Μετάβαση σε περιεχόμενο

Doritoula11

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    350
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Doritoula11

  1. Κορίτσια καλό είναι που τα βγάζουν γτ δεν είναι τόσο έντονα τα πονάκια αν έχουν!εμενα η καημένουλα υποφέρει τι μασάζ τι ποδήλατο τι στον ώμο τι μπρούμυτα δυσκολευόμαστε να τα βγάλουμε !
  2. Αστα Αστα χαλάλι όμως!!!!!
  3. Ένας βγάζει φωνούλες και αρχίζει αίγα σιγά να χαμογελάει
  4. Βέβαια κοπέλα μ εμένα μπορεί και δυο ώρες συνεχόμενα αλλά έχουμε και κολικούς κάποιες ώρες όποτε και εκείνη την στιγμή ξύπνια!!! Χθες είχαμε το πρωί αλλά μετά ήταν ηρεμη !! Εμένα θέλει και βόλτες όρθια με τον μπαμπά της
  5. Καλημέρα και από εμένα!!!τα έχω χάσει κ εγώ κοπέλα μ όλα και είμαι ξαι πιο κάτω ΕΕ λογικό με δυο μωρά στο σπίτι!!παροτι γεννησα φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδειο το ρίγος το έχω και εγώ που λες θεωρώ είναι θέμα ορμονών!!´αντως εγώ ακόμη έχω πόνο από κάτω καμία φορά εντάξει ζορίστηκα αρκετά είναι η αλήθεια!!θεμα δεν είχα με το μωρό όμως ευτυχώς αν και τα λοχεία ήταν αρκετά ξαι επίπονα με συσπάσεις !
  6. Σε καταλαβαίνω πίστεψε με σκέψου είμαι ξαι με δυο παιδάκια όλη μέρα μόνη να προσπαθώ να προσπαθώ ! Να ξέρεις αν έχει αέρια το μωρό ξαι κολικούς ζορίζονται γενικά και εμένα έτσι κανεΙ!οποτε δίνω από μπιμπερό δικό μ γάλα και ξένο ένα βιολογικό που έχουμε εδώ Γερμανία πολύ καλό!
  7. έχω τε μπιμπερό mam εδώ δυστυχώς δεν έχει αυτά που λες ! Είναι καλά;; Να κου στείλουν από Ελλάδα αν ειναι
  8. Χθες σαραντησα εγώ και πΑρασκευη έχω γυναικολόγο!
  9. Φούλα κοπέλα μ άσε μια από τα ίδια με τα ραντεβού συν το γεγονός ότι υποφέρουμε από κολικούς και αέρια με αποτέλεσμα τα γεύματα να μας ζορίζουν αρκετά αλλά το παλεύουμε !
  10. Ναι Βερολίνο μένω ! Λοιπόν όλα καλά όλα ωραία αλλά η γεννά ήταν το κάτι άλλο πως να το πω τα θέλουν όλα φυσικά να πάνε δεν τα πιέζουν ! Γεννησα μέσα σε 45 έλεγα ότι γεννάω και δεν με πίστευαν γενικά νοσηλεύτηκα στην κλινική για διαφορά θέματα αλλά εκείνη τηξ στιγμή γεννησα μόνη να το πω με μια μαία να με βοηθάει!λιγο φρίκη συγκριτικά με Ελλάδα δεν σου μιλάω για το γεγονός ότι δεβ είχα καν όρο για ενυδάτωση και ότι γεννησα με τα ρούχα !
  11. Και εμείς πλέον δεν τον πάμε ! Όχι δεν την βοηθούσε και επειδή ήταν μικρή φοβήθηκαν να την αφήσουν σπίτι ! Γενικά σαν Γερμανία έχουν καλό σύστημα υγείας και δεν σε ξεπετάνε και ας είναι όλα τα νοσοκομεία δημόσια ! Τηξ ξεσκόνισαν άρχισε να τρώει ικανοποιητικά και μετά την πήραμε δόξα τον θεό!
  12. 3 εβδομάδων κόλλησε ίωση από τον μικρό γτ πάει παιδικό !ευτυχως μόνο μύξες αλλά δυσκολευόταν να φάει όποτε την κράτησαν
  13. Κοπέλα μου Sebamed
  14. Παίζει ρόλο η ψυχολογία πολλά πράγματα !εγώ από στεναχώρια στρες και θήλαστρο το έπαθα !
  15. Μια εβδομάδα μέσα αλλά μας κόστισε όσο αφορά τον θηλασμό ! Δεβ πειράζει ας είναι γερα τα μωράκια μας και όλα καλά!
  16. Καλημέρα κορίτσια το ίδιο ξαι εγώ με την μικρή μου μπήκε στην μονάδα λόγω ίωσης και έτσι χάθηκε ο θηλασμός προσπάθησα αλλά τίποτα!ειναι σαν να κόπηκε το γάλα σε μια μέρα!!
  17. Καλησπέρα κοπέλα μου!ειναι περίεργο και εμένα το κάνει η μικρή οκ να κατουράει με το που το ανοίγουμε είναι από την αλλαγή θερμικρασιας αλλά γτ να κλαίνε; Δηλαδή εννοείς σαν να κρατά το κατούρημα με κάποιο τρόπο; Γενικά έχει κατουρημένη παμπερς;εγώ θα τηξ πάω αύριο γτ έχουμε κ ραντεβού!
  18. Ψυχούλα μου κούκλος !!εδω χιόνι πολύ κορίτσια Βερολίνο δεν πάμε κάπου ακόμη επίσης ο μικρός κόλλησε από τον παιδικό τον ιό κοξάκι και είμαστε λίγο σε μια κατάσταση περίεργη!
  19. Mιν αγχώνεσαι σιγά σιγά !εγω με τον άντρα μου την κάνουμε στο μπανιερο
  20. Εμείς έχουμε και κολικούς αέρια εκεί να δεις ζόρι !
  21. Μια αγκαλιά πάρτον και ξανά συνέχισε μετά
  22. Ξέρω ξέρω μην αγχώνεσαι και ο πρώτος μ έτσι ήταν !σιγα σιγά θα συνηθίσει και θα του αρέσει!
  23. Κοπέλα μου μια από τα ίδια δεν το θέλει το μπάνιο καθόλου μόνο όταν την τυλίγω με την πετσέτα μετά σου λέει τελείωσε!
  24. Γεια σου κοπέλα νου να σου ζήσει το μπεμπακι γερό κ καλοτυχο ! Μήπως έχει κολικούς το μωρό;
  25. Καλημερααα!!!αχ κότινοι ναι ναι έχουμε και κυρίως την ώρα που τρώμε ! Επίσης αέρια πολλά!! Κάνουμε βόλτες λίγο ψηλά στον ώμο η κοιλιτσα πίνω και κιγο τσάι μάραθο εγώ να δούμε!
×
×
  • Προσθήκη...