Μετάβαση σε περιεχόμενο

Nantia26

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Nantia26

  1. @Liiida θα μιλήσω αν είναι κι εγώ με τον γιατρό μου για τα υπόθετα γλυκερίνης γιατί πραγματικά υποφέρω κάθε φορά.. σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά! Μάλλον αγορακι έχω..95% μου λένε μέχρι τώρα ..αλλά περιμένω την β επιπέδου για το 100%... Εσύ? Τώρα στην τρίτη εγκυμοσύνη το ένιωσα ναι από πολύ νωρίς από 15 εβδομάδων τα πρώτα σκιρτήματα κ πλέον έχει 2 βδομάδες που το νιώθω πολύ έντονα ... Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μετά την 16-17 εβδομάδα άρχισα να τα νιώθω..
  2. Καλημέρα κορίτσια μου.. δεν είμαι αρκετά ενεργή λόγω του ότι έχω και άλλα δύο ζουζουνακια 6 κ 4 χρονών κ όπως καταλαβαίνετε τρέχω όλη την ώρα..μπαίνω όμως και σας διαβάζω αρκετά συχνά..αύριο έχω την β επιπέδου και το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο... 21 εβδομάδων και ακόμα κάνω καθημερινά εμετούς.. είναι καμία αλλη έτσι? Θα σταματήσουν ποτέ άραγε ? Στις άλλες εγκυμοσύνες σε αυτήν την βδομάδα είχα ηρεμήσει κατά πολύ... Επίσης εδώ κ κάτι μέρες έχω κ τρελό θέμα με την δυσκοιλιότητα..προσπαθώ να βοηθήσω με διατροφή.. δαμάσκηνα, ακτινίδια, κολοκυθάκια..αλλά τίποτα..όσες είχατε πρόβλημα τι σας βοήθησε?
  3. Κορίτσια σε όλες βλέπω κλείσανε για β επιπέδου 22 + βδομάδων..εμένα ο γιατρός μου όταν την έκλεισε θα είμαι 20+3 μήπως είναι νωρίς?
  4. Καλή χρονιά κορίτσια! Υγεία και ευτυχία εύχομαι και με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά!!! ❤️
  5. @demie_14 σε θυμάμαι που μιλούσαμε εδώ όταν ήσουν έγκυος στην κόρη σου το 2014..τότε ήμουν κι εγώ έγκυος στην πρώτη μου κόρη...τώρα περιμένω κι εγώ το τρίτο παιδάκι μου τον Ιούνιο...χάρηκα πολύ για σένα ❤️ με το καλό και το 3ο παιδάκι σου..να έχεις μια όμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!!!
  6. Καλησπέρα σας κορίτσια...ήρθα κι εγώ στην όμορφη ομαδουλα σας...περιμένω το 3ο μου παιδάκι ..κι έχω Πητ 20/6 ... Πριν μια βδομάδα έκανα αυχενική και όλα πάνε μια χαρά δόξα τον Θεό.. και μάλλον έχουμε αγοράκι..καλώς σας βρήκα λοιπόν!!!! ☺️
×
×
  • Προσθήκη...