Μετάβαση σε περιεχόμενο

zhvi

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

1 Neutral

Σχετικά με zhvi

 • Ιδιότητα
  Newbie
 1. Πολύ χαίρομαι για εσένα, να σου ζήσει το μωρό σου!!! Σαφώς και συμφωνώ μαζί σου, παίζει ρόλο στα δύσκολα ο γιατρός πως αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις όπου εκεί δείχνει το πόσο καλός είναι. Απλά δεν θέλω να έχω τον φόβο να ρωτήσω κάτι, ή να με έχει και τελείως στην άγνοια, γιατί και το άγχος πολλές φορές από την άγνοια προέρχεται και από τις υποθέσεις που κάνουμε στο κεφάλι μας. Κι εγώ είμαι όντως από τα πιο αγχώδη άτομα και σκέφτομαι πως αν με αντιμετωπίζει ο γιατρός χωρίς κάποιο συναίσθημα προς τον ασθενή του θα αγχωθώ περισσότερο!!!
 2. Σε ευχαριστώ!! Είμαι υπό σκέψη ακόμα στο σε ποιον να πάω, απλά πραγματικά ήταν ατυχής η 1η φορά που συναντήθηκα μαζί του!!
 3. Να σου ζήσει και εσένα το μωρό σου!!! Δηλαδή να το ξανασκεφτώ για τον Αντωνάκη!!! Θα προσπαθήσω να δω κάποιον στον Αγιο Ανδρεα πρώτα, και μετά με βλέπω προς τον μπαμπούλα χεχε
 4. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!! Να σου ζήσει και το μωράκι σου!! Η αλήθεια είναι πως έχω επισκεφτεί μια φορά τον κ.Αντωνάκη, αλλά μου φάνηκε πολύ απότομος και ειρωνικός. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάω. Μάλιστα ήμουν στην διαδικασία για να προχωρήσω για εξωσωματική σε άλλη όμως μονάδα εκτός Πάτρας, και επειδή ήθελα αρχικά να τον δω και να του πω το ιστορικό μου, ούτως ώστε να με αναλάμβανε, μόνο που δεν με έβρισε επειδή δεν χρειάστηκε να με εξετάσει. 'Ηθελε στην ουσία να πάω κατευθείαν έγκυος ή έστω όταν θα είχα ξεκινήσει τα φάρμακα. Για αυτό θέλω να δω και στον Άγιο Ανδρέα αν υπάρχει κάπ
 5. Καλημέρα σε όλες! Θα ήθελα την άποψη όσων έχουν κάποια εμπειρία με γυναικολόγο από το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Δεν έχω επισκεφτεί κάποιον, αλλά επειδή είμαι στις αρχές της εγκυμοσύνης μου θα ήθελα να βρω σιγά σιγά κάποιον γιατρό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
 • Προσθήκη...