Μετάβαση σε περιεχόμενο

Λία32

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Λία32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In Rare
  • Conversation Starter
  • First Post
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

3

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Καλησπέρα, Εχω 900αρα κλειστή. Την Κυριακή επιστρέφω στη βάση μου και μπορώ να δω ττην ημερομηνία λήξης. Αν δεν κάνω λάθος λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
  2. Καλησπέρα! Απ' όσο έχω ψάξει, κανένας δεν είναι λάτρης του φυσικού κύκλου γιατί έχει μεγάλη διαδικασία και πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας. Έγω παρόλα αυτά επέμεινα και έκανα μια πρώτη προσπάθεια σε φυσικό κύκλο και δυστυχώς δεν πήγε καλά γιατί πέσαμε σε μήνα που δεν είχα ωάριο. Για τα δικά μου μέτρα, η διαδικασία μου φάνηκε κυρίωες ψυχοφθόρα , δεν θα άντεχα να την επαναλάβω αρκετές φορές και αποφάσισα να κάνω διέγερση. Πήγαμε στο Emvryolab.
  3. Καλησπέρα! Στη δική μας περίπτωση, ο σύντροφός μου είχε 10.000.000 και από τα 18 ωάρια έδειξαν σημάδια γονιμοποίησης τα 15 και 6 φτάσαν σε βλαστοκύστες. Σίγουρα ο γιατρός σου θα σε ενημερώσει εντενέστερα αλλά θεωρώ ότι θα τα καταφέρετε!
  4. Καλησπέρα! Μόνο αντιβίωση πήρα για τρεις μέρες. Νομιζω ότι την δίνουν προληπτικά. Καταψύξαμε τις βλαστοκύστες για να ξεκουραστεί ο οργανισμός μου. Εμβρυομεταφορά έκανα πριν μερικές μέρες αλλά ξεκίνησα cyclacur την 3 μέρα της περιόδου. 6μέρες πριν την εμβρυομεταφορά ξεκίνησα ένεση και κολπική αλοιφή προγεστερόνης όπου τις συνεχίζω έως σήμερα και εάν όλα πάνε καλά θα τις συνεχίσω και μετά τη χοριακή.
  5. Καλησπέρα! Έκανα τον Δεκέμβρη ωοληψία και ενώ φοβόμουν υπερβολικά τη μέθη, τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά. Θα έλεγα ότι κοιμάσαι ελαφριά. Εγώ είδα και όνειρο! Θα σου πρότεινα, λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία να κλείσεις τα μάτια και να επικεντρωθείς στην αναπνοή σου! Θα πάνε όλα καλά!
  6. Θα μπορούσες να μου πεις τον γιατρό που ανέλβε να χειρουργήσει την κυρσοκήλη; Σχετικά με τον φυσικό κυκλο το έψαξα περισσότερο γιατί έχω ιστορικό καρκίνου σε μαστό και οωθήκες και ο γυναικολόγος μου δεν ήθελε να πάρω φάρμακα. Η αλήθεια είναι ότι όσα κέντρα εξωσωματικής επισκεφτήκαμε, μας είπαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος και μας απέτρεψαν από τη διαδικασία του φυσικού κύκλου. Η αλήθεια είναι ότι είναι μικρότερο το ποσοστό επιτυχίας αλλά εμείς αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε πρώτα έτσι. Ο γιατρός που μας ανέλαβε, αρχικά ήθελε να πάρω φαρμακευτική αγωγή, αλλά μεσολάβησε ο γυναικολόγος που με παρακολουθεί χρόνια και έτσι δέχτηκε να προχωρήσουμε με φυσικό κύκλο.
  7. Καλησπέρα σε όλες σας! Αυτό τη μήνα θα ξεκινήσουμε την πρώτη μας προσπάθεια με φυσικό κύκλο και θα ήθελα να μου μετεφέρετε την εμπειρία σας. Καταλήξαμε στην διαδικασία της εξωσωματικής μετά απο 1,5 χρόνο προσπάθειας. Τελικά διαπιστώθηκε ότι ο άντρας μου έχει κυρσοκήλη και όλοι οι ουρολόγοι μας πρότειναν την εξωσωματική θεωρώντας ότι η αφαίρεσή της δεν θα φέρει το επιθυμητό αποτέλσμα στη μορφολογία και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Οι δικές μου εξετάσεις είναι καλές και αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε μιρκογονιμοποίηση με φυσικό κύκλο.
×
×
  • Προσθήκη...