Μετάβαση σε περιεχόμενο

GiGiki

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

GiGiki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Γεια σε όλους! Σε λίγο καιρό (μπορεί και ώρες που λέει ο λόγος) καταφθάνει η μπέμπα μας και θέλω να έχω μια ιδέα για παιδίατρο... Η κλινική παρέχει κάποιες επισκέψεις αρχικά οπότε μένω ήσυχη για τον πρώτο μήνα όμως γενικα θα ήθελα να έχουμε κάποιον κοντά μας και αν μας ταιριάζει να συνεχίσουμε με αυτόν καθώς η έρευνα μου για τους παιδιατρους της κλινικής είναι ότι ναι μεν είναι καλοί και ονομαστοί αλλά δεν βολεύουν με την έννοια του κοντά... Έχετε κάποια ιδέα/προταση λοιπόν για παιδίατρο Περαια/Νέοι Επιβάτες Θεσσαλονίκης? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!.
  2. @annie! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα ξεκινήσω με το τηλεφώνημα αύριο πρωί πρωί!
  3. Γεια σας κορίτσια! Με πολύ κόπο καθώς έχω πλέον *ζαβλακωθει* αρκετά και έχω περάσει δυο πολύ δύσκολα τρίμηνα, θέλω να ξεκινήσω αύριο να παω στο ΙΚΑ προκειμένου να ξεκινήσω τις οποίες διαδικασίες μήπως και πληρωθώ κάτιτις καθώς λόγω των συνθηκών έχουν ανασταλεί και οι πληρωμές απ την εργασία μου... Ήθελα λοιπόν τη βοήθεια σας σε δύο κομμάτια... 1)αν είναι τα χαρτιά μου επαρκή.. 👉Βεβαίωση από την εργασία μου από ποτε δουλεύω και ποτε σταματησα Σύμφωνα με τη βεβαίωση πητ που πήγα απ τη γυναικολόγο μου. 👉Βεβαίωση πητ από τη γυναικολόγο μου σε ποια εβδομάδα είμαι κτλ 👉βιβλιάριο ικα 👉αντίγραφο τραπεζικού μου λογαριασμού 👉πιστοποιητικό γέννησης 👉ληξιαρχική πράξη γέννησης 👉πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης 👉ληξιαρχική πράξη γάμου 2)αν πρέπει απαραίτητα να παω στο υποκατάστημα ΙΚΑ που αρχικά άνοιξα μητρώο ή μπορώ να πάω στο πιο κοντινό μου (πλεον). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. @Giorgette2020 σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Με το καλό κι εσύ!
  5. @Sotiria2004 @Ευάγγελοςτ @wild lavender Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις απαντήσεις σας.
  6. Σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου. Μου ξεκαθάρισες λιγο τη διαφορα igm και igg .. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη γιατρο μου, καθώς σε νεοτερη ηλικία ειχα μια μεγαλη περιπετεια με χειρουργεία κτλ και ήταν αψογη μαζι μου οπότε δεν την αλλαζω με τίποτε! Απλως η αλήθεια ειναι πως εχει αυτο το παραπάνω *επιστημονικο* που δε σου αφήνει πολλα περιθώρια.
  7. Καλησπέρα σε όλους... Είμαι καινούργια.. στο φόρουμ και στην εγκυμοσύνη... Σήμερα ελαβα τα αποτελέσματα απο την εξεταση αντισωμάτων και λίγο μπερδεύτηκα.. Η εξεταση για ερυθρά στο κομμάτι IGG ήταν θετικη και στο κομματι IGM ηταν αρνητική. Αντιθετα η εξεταση CMV ηταν αρνητική και στα δύο σκελη. Τι σημαίνει αυτο?? Μιλωντας τηλεφωνικά με τη γιατρό μου, δε με ηρεμησε ιδιαίτερα καθως μου ειπε οτι θα τα δούμε αναλυτικά απο κοντα τη Δευτέρα. Εχω πολυ αγωνία καθως στην 6η εβδομάδα ειχα μια μικρη αιμορραγία αλλα εν τελη ολα καλά μ αυτο το κομμάτι και περιμένω με αγωνια το επόμενο βημα..
×
×
  • Προσθήκη...