Μετάβαση σε περιεχόμενο

Malu

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Malu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Malu

    Θυρεοειδής

    Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια μου... Αλλά έχω τρομοκρατηθει τόσο πολύ!!! Φοβάμαι μην πάει κάτι στραβά..... Ο γυναικολόγος μου είπε να την επαναλάβω σε 3 εβδομαδες αλλά εγώ σκέφτομαι μήπως είναι μεγάλο διάστημα μέχρι τοτε? Μην πάθει κάτι το έμβρυο μέχρι τότε..... Από το ίντερνετ δεν βγάζω άκρη.
  2. Malu

    Θυρεοειδής

    Έχω στείλει τις εξετάσεις στον γυναικολόγο μου αλλά δεν έχω πάρει απάντηση. Με την ομοιοπαθητικο μου που κατάφερα κ μίλησα προς το παρόν μ είπε ότι δεν είναι ανησυχητικο και να επαναλάβω την εξεταση σε ένα μήνα. Βέβαια περιμένω κ τον γυναικολόγο μου. Φοβάμαι μην πάθει κάτι το μωρό μ η το χάσω....
  3. Κορίτσια μου εγώ πάλι..... Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα των εξετασεων μου και η HTSH II είναι 0.28 με φυσιολογικά επίπεδα 0.35 έως 4.94. Είμαι στην 9η εβδομάδα. Από διάφορα site που διάβασα δεν κατάλαβα κ πολλά. Πόσο ανησυχητικο μπορεί να είναι??
  4. Κοριτσια καλησπέρα. Είμαι τρελά αγχωμένη. Είμαι 7 εβδομάδων και 3 ημερών..... Σήμερα πρώτη μέρα δεν έχω υγρά. Καθόλου τιποτα. Ανησυχώ αν κάτι δεν πάει καλά.... Πήρα τον γυναικολόγο μου και μ είπε να μην ανησυχώ. Δεν έχω ούτε πόνους ούτε αιμα. Γνώμες παρακαλώ.
  5. Ούτε που ξέρω πως κόλλησα. Όχι δεν έχω άλλο παιδί. Είμαι να τρελαθώ. Φοβάμαι πάρα πολύ. Εσύ ποια αντιβίωση πήρες? Ήσουν έγκυος?
  6. Κορίτσια μου καλησπέρα. Είμαι να τρελαθώ. Είμαι 4ων εβδομαδων περίπου και ανακάλυψα ότι έχω οξυουριαση.( όταν σκουπιζομαι στην τουαλέτα είδα κάτι λευκά σκουλικακια) Ο γυναικολόγος μου είπε ότι δεν μπορω να πάρω αντιβίωση γιατί εινα πολύ επικυνδυνο για το έμβρυο. Το έχει πάθει καμία από εσάς? Και πόσο επικυνδυνο είναι για το έμβρυο? Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να διακόψω την κυηση? βοηθήστε με σας παρακαλώ
  7. Clairy εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κ να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη
  8. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά όσο μπορώ.... Εύχομαι και ελπίζω όλα να πάνε καλά και για εμένα...
  9. Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά!!!! Νέα εδώ και θα ήθελα κ εγώ την άποψη σας. Είχα μια παλινδρομη κυηση τον Σεπτέμβριο του 2020 στην 4η εβδομάδα. Πριν λιγες μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος. Αναμενόμενη περίοδο στις 2/1/21. Θετικό τεστ και χοριακη 275 που την έκανα στις 31/12/20. Τώρα αγχώνομαι μηοως κάτι δεν πάει καλά αν και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Στον γιατρό θα πάω πάλι την Παρασκευή. Παίρνω φυλιξο οξύ, utrogestan και salospir. Έχει κάποια ίδια εμπειρια?
×
×
  • Προσθήκη...