
Clairy.
Μέλη-
Δημοσιεύσεις
2344 -
Έγινε μέλος
-
Τελευταία επίσκεψη
-
Days Won
10
Τύπος Περιεχομένου
Προφίλ
Άρθρα
Φόρουμ
Ημερολόγιο
Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Clairy.
-
Αυξημένη αντίσταση στις μητριαιες αρτηρίες
Clairy. απάντησε στο θέμα του/της ath1993 topic στο Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
Σε Μένα έτυχε στην 2η κύηση. Ο έμβρυολογος μου είχε προτείνει σαλοσπιρ. Ήδη όμως με παρακολουθουσε αιματολογος. Όποτε εκείνος μου έδωσε την κατάλληλη αγωγή. -
Εγώ κορίτσια είχα ανωμαλία με αίμα μέχρι και πριν 2 μήνες.. Τώρα μου έρχεται κανονικά στον μήνα.. Απλά έχω αρκετό αίμα. Σαν όταν ερχόταν τα πρώτα μου χρόνια η περίοδος. Τους 2 μήνες δεν έχω πονέσει καθόλου. Πάντως ο θηλασμός πιστεύω είναι και λίγο τύχη.. Από την τύχη που έχεις να πιάνει το μωρό έως την τύχη να σε υποστηρίζουν και να σε βοηθάνε. Εγώ είχα διαβάσει πολύ την ομάδα θηλασμού... Αλλά και πάλι δεν ήμουν απόλυτη.. Επίσης έλεγα οτι θα θηλάζω μέχρι τον 6ο και έχει φτάσει ο 6ος και ούτε καν συζητάω για διακοπή. Εγώ ήμουν τυχερή και ο μικρός έπιασε αμέσως. Πονουσα βέβαια είχα και 40 μέρες ίκτερο έως 16 νομιζω έφτασε αλλά μου έλεγε ο παιδίατρος να κάνω υπομονή και να συνεχίσουμε θηλασμό μόνο. Γενικά ο παιδίατρος αν και δεν ξέρει πολύ από θηλασμό από την αρχή μου έλεγε ότι είναι το καλύτερο πράγμα. Η μαμά μου επίσης μου έλεγε να συνεχίσω γιατί και εκείνη μας θήλασε πολύ. Ο άντρας μου και οι υπόλοιποι δεν ανακατεύτηκαν στιγμή.
-
Καλημέρα κορίτσια.. Εμεις εχουμε κλείσει εκκλησία κέντρο φωτογράφο και στολισμό. Θα είναι τύπου μποχο με στάχια κλπ μόνο έξω από την εκκλησία μέσα μόνο οι λαμπάδες και μετά στο κέντρο το τραπέζι των ευχών και στις ροτοντες στη μέση θα έχει έναν κορμό ξύλου με 3 μικρά βαζάκια με λουλούδια πχ στάχια λεβάντα κλπ. Το θέμα του μικρού μάλλον κάτι με λιονταράκι γιατί ο μπαμπάς λετρευει Βασιλιά Λιονταριών (έχουμε και ταπετσαρία στο δωμάτιο του Μικρού). Μπομπονιέρες και προσκλητήρια μάλλον θα πάω στο χαμόγελο του παιδιού. Εκτός αν κλείσω νυφικό εκεί που πήγα που ήταν μαζί με μπουμπουνιερες προσκλητήρια στέφανα καραφες λαμπάδες νυφικό 1300 ευρώ.. Θα δω..
-
@Love32 είδα ένα ποστ στην ομάδα αλλεργιων που η μαμά κάνει αποχή μόνο για αναγωγες και στην αρχή πράσινα κακά. Έφαγε τα Χριστούγεννα λίγο τυρί και το μωρό έβγαλε πάλι και ηρεμίας μετά από 1 2 μέρες. Δοκίμασε να πάρει ένα συμπλήρωμα σόγιας και έγινε το ίδιο. Ρωτάει αν οι γουλιες μόνο δείχνουν αλλεργία ή αν φταίει η υπερπαραγωγή. Θα σε ενημερώσω όταν θα απαντήσουν γιατί μοιάζει με την δική σου περίπτωση.