρο που είδες.. Αυτά τα νέα μου και για σήμερα γλυκούλες μου! Πολλά φιλάκια!
  18. Γεια σας κορίτσια! Καλά είστε; Εγώ καλά! Σήμερα πήγε ο άντρας μου τα παιδιά βόλτα και εγώ έκανα δουλειές στο σπίτι με την ησυχία μου. Άλλο πράγμα να κάνεις δουλειές χωρίς ανθρώπους στα πόδια σου. Μετά τελείωσα με τις δουλειές και κάθισα να χαλαρώσω αλλά βαρέθηκα. Μου έλειψε το τρέξιμο με τα παιδιά. Δεν είχα τι να κάνω.Χαχαχαχαχα. Είμαι άρρωστη τελικά. Άννα Μαρία, δεν παίζεσαι με τα κιλά! Πολύ τυχερή είσαι! Εγώ άρχισα να τα χάνω μόλις σταμάτησα να θηλάζω. Ο θηλασμός με είχε μπλοκάρει απίστευτα. Είναι πολύ φυσιολογικό που νιώθεις τύψεις απέναντι στον Αντρέα. Όταν έρχεται ένα καινούριο μωράκι στο σπίτι, δεν υπάρχει στην αρχή πολύς χρόνος για το μεγαλύτερο παιδί, ούτε αντοχές. Ο άντρας σου βέβαια μπορεί να τον πηγαίνει συχνά βόλτες και να παίζει μαζί του για να μη νιώσει ζήλια ο Αντρέας. Αφού έδειξε πως το κατάλαβε με αυτά που του είπες, θα αλλάξει στάση λογικά. Πάντως μην τον παρεξηγείς αν φωνάζει στον Αντρέα ενώ στη Γεωργία κάνει γλύκες. Πολλές φορές αντιδρούμε αυθόρμητα και δεν μπορούμε να σκεφτούμε άμεσα τις συνέπειες των πράξεών μας. Μαγδούλα, όταν ακούω θάλασσα, εσύ μου έρχεσαι στο μυαλό! Πράγματι έχεις βγάλει λέπια! Χαχαχαχα.Σε διαβάζω και μου φτιάχνει η διάθεση τόση χαρά που έχεις. Μαρίνα, λαχτάρησες με τον Αντωνάκη σου. Πονάς ακόμα στην κοιλιά; Πήγατε στη θάλασσα;; Βούτηξες; Κατερινάκι, ερωτεύτηκε ο Νίκος σου ε;; Χαχαχαχαχαχαχ! Από μικρός στα βάσανα! Δεν σε φτάνουν τα 3 τα δικά σου, είχες να περιποιηθείς και ένα σωρό άλλα παιδιά. Εντυπωσιάστηκε η νύφη σου από τη μεγειρική σου; Χαχαχαχαχα. Βασούλα, βολτάρατε το ΣΚ;; Είχες πάλι πολλά πράγματα να κάνεις! Καλά περάσατε; Κατερινάκι, να ζήσει η αδερφούλα σου! Πώς ήταν ο γάμος;; Περιμένουμε νεάκια! Χριστινάκιιιιιι, φιλάκια! Αυτά φιλενάδες μου! Καλό βράδυ!
  19. Γεια σας κοριτσάκια μου! Καλά είστε; Σήμερα το πρόγραμμα είχε κομμωτήριο το μεσημεράκι και σινεμαδάκι μετά της αδερφής μου το βραδάκι! Πάλι την έκανα την έξοδό μου! Άννα Μαρία, πότε τα έχασες καλέ τα κιλά;; Εγώ δεινοπάθησα να τα χάσω στην Αλεξάνδρα! Μια χαρά η Γεωργία σου! Έτσι να συνεχίσει! Εγώ όταν γέννησα τον Πάνο πλήρωσα συνολικά 10000 και στην Αλεξάνδρα 5000 και πήρα πίσω τα 4 από το ΙΚΑ. Έμεινα σε μονόκλινο γιατί είμαι λίγο περίεργη και ήθελα την ησυχία μου.Πάντως από το 2009 μέχρι το 2012 έπεσαν στο μισό οι τιμές. Ο γιατρός που είχα στον Πάνο ζήτησε 2000 και αυτός που είχα στην μικρή 1200. Όλα τα υπόλοιπά ήταν για το μαιευτήριο. Με την Πέπα έχει κόλλημα και η Αλεξάνδρα. Είναι το μόνο παιδικό που μπορεί να κάτσει να δει κανα 10λεπτο. Δεν θέλει παραπάνω. Νομίζω κι εγώ ότι δεν πρέπει να ξυπνάς την μικρή όταν κοιμάται. Έτσι τουλάχιστον μου είχε πει ο παιδίατρος. Η Αλεξάνδρα πάντως από τότε που γεννήθηκε μου έδειξε ότι δεν είναι καλόβολη στον ύπνο. Βασούλα, θα βρείτε λύση με την ένεση. Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Μπορείτε να πάρετε και μια νοσοκόμα ή να πετάγεται στο νοσοκομείο να της την κάνουν. Έχετε πισίνα στο σπίτι και δεν βουτάς;; Εγώ θα μούλιαζα! Έχεις δίκιο με το θέμα της ζήλιας. Όταν η Αλεξάνδρα ήταν μωρό, ο Πάνος δεν ζήλευε καθόλου. Η ζήλια ξεκίνησε όταν η μικρή άρχισε να περπατάει και να παίζει. Πάντως είμαστε πλέον πολύ πολύ καλύτερα.Δεν μπορεί να κάνει το ένα χωρίς το άλλο. Μαγδούλα, έχεις τρελά κέφια ε;; Γελάω και με τον Βασιλάκη που με το που ξυπνάει ψάχνει το μαγιουδάκι του! Φτυστός εσύ! Εγώ την Αλεξάνδρα την έβαλα στο καθισματάκι που λες όταν ήταν περίπου 2 μηνών. Η ανιψιά σου είναι 55 κιλά;;; Εγκεφαλικό έπαθα όταν το διάβασα. Στεναχωριέμαι πολύ όταν βλέπω παχύσαρκα παιδάκια. Είναι τόσο κρίμααααα... Χριστινάκι, σταμάτησες τη δουλίτσα;; Ο Δημητράκης χαίρεται που είσαι πλέον συνέχεια μαζί του; Μαρίνα, σήμερα εμείς φάγαμε καλαμάκια χοιρινά από έξω και στα παιδιά έφτιαξα τραχανά. Δεν ήμουν για πολλά πολλά.Χαχαχαχαχαχα.Άντε να πάτε διακοπούλες να ξεκουραστεις κι εσύ-έστω και με την πεθερα στο κεφάλι σου. Αυτά φιλενάδες! Φιλάκια πολλά!
  20. Γεια σας κορίτσια! Καλά είστε;; Άννα Μαρία, πολύ συγκινήθηκα με τις περιγραφές σου και με την αγάπη που δείχνει ο Αντρεάς για την μικρή του αδερφούλα! Μια χαρά ξεκινήσατε με τον ύπνο της Γεωργίας! Ο γιατρός σου ζητάει πολλά κατά τη γνώμη μου. Ο δικός μου ζήτησε 1200, αλλά μου έκανε ειδική τιμή. Έζησες και τους πόνους του φτ. Δεν πειράζει για την καισαρική. Σημασία έχει ότι το προσπάθησες. Δεν νομίζω να έπαιξε ρόλο η μαμά σου. Αλίμονο αν ένας γιατρός επηρεάζεται τόσο εύκολα από μια μαμά. Δεν νομίζω. Τελικά δεν μας είπες (ή μας είπες.Πόσα κιλά γεννήθηκε η Γεωργία; Τα πορτ μπεμπέ να ξέρεις, έχουν ζωνούλα που δένει στο αυτοκίνητο. Επίσης, υπάρχουν και καρεκλάκια ειδικά για νεογέννητα, αλλά καλύτερα το πορτ μπεμπέ τόσο μικρή που είναι.Εγώ κρατούσα το πορτ μπεμπέ στην αγκαλιά μου (κοινώς μου έβγαινε η πίστη) και ο Πάνος καθόταν στο καθισματάκι του κανονικά. Να μας βάλεις και φωτό της μικρούλας σου! Μοιάζει στον Αντρέα;; Ο άντρας σου πώς είναι με την μικρή; Έχει πάθει την πλάκα του;; Παίρνεις 1750;;; Εδώ δεν παίζουν τέτοιοι μισθοί στους καθηγητές.Το ξέρεις φαντάζομαι. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!!!!!! Όταν γέννησα την Αλεξάνδρα ήρθε και ο Πάνος στο μαιευτήριο και μπήκε μέσα στο δωμάτιο που ήμουν. Ήταν κατενθουσιασμένος! Μαγδούλα, χρόνια πολλά για τη γιορτούλα σου! Πολύ καλά έκανες για την άδεια. Μη νιώθεις καθόλου άσχημα. Το καλοκαίρι είναι και μένα η εποχή μου! Κατερίνα μου, όλο το σπίτι πρέπει να πάρετε μαζί..Απαραίτητη η λίστα! Μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθεια της μαμάς της Άννας Μαρίας!Χαχαχαχαχαχαχα. Θα περάσετε πάντως τέλεια και θα χαλαρώσεις κι εσύ, ειδικά στο χωριό που θα έχεις και τη μαμά σου! Χριστινάκι, από αύριο θα ξεκουραστείς κι εσύ. Εγώ βέβαια απο τη στιγμή που σταμάτησα τη δουλειά κουράζομαι πολύ περισσότερο..Μου λείπει η δουλίτσα μου! Ο Δημητράκης σου είναι απίστευτος! Αυτά που λέει και κάνει με τρελαίνουν! Έχεις κάνει καλή δουλίτσα μαζί του, γι' αυτό είναι τόσο κύριος! Οι βολτίτσες μια χαρούλα! Αύριο λέω να πάω ένα σινεμαδάκι με την αδερφούλα μου! Χαχαχαχαχαχχα. Βασούλα, τι κάνει η Ιωαννούλα και ο γιόκας σου;; Κάνεις μπανάκια στη θάλασσα τώρα που είσαι έγκυος; Σε αφήνει ο γιατρός; Την Ιωάννα με καισαρική την γέννησες;;Σε βομβάρδισα με ερωτήσεις.Χαχαχαχαχαχα. Μαρίνα, δύσκολο που είσαι μόνη με ένα μωρό στην κοιλιά και ένα παιδί σε τόσο μικρή ηλικία. Κρίμα που δεν έχεις βοήθεια από τη μαμά σου. Κατερίνα, πότε θα φύγετε εσείς; Συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου. Πάντα είναι δύσκολο όταν χάνουμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εμείς ήσυχα! Δουλίτσες, βολτίτσες κλπ. Σήμερα πήγα με την κορούλα μου βόλτα στο mall και ήπιαμε και το καφεδάκι μας(εγώ δηλαδή)! Αμέεεεεε! Πάντα έλεγα ότι αν κάνω κόρη θα πηγαίνουμε μαζί για ψώνια και καφέδες! Χαχαχαχαχαχαχα. Καλό βράδυ φιλεναδίτσες μου!
  21. Α ρε Άννα Μαρία, είσαι στο μαιευτήριο και φάνηκε η διαφορά στο ποστάκι μας! Είσαι η ψυχή της παρέας!!! Ανυπομονώ να επιστρέψεις και να μας πεις τα νέα σου! Μαγδούλα, άδεια ακούω! Μια χαρά! Θα κάτσεις, θα ξεκουραστείς και θα χαλαρώσεις! Δεν θα ξεκολλάς από την παραλία! Μαρίνα, έκλεισες κιόλας το 1ο τρίμηνο;;; Πωπωωωωω... Κρίμα για το χεράκι του Αντωνάκη σου. Ευτυχώς, όμως, τέλος καλό, όλα καλά! Χριστινάκι, θα πάτε στο χωριό τελικά; Έχει και θάλασσα θυμάμαι εκεί, οπότε μια χαρούλα! Σήμερα πήρα την κόρη μου και αλωνίσαμε στο mall. Πήρα ένα σουτιενάκι και ένα σορτσάκι τζιν. Κάποιος πρέπει να με σταματήσει γιατί με έχει πιάσει καταναλωτική μανία. Όταν γυρίσαμε, πήρε ο άντρας μου και τα 2 και τα πήγε στην πλατεία. Πώς το έπαθε άραγε;;;Χιχιχιχιχι. Στην αρχή είχε σκοπό να πάει μόνο με τον Πάνο αλλά κατέβασα μούτρα και άρχισε και ο Πάνος να γκρινιάζει και να λέει πως δεν πάει πουθενά χωρίς την αδερφή του. Αυτά τα νέα μου! Καλό βράδυυυυυ!!!!
  22. Άννα Μαρίααααααα, να σου ζήσει το πανέμορφο το κοριτσάκι σου!!!!!!!!! Πολύ συγκινήθηκα!!!!! Ανυπομονώ να επιστρέψετε στο σπιτάκι σας, να μας πεις όοοολα σου τα νέα και να μας βάλεις φωτογραφία της Γεωργίας!!!!! Τώρα θα έχεις δίπλα σου το μωράκι σου το γλυκό!!!! Κατερινάκι μου, επιτέλους θα τα πούμε αύριο από κοντά! Ελπίζω μόνο να μην μας τα χαλάσει ο παλιόκαιρος. Το λιγουρεύτηκα το γλυκό που έφτιαξες γιατί ο κορμός είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά! Μαγδούλα, ούτε εγώ έχω πρόβλημα να βγαίνω και μόνη μου. Κανένα. Χρειάζονται και οι έξοδοι με φίλες!Λέμε καμιά βλακεία παραπάνω χωρίς λογοκρισία! Χαχαχαχαχα. Πολύ γέλασα που ο Βασιλάκης βρήκε διασκεδαστική την περιπέτεια με τη βροχή! Τα δικά μου άκουγαν τις βροντές και έτρεχαν στην αγκαλιά μου! Βασούλα, μας έδωσες μεγάλη χαρά με τα ευχάριστα νέα που μας είπες για την Άννα Μαρία! Και στα δικά σου κοριτσάκι μου!!!!Με το καλό να γεννήσεις το αντράκι σου!!! Κατερινάκι, κλείσατε τελικά για διακοπούλες! Όπως είπε και το Κατερινάκι μας, εσύ είσαι μάστερ στο μαγείρεμα. Θα τελειώνεις το φαγητάκι στο τσακ μπαμ και θα χαλαρώνεις παρέα με τους άντρες σου! Με γεια η φόρμα που αγόρασες! Όταν μια γυναίκα βάζει κάτι στο μάτι, δύσκολα αντιστέκεται σε αυτό! Μαρινάκι, πολύ ενοχλητικές οι καούρες. Υπομονή και ο καιρός περνά πολύ γρήγορα! Πολύ όμορφο και πρωτότυπο το όνομα που θα δώσετε στην μπεμπούλα σου! Εμείς σήμερα δεν κάναμε τίποτα λόγω παλιόκαιρου. Δεν έχω χειρότερο από τον καιρό αυτό, ειδικά μέσα στο κατακαλόκαιρο..ΓΚΡΡΡΡ... Αύριο θα συναντηθώ με το Καγκουράκι και την Καρολίνα και ανυπομονώ. Έχω πολύ καιρό να δω τις φιλενάδες μου!!! Καλό βράδυ! Φιλάκιαααα!!!!
  23. Γεια σας κορίτσια! Καλά είστε; Σήμερα η μέρα δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο. Δουλειές, σούπερ μάρκετ, πλατεία. Τα παιδάκια μου όλη μέρα μου έδειχναν πολύ μεγάλη αγάπη. Με αγκάλιαζαν και με φιλούσαν συνεχώς!Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από αυτήν. Λιώνω η μάνα! Άννα Μαρίαααααα γεννάς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τέλεια τα νέα που διάβασααααααααα!!!! Εύχομαι να πάνε όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!! Θα περιμένουμε με ανυπομονησία τα νεα από τη Βασούλα μας! Πολύ θα ήθελα να ξαναζούσα την εμπειρία του τοκετού (δεν πρόκειται όμως..χαχαχα). Περαστικά στον Αντρίκο σου τον όμορφο. Βασούλα μου, τέλεια τα νέα σου από τη Β επιπέδου!!! Ένας γιόκας όμορφος είναι στο δρόμο! Σε λίγους μήνες θα περιμένουμε και τα δικά σου τα γεννητούρια! Εγώ για να σου πω την αλήθεια, δεν θεωρώ ότι έχω μεγαλύτερο έρωτα με το γιο μου. Έρωτα τρελό έχω και με τα δύο. Κάθε ένα με τρελαίνει για διαφορετικούς λόγους! Μαγδούλα, τα ήπιαμε;; Χαχαχαχαχαχα! Ωραία η ζωή όταν υπάρχει καλοπέραση! Καλό βράδυ φιλεναδούλες μου γλυκές!!!!!!!!!!!!!
  24. Γεια σας κορίτσια μου! Καλά είστε; Σήμερα είχα πολλές δουλίτσες στο σπίτι και κατά τις 8.30 πήγα τα παιδιά στην πλατεία. Γυρίσαμε στις 11, τα έκανα μπάνιο και στις 12 κατάφερα κι εγώ να καθίσω λίγο. Όλα μόνη μου φυσικά. Ο άντρας μου γυρνάει από τη δουλειά και είναι πάντα πολύ κουρασμένος. Δεν με βοηθά σε τίποτα, δεν έχει αντοχές να έρθει στην πλατεία μαζί μου. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας λείπει και έχει αφήσει την εταιρεία στα χέρια του άντρα μου, ο οποίος είναι μόνος. Παρόλ' αυτά έχω συνέχεια μούτρα γιατί τα κάνω όλα μόνη μου. Τέλος πάντων. Ευτυχώς που στην πλατεία ήρθε και η μαμά μου μαζί. Άννα Μαρία, λες να γεννήσεις Αύγουστο τελικά; Χαχαχαχα. Η Γεωργία έχει καταβολευτεί στην κοιλίτσα σου! Ο άντρας μου δεν βγαίνει μόνος του ποτέ. Εγώ μόνο..χιχιχιχιχι. Όταν γύρισα από τη συναυλία του κρατούσα και μούτρα γιατί με είχε πάρει τηλ.στη συναυλία και μου φώναζε για ένα θέμα με τα παιδιά. Μου λέει και κερατάς και δαρμένος; Φταίω εγώ που δεν βγαίνω. Του λέω λοιπόν, άντε βγες να ησυχάσουμε και έτσι απλά τσακωθήκαμε βραδιάτικο. Είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.Χαχαχαχα. Πάντως για την ιστορία, δεν του έχω απαγορεύσει να βγαίνει. Αυτός δεν θέλει. Δυστυχώς δεν έχουμε βοήθεια με τα παιδιά για να βγούμε μαζί. Τις λίγες φορές που μας κρατάει η μαμά μου και τα 2 βγαίνουμε. Εγώ ρε κορίτσια θα πάθω κατάθλιψη αν δεν πάω καμιά βόλτα. Υπάρχει πρόβλημα. Από μικρή έτσι ήμουν. Πριν παντρευτούμε, αν μου έλεγε μια μέρα ότι νυστάζει ή είναι κουρασμένος και δεν θα βγούμε, γινόταν το έλα να δεις.. Κατερινάκι μου γλυκό, να χαίρεσαι το αντράκι σου το όμορφοοοοο!!!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένο και να σε κάνει πολύ πολύ περήφανη μανούλα! Χριστινάκι, μπορεί να χάθηκες αλλά μας είπες πολλά νεάκια! Χαίρομαι πολύ που βρήκατε τις ισορροπίες σας και είστε πλεόν μια χαρούλα!!!!Πολύ καλά έκανε και δεν πήγε στην δουλειά αυτή. Για σκλάβους ψάχνουν, όχι εργαζομένους. Μαγδούλα, έχει και η αδερφή μου πρόβλημα με τους πονοκεφάλους. Όταν την πιάνει δεν μπορεί να σταθεί πουθενά και έχει φύγει ακόμα και από τη δουλειά. Τι παίρνεις για να σου περάσει; Σε ζηλεύω απίστευτα που τρως ό,τι θες και είσαι έτσι αδύνατη. Κι εγώ είμαι αδύνατη αλλά στερούμαι πολλάααααα... Αυτά φιλενάδες μου.Κλείνω λαπτοπ σιγά σιγά γιατί άκουσα τη φωνούλα της μικρής.. Φιλάκιαααααααααααααα!!!!
  25. Τι κάνετε κορίτσια; Καλά είστε; Σήμερα, πήγα με τα παιδιά στη νονά του Πάνου.Ωραία περάσαμε. Μετά πήγα με την αδερφή μου, μια συνάδελφο και έναν θείο μου σε μια συναυλία. Δεν ξέρω μόνο πότε θα αρχίσει ο άντρας μου να με βαράει..Χαχαχαχαχα. Πάντως, όμορφα πέρασα και εκεί. Για αύριο το πρόγραμμα έχει σίγουρα σούπερ μάρκετ. Λογικά θα πάω τα παιδιά και στην πλατεία. Ο Πανούλης κάνει μπάνιο με βατραχοπέδιλα. Του τα αγόρασε ο άντρας μου και κολυμπά μια χαρούλα με αυτά. Την Αλεξάνδρα την βλέπω και φέτος με σαμπρέλα. Ο Πάνος έκανε με μπρατσάκια στην ηλικία της. Άννα Μαρία, ακόμα;;; Η κόρη σου δεν θέλει με τίποτα να βγει. Συμφωνώ με την Κατερίνα. Να περιμένεις αφού όλα είναι καλά. Αξίζει να προσπαθήσεις για φυσιολογικό τοκετό. Άλλωστε και ο γιατρός δεν ανησυχεί. Οι ατάκες του Αντρέα είναι φοβερές! Είναι πολύ ξύπνιο παιδάκι. Κατερινάκι, είχες βοήθεια στην παραλία! Ευτυχώς! Εγώ όταν πηγαίνω στη θάλασσα θέλω λίγη ώρα να κολυμπήσω και να πάω στα βαθιά. Μου τη δίνε να κάθομαι κολλημένη στα ρηχά σαν τη γιαγιά και συν τοις άλλοις κρυώνω κιόλας. Σκέφτεται ο Κώστας για Φιλιππινέζα;; Την Κυριακή επιτέλους θα τα πούμε! Τέλεια! Κατερίνα μου, ήρθε ο γιόκας σου και έτσι τα έχεις και τα τρία πια! Ευτυχισμένη μανούλα. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν προσφορές μόνο για δύο παιδιά. Αυτοί που έχουν τρία χρειάζονται μεγαλύτερη βοήθεια. Τι να πω;; Βασούλα, έφτασες κι εσύ στα μισά! Να γεννήσει με το καλό η Άννα Μαρία και μετά θα ανυπομονούμε για σένα! Από κιλάκια πώς τα πας; Πόσα έχεις πάρει μέχρι τώρα; Αχ, δεν μπορώ να ξεπεράσω το άγχος των κιλών στην εγκυμοσύνη. Μαγδούλα, πού βολτάρεις;; Λιώσατε στην παραλία;; Είσαι πράγματι πολύ αδύνατη! Περίμενα να μου πεις ότι είσαι 1.60, αλλά εσύ είσαι και ψηλή. Εγώ είμαι 58,5-59 με ύψος 1.72 και να φανταστείς οι δικοί μου μού λένε να μην διανοηθώ να χάσω άλλα κιλά. Μαρινάκι, χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και με το καλό να υποδεχτείτε την κορούλα σας! Χριστινάκι, πού είσαι;; Μας έλειψες! Αυτά και για σήμερα. Καλό βράδυ σε όλες!
×
×
  • Προσθήκη...