Κορίτσια καλησπέρα σε όλες σας! Είμαι καινούργια στο φόρουμ αλλα παρακολουθώ καιρό συζητήσεις για ενημέρωση μιας κι εμεις με τον άντρα μου είμαστε σε φάση προσπαθειών για απόκτηση παιδιού. Σας εύχομαι λοιπόν ολόψυχα όλα να πάνε κατ'ευχήν και σύντομα να κρατάμε όλες στα χέρια μας ένα μωράκι!
Είχα πρωτη μου φορα καθυστέρηση η οποία διήρκησε περίπου 7 ημερες, με πονάκια χαμηλά στην κοιλιά και στη μέση καθώς κι αίσθημα κούρασης και ζαλάδες το τελευταιο 3ήμερο. Λογω των συνθηκών με την καραντίνα - αλλα κι επειδη πίστευα οτι θα μου ρθει απο ωρα σε ώρα η περίοδος - δεν καταφερα να βγω νωρίτερα για να παρω κάποιο τεστ και σήμερα δυστυχώς είδα λιγο αιμα.... 😞
Υπάρχει περίπτωση να ήμουν έγκυος και να είχα βιοχημική αποβολή?? Θα φαινόταν κάτι αν έκανα αύριο εξεταση αίματος για χόριακή? Αν ήταν βιοχημική ξέρει καμία σας εάν πρέπει να περιμένω για να ξανακάνουμε άμεσα προσπάθειες με τον σύζυγο?? Ο κύκλος μου είναι σταθερός όλα αυτα τα χρόνια και με τεστ ωορρηξίας τον προηγούμενο μήνα είχα βρεί και τις γόνιμες ημέρες μου. Οποιαδήποτε πληροφορία είναι χρήσιμη, σας ευχαριστώ πολυ!